εγω παντως με το cruise control και το φιλτρο ελευθερας εκτος πολης το εχω κατεβασει στα 6,9λ/100
Printable View
εγω παντως με το cruise control και το φιλτρο ελευθερας εκτος πολης το εχω κατεβασει στα 6,9λ/100
Εκτός πόλης με ταχύτητες μέχρι 240 χλμ...ε, λάθος 140 χλμ:p κατανάλωση 6,5-7,0 (συνήθως κοντά στο 6,7) lt/100 χλμ (οδηγος-συνοδηγός και 3 παιδιά με πράγματα). Εντός πόλης 8,0-9,0 lt/100 χλμ, εξαρτάται από την κίνηση.
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την κατανάλωση (όλα μαμά). Tα ίδια μου έκαιγε και ένα Picanto που είχα 1000ράκι.
Stilo 5D, 1.2, Active 2002, 145.000 χλμ, 1ο χέρι:thumbsup:
9,0 lt με νορμάλ κίνηση και με οικονομική οδήγηση είναι απαράδεκτο νούμερο για την εποχή μας. Δεν μπορεί κάτι θα πρέπει να μπορούμε να κάνουμε χωρίς να αλλάζουμε το στιλ οδήγησης μας! Anyway θα το ψάξω και θα ενημερώσω.
Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σηκώσεις πανιά και να πάς με τον αέρα...
πάντως αν βρεις κάτι πες το!!! :D:D:D:D
haha λες;:Ρ
Με μοτερ του 94 1.6 με 103 ψοφαλογα κ τον μεταβλητο χρονισμο να ειναι ονειρο επιστημονικης φαντασιας η καταναλωση θα ειναι παντα ιδια με τρακτερ..
Καθαρα μπουζι κ απο κατηφορες μονο..1.36 το λιτρο πηγε..
που πηγε τοσο η βενζινη?
περιπου 1,20 με 1,25 ειναι στην θεσσαλονικη
Πάντος εγώ μέσα στην Αθήνα ακόμη το 11 και 12 λίτρα στα 100 δεν το έχω δει! Είμαι εντός συνήθως στο 9 με 9,5 και έξω πέφτω και στα 7 εκτός και το κάνω σανίδα όπου ανεβαίνω στα 10. Κοζάνη Αθήνα 3 ώρες και κάτι.
1,6 με τα 103 ψοφάλογα που αν (τώρα με το νέο φίλτρο) αναπνέει καλύτερα το αμάξι θα ζωντανέψουν σε αίσθηση λίγο.