Απάντηση: Parking Sensor VS Rear View Camera
τελικά περιμένουν για εγκατάσταση aftermarket 4+4 αισθητήρες και μικρή οθόνη
θα έβαζα κάμερα αλλά είναι νωρίς για κόψε ράψε...
:)
Νομιζω παιδια οτι οι "μαμα"αιθητηρες μιλανε με το cun bus του stilo , και ειναι καλυτερα να τους βλεπει ο εγκεφαλος.
Ρωτησα στην Verla και μονο που δεν με βρισανε.
Για να με αποφυγουν μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξω και προφυλακτηρα.
Ξερει κανεις αν πραγματι ισχυει ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
sotiris sofianos
Ρωτησα στην Verla και μονο που δεν με βρισανε.
Για να με αποφυγουν μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξω και προφυλακτηρα.
Ξερει κανεις αν πραγματι ισχυει ?
Όχι ρε συ....φυσικά και δεν ισχύει....άκου άλλο προφυλακτήρα....
αν δεν κανω λαθος τα μαμα ειναι ακριβως σαν τα αφτερ μαρκετ δηλαδη κουμπωνονται σε μια φισα απο τα πισω φωτα να παρουνε ρευμα οταν βαζεις οπισθεν ολοι οι προφυλακτηρες ειναι ετοιμη (τρυπημενη) απλως πρεπει να βγαλεις την πισω λωριδα και ειτε κοβεις τρυπες η αγοραζεις κομμενο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
αν δεν κανω λαθος τα μαμα ειναι ακριβως σαν τα αφτερ μαρκετ δηλαδη κουμπωνονται σε μια φισα απο τα πισω φωτα να παρουνε ρευμα οταν βαζεις οπισθεν ολοι οι προφυλακτηρες ειναι ετοιμη (τρυπημενη) απλως πρεπει να βγαλεις την πισω λωριδα και ειτε κοβεις τρυπες η αγοραζεις κομμενο.
Ξερεις αν θελει επαναπρογραματισμο η κεντρικη μοναδα για "διαβασει" τους αισθητηρες η τους καταλαβαινει αυτοματα?
Αfter market mpip mpip μπολις αγοραστικαν απο το internete!!
Πολύ χρήμα μου έφυγε και πάλι (38€ μαζί με το Φ.Π.Α. και παράδωση στο σπίτι μου)...
Το σέτ περιλαμβάνει 4 αισθητήρες αδιαβροχους, μαύρους και έτοιμους για βαφή αν θέλω, ενα μπίπ - μπίπ, μια κεντρική κονσολίτσα που ειναι philips, τις απαραίτητες καλωδιώσεις και ενα τριπανάκι για τις τρύπες..
Tι κάμερες και οθονίτσες και βλακίες...
Ενα μπίπ που σου σπάει τα νεύρα και όλα καλά... Αμάξι είναι.. Δεν είναι πύραυλος έτοιμος για εκτόξευση και θέλει την λεπτομέρια... Όποιος θέλει αγορά αυτό το σετ ας μηλήσει να του πώ τηλέφωνο..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Αfter market mpip mpip μπολις αγοραστικαν απο το internete!!
Πολύ χρήμα μου έφυγε και πάλι (38€ μαζί με το Φ.Π.Α. και παράδωση στο σπίτι μου)...
Το σέτ περιλαμβάνει 4 αισθητήρες αδιαβροχους, μαύρους και έτοιμους για βαφή αν θέλω, ενα μπίπ - μπίπ, μια κεντρική κονσολίτσα που ειναι philips, τις απαραίτητες καλωδιώσεις και ενα τριπανάκι για τις τρύπες..
Tι κάμερες και οθονίτσες και βλακίες...
Ενα μπίπ που σου σπάει τα νεύρα και όλα καλά... Αμάξι είναι.. Δεν είναι πύραυλος έτοιμος για εκτόξευση και θέλει την λεπτομέρια... Όποιος θέλει αγορά αυτό το σετ ας μηλήσει να του πώ τηλέφωνο..
Δεν θελουμε να μας σπανε τα νευρα ουστ:(οθονη και παλι κοθωνι:)
Καλησπέρα οικογένεια!
Με ενδιαφέρουν οι αισθητήρες..λεπτομέρειες???
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
alexhellas
Καλησπέρα οικογένεια!
Με ενδιαφέρουν οι αισθητήρες..λεπτομέρειες???
esteila pm.. Opoios allos thelei as apantisei na toy steilw dieythinsh... topothethsh apo esas para poly eykola...
To topothetisa shmera egw se xrono T.T.
ante kai kalles topothetiseis