Απάντηση: "Ψιλο"-Βελτίωση για νέο Bravo..
Και που τα λες Νίκο μου ποιος σε ακούει? Θυμήσου τον εαυτό σου, εμένα τον face που τα έλεγε κ.λπ. κάναμε του κεφαλιού μας και την πάθαμε.
Τι ετοιμάζεσαι για 300? Αύριο θα τα πούμε παππού που μου θες 300, 300 μπινελίκια θα φας.
Φίλε canonis γνώμη μου είναι να μην αλλάξεις τίποτα, στο λέω και εγώ που έχω αλλάξει τα πάντα και έχω δόση πάνω από 13.000ε με αρνητικά αποτελέσματα και την καταστροφή σε πολλά μηχανικά μερί.
Ναι αλλα για να έχεις κάνει τόσες μετατροπες καταλαβαίνεις κιόλας πως σκέφτομαι.
Αλλά παρ'ολα αυτα χρησιμη η συμβουλή σου.
(μερικές φορές σκέφτομαι γιατι να πάρεις ένα αυτοκίνητο που κάνει ας πούμε 16000 ενω πρόκειται να του βάλεις αλλα 10000 μετα και δεν το παίρνεις έτοιμο να ειναι και μανίσιο-όμως αυτη είναι η ομορφιά. να το φτιάχνεις μόνος σου σιγα σιγα και να του "βγάζεις το λάδι")
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Οκ... Μαλλον το μοναδικό που θα αλλάξω θα ειναι το φιλτράκι.
Πολύ δελεαστικό όμως τα +30 αλογα που ανέφερες.
Και η τιμή που αναφέρεις ειναι αρκετά καλή.
(Όταν λες οτι θα δω και μια μικρή διαφορά στην κατανάλωση εννοείς θα ανέβει λιγάκι ε?)
Με βάζεις σε σκέψεις!!!
Με περισσοτερο και ποιο ελευθερο αερα δεν θα καψει περισσοτερο αλλα λιγοτερο λογω "τέλειας καυσης" ή καλυτερης καυσης.
Απο τον κατασκευαστη ειναι φιμωμενη η εισοδος και η εξοδος του αγερα της μηχανης ειτε για θεμα θορυβου ειτε για αλλους λογους
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Με περισσοτερο και ποιο ελευθερο αερα δεν θα καψει περισσοτερο αλλα λιγοτερο λογω "τέλειας καυσης" ή καλυτερης καυσης.
Απο τον κατασκευαστη ειναι φιμωμενη η εισοδος και η εξοδος του αγερα της μηχανης ειτε για θεμα θορυβου ειτε για αλλους λογους
Ρε συ μην τα πετάς έτσι αυτά...:slap: Μ αρέσει που έχεις και στην υπογραφή σου το κατάλληλο ρητό...
Τελικα ποιο ειναι το σωστο ρε παιδια...
Ρίξτε φως...
Βγάλε τις απαντήσεις του Sn7per και θα μείνουν τα σωστά!! :p
Παράθεση:
Sn7per
Δεν έχεις δίκιο και θα σου πω γιατί. Πρώτα πολλά με το που θα το ελευθέρωσης την εισαγωγή αμέσως θα ανέβει και η πίεση της τουρμπίνας οπότε αλλάζει όλο το σκηνικό.
Φίλε μου canonis όταν αγόρασα το stiloΜου, μου βγήκε 19600 χωρίς χαρτιά πινακίδες και τόκους, και οχι 16000. δεύτερον δεν είχα σκοπό να ρίξω τόσα λεφτά. Άρχισα από φίλτρο bmc 330ε και μετά σιγά σιγά έφευγαν τα υπόλοιπα εξάτμισης 1800ε bodykit 1900εκ.λπ. αλλά είπαμε αν κάνεις την αρχή μετά το ένα φέρνει το άλλο.
Παραδειγμα εδωσα για να καταλάβεις αυτο που σκεφτόμουν...
Λοιπον εγω τελικά κρατάω ότι ανεβαίνει η κατανάλωση...
Και εγώ θέλω να σου πω ότι αν είχε τότε bravo 150 θα το είχα πάρει :)