Eσυ αγορι μου εισαι σεσημασμενος!!!!
Printable View
Μήπως να μετενομάζαμε το topic ως Need for Speed Underground - The Stilo Version?
Αυτο με το τουνελ της Κατερινης δεν ειναι που οταν μπεις με παραπανω αναβοσβηνει και καλα ενα κοκκινο λαμπακι στις καμερες για να φοβηθεις ?
Και εγω μπαινω εκει (αν δεν οδηγω οικονομικα) με παλυ παραπανω απο 120.
Μονο αυτο και στην εθνικη τρεχω σιγουρα πανω απο το οριο (αν δεν οδηγω μπλα μπλα μπλα).
Κατα τα αλλα οκ!
Δεν εχω "μητρωο" δηλαδης
Το φωτάκι που βλέπετε να αναβοσβήνει κόκκινο, είναι φωτοκύταρο για καπνό...
Έχει πομπό και δέκτη...
ποσο σιγουρος εισαι?
Σχεδόν σίγουρος... Οι κάμερες είναι στην είσοδο και στην έξοδο στο συγκεκριμένο τούνελ.
Αυτα που αναβοσβήνουν είναι κολλημένα πάνω στον τοίχο και παράλληλα προς αυτόν.
Ξεκινησα να διαβάζω και το πρώτο post με άφησε άφωνο...
Έυτυχως είσαι και εσυ ρε φίλε και στηρίζεις το ελληνικό κράτος.
Πάντως μετα απο αυτα ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν υπάρχει μόνο συμπλέκτης και γκάζι, ε?
Που και που λέμε ας χρησιμοποιείς και το μεσαίο... εεεεεεεε φρένο λέγεται???
Εγω έχω φάει πολλές κλησεις αλλά για παρκαρισμα.. Δηλαδή 10 ευρώ για τις πρώτες 10 μέρες. Τίποτα μπροστα σε μερικούς.
Τώρα το καλοκαίρι λίγο πιο ήρεμα για να μην έχουμε απρόοπτα guys...
εγω παιδια κληση με το αυτοκινητο δεν εχω φαει ακομα.αλλα σαν 15 χρονος που ημουν καποτε εχω 6 στον αριθμο δικαστηρια,για διπλομα φυσηκα,τα οποια εχει πανω κατω 5 χρονια και δεν εχει ερθει τιποτα ακομα,και δεν βλεπω να ερχετε.
Υ.Γ και μια κληση για κρανος 83Ε
δεν θυμάμαι ποσά κ πόντους γιατί περάσαν κ τα χρόνια :)
1 κλήση για - υπέρβαση ορίου ταχύτητας 40+κμ/ω / επικίνδυνος ελιγμός / προσπέραση σε στροφή χωρίς ορατότητα (μερικώς ψέμα αυτό αφού είχα λίγη ορατότητα τεσπα / προσπέραση σε 2η γραμμή
1 κλήση για ταχύτητα +20κμ/ω
1 ακόμα για το ίδιο με το αμάξι της μητέρας (κάμερα)
τώρα περιμένω μερικές από το ταξίδι με την μηχανή τον Σεπτέμβριο θα δείξει...αν έρθουν πάντως θα είναι τσουχτερές (κάτω από 200 δεν έπεσα πολλές φορές)
Υ.Γ. Δικαστήριο για σωματικές - ηθικές βλάβες στο γνωστό ΠΑΠΠΟΥ !!! :)
τελικά διακανονισμός ασφάλειας - παππού. άρα απλά μετράμε το άγχος καμιά οικονομική επίπτωση.