Ρε θυριο πως το εκανες αυτο, δηλαδη το μηνα εκανες μεσο ορο 4.000 km ?
Ουτε εγω δε τα κανω αυτα!!!
Printable View
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ . ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 240 .000 ΧΙΛ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 0. ΤΑ ΧΙΛ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Αυτό είναι... Αν σου κάτσει καλά το μοτέρ από την αρχή τότε όλα σου τα ΚΜ θα είναι μια χαρά!
Εγώ στο Tipo έχω γραμμένα 372000 ΚΜ. Ούτε μία φορά δεν ανοίχτηκε το μοτέρ!
Το Stilo μου είναι ακόμα παρθένο... Του χω κάνει 30000ΚΜ σε διάστημα 15 μηνών. :D
εμένα μοντέλο είναι 1.2 του 10-02 με 165000 χλμ.
τα πιο πολλά είναι σε ταξίδια θεσαλονίκη.
πάντώς έχω φίλο πωλητή σε εταιρία με χρώματα με 1.2 202 με 440.000 χλμ!!!!!!!!και δεν έχει κάνει κιχ!!!
μόνο sercice και αναλώσιμα!!! βέβαια και αυτός τα έχει κάνει όλα σε ταξίδια ανα την Ελλάδα και φυσικά είναι προσεκτικτός στην χρήση (δεν κανιβαλίζει, δεν τρέχει κτλ.).
όντως ανα κάποιος εξαιρέσει τα ηλεκτρικά μικροπροβλήματα εξ αιτίας των πολλών έξτρα του αυτοκινήτου, παιδια το stilo είναι αξιόπιστο αμάξι. Πολύ αξιόπιστο. Κια αν σκεφτείς ότι είναι ιταλικό....είναι σουπερ!!!!!:yikes::yikes::yikes:
Παιδιά εγώ το πήρα με 68.000 και είμαι τώρα στα 104.000 χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής!!!!!Φτου φτου!!!
135,000χλμ σε 6 χρονια
τι εγινε ρε παιδια?
το τρωει το γκαραζ το αμαξι?
μπαααα ολο το νισι ειναι 100 χλμ! εκει μου κινουμε εγω πχ δουλεια και βολτα 10χλμ ολα μαζι. αλλιως μονο δουλεια 3 χλμ.