Ε διακριτικα τις πηρα αργοτερα που περασα απο εκει το ξαναπηρα (φωτο) απο κοντα.
Δεν ειναι και οτι καλυτερο ο αλλος να κλαιει την μοιρα του και εσυ να πηγαινεις να βγαλεις φωτο (αν και αλλοι το καναν)
Printable View
Ε διακριτικα τις πηρα αργοτερα που περασα απο εκει το ξαναπηρα (φωτο) απο κοντα.
Δεν ειναι και οτι καλυτερο ο αλλος να κλαιει την μοιρα του και εσυ να πηγαινεις να βγαλεις φωτο (αν και αλλοι το καναν)
Πως και ετσι πηγες αργοτερα??
εσυ εισαι μανα σε κατι τετοια!
χαχαχαχαχα οχι και με το μπαμ περασα μια απο κοντα ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ
πολυ στιβαρο παντως ακομη και μετα απο τετοια πτωση κατι Golfακια θα ειχανε γινει σα τσαλακωμενο αλουμηνοχαρτο. τι να λεμε τωρα αμα ο ιταλος φτιαχνει σασι τελος ακομη και στο γκρεμο ατσαλακοτο θε πηγενει τωρα το γιατι θα πηγενει στο γκρεμο ειναι γιατι μπορει να ξεχαστει το χειροφρενο.
Τι ατσαλακωτο που σηκωθηκε το καπο και αν ηταν γυρισμενο το κλειδι θα ανοιγαν οι αεροσακοι :P
Δεν έχει γίνει μπανάνα τουλάχιστον παρότι το ύψος από'που έφυγε δεν ήταν και μικρό
Απο αλλο σημειο στη Λευκαδα,εχω δει polo να γινεται φισαρμονικα,πεφτοντας απο το μισο υψος....
ολα μπορουν να γινουν....
τελικα τα stilo ειναι πραγματι ζωντανα και θελουν τα αφεντικα τους να ασχολουνται συνεχεια μαζι τους! Το συγκεκριμενο μαλλον ζηλεψε και ηθελε να κανει και αυτο τη βουτια του στη θαλασσα! Εγω θα τον εβαζα τιμωρια αμα μου εκανε τετοια ζημια!