Φίλε Γιωργάκη, θεωρείς τρακαρισμένο ένα αυτοκίνητο που έχει ας πούμε αλλάξει προφυλακτήρα ή έχει βάψει φτερό ή καπό ας πούμε;;
Δώσε μας λίγο μια εικόνα του τι θεωρείς τρακαρισμένο...
Printable View
Φίλε Γιωργάκη, θεωρείς τρακαρισμένο ένα αυτοκίνητο που έχει ας πούμε αλλάξει προφυλακτήρα ή έχει βάψει φτερό ή καπό ας πούμε;;
Δώσε μας λίγο μια εικόνα του τι θεωρείς τρακαρισμένο...
Λόγω πρόσφατής ενασχόλησής μου με το θέμα, σας πληροφορώ ότι δεν υπάρχει stilo με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο φίλος, σε τιμή κάτω των €6.500 (άντε €6.000). Αν παρόλα αυτά, κάποιος θέλει να σκοτώσει το αμάξι του σε τιμές €4.000 - 4.500, ή και χαμηλότερα, παρακαλώ να με προτιμήσετε, θα το πάρω εγώ για έχω και ένα backup. Θα προτιμηθούν abarth, 1.8 και 1.6 μόνο με ηλιοροφή και clima. Παρακαλώ ταπεινά 1.2 και 1.4 να μην ενοχλήσουν. Ευχαριστώ:cool:
αυτοκινητο που εχει μπει σε καλιμπρα,εχουν ανοιξει οι αεροσακοι τοτε να μιλας για χαμηλες τιμες...αν δεν εχουν παθει τπτ απο αυτα το αμαξη ειναι μια χαρα.τωρα αν εχει βαφτει μεσα και εξω (δεν εχει διαφορα) σιγουρα πεφτει η τιμη λογο αμφιβολιας,αν εχει αλλαξει και κομματια μεροι απο το αμαξη αυτο δεν σημαινει τπτ...
τι λετε ρε παιδια εδω το δικο μου η ιδια η φιατ το παιρνει 7000 ευρω που τους ρωτησα απο περιεργια!
Ρε παιδιά έλεος. Νομίζω ότι παρεξηγήσατε κάποια πράγματα.
Ζητάει παλικάρι για το 1.8 με ηλιοροφή 11.000!!!Είμαστε καλά????
Σε όποια μάντρα με μεταχειρισμένα γύρισα δεν βρήκα πάνω από 8.500 και όταν τους είπα για μετρητά έκοβαν ακόμα 600-700..
Ας σοβαρευτούμε λίγο.
Το πόσο το πήρες δεν έχει σημασία.
Κι εγώ το Sporting του 2004 το πήρα καινούργιο 15.000 και το πάρω βλέπω ότι δεν μπορώ να ζητήσω πάνω από 6.000, τι να κάνουμε δηλαδή?
8,500 1,8 με ηλιοροφη και με ποσα χιλιομετρα?
μην τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι!
δες χιλιομετρα,πως ειναι συντηριμενο και πολλα αλλα!
Δες λίγο αυτό ρε Γιωργάκη...
Και δεν το δίνει ιδιώτης! Έμπορος το δίνει με 136000ΚΜ...
Εσύ που είδες πότε το έβαλε;;;