Άρη τι να σου πω; Μπροστά μου έγινε στον Εσκιάδη πέρυσι τον Αύγουστο...
Βέβαια συνέχεια ήταν συνδεδεμένο στο Examiner το αμάξι, αν παίζει ρόλο...
Printable View
Άρη τι να σου πω; Μπροστά μου έγινε στον Εσκιάδη πέρυσι τον Αύγουστο...
Βέβαια συνέχεια ήταν συνδεδεμένο στο Examiner το αμάξι, αν παίζει ρόλο...
Μπορεί να έχουν μια ξεκλείδωτη μονάδα για τέτοιες δοκιμές, γιατί αν για παράδειγμα βγάλεις την ECU σου και προσπαθήσεις να την βάλεις σε ένα άλλο 16άρι, δεν θα δουλέψει τπτ...
αν ρωτησεις τιμη σε καμια γερμανια μπας και ειναι πιο φτηνα και αν εχει διαφορα να στο στειλουνε? οχι τιποτα αλλο τουλαχιστον ετσι να ξερεις οτι θα ειναι συμβατο αμα δωσεις πλαισιο.
Προφανώς ρε παιδιά κάτι τέτοιο κάνανε... Είχαν βγάλει από ένα συρτάρι μια ECU και την βάλαμε στο αμάξι για κανα 10λεπτο... Το δούλεψαν και την έβγαλαν.
Απο τα λιγα που ξερω και εψαξα αν αλλαξεις την ECU θα πρεπει να γινει remap στα κλειδια σου απο τον αντιπροσωπο για να μπορει να δουλεψει και να σε αφηνει το immob.
Αντρέα, πήρα τηλέφωνο σε έναν και έχει πολλές ECU από 14αρια focus, αλλά για να μου πει θέλει αριθμό ecu (δικιά σου)
Παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!
Πετρο εισαι μεγαλος!!!! Σ'ευχαριστω πολυ.
Θα προσπαθησω να τους παρω σημερα ή αυριο και να στους πω.
Αυτο που λενε οτι αν βαλεις απο αλλο αμαξι μπορει να κανεις μεγαλυτερη ζημια ειναι π@@αρια ετσι? Και αυτο που λεω πιο πανω οτι μετα την αλλαγη της ECU θελει remapping για να περνα το immobilizer ισχυει ετσι? Η λεω εγω μαμακιες?
Και παλυ 1000 ευχαριστω παιδια!
Δεν ξερετε τι αισθημα ειναι να ξερεις οτι θα μπεις σε αυτο το forum θα κανεις μια ερωτηση και θα πεταχτουν 5-10-20 παιδια που δεν τα ειδες ουτε μια φορα απο κοντα προθυμοτατοι να σε βοηθησουν! Μαματο αισθημα.
Και Stilo να μην εχω στο StiloClub θα ανηκω!
Ανδρέα καλό θα είναι πάντως να κάνεις και μία ερώτηση στα παιδιά στο focus club να δεις τι θα σου πουνε...
πάντως αν ισχύει ότι σε stilo δε θα έχεις κάνενα πρόβλημα...πέρνω τηλέφωνο και ένα φίλο μηχανικό που θα ξέρει και θα σου γράψω για σίγουρα..
Πετρο το εκανα και πηρα αυτη την απαντηση απο 2 παιδια
Παράθεση:
καταρχην φιλαρακι καλως ηρθες. Τελη αυγουστου θα ειμαι αγια ναπα οποτε καλως θα σε βρω και γω εκει http://www.clubfocus.gr/forum/images/smilies/wink.gif
Tωρα στο θεμα μας. Εννοειται οτι σου λενε οχι @@ριες αλλα και κουραφεξαλα.
Μπες Ebay και τσιμπησε εναν εγκαφαλακο να κανεις τη δουλεια σου. Ενας πωλητης που εχει παρα πολλους εγκεφαλους focus ειναι thefordcentre. Στειλε του ενα mail. 100 λιρες +μτφ πωλουνται... θα προσεξεις να του δωσεις ακριβως χρονολογια και part number πανω στον εγκεφαλο αν ειναι δυνατο και φωτο απο το tab του εγκεφαλου.