Απάντηση: Επιτελους Μεταθεση...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Μετα απο εντονους αγωνες ( Παλης Ξεκινμα νεοι αγων....) και μετα απο χιλιαδες φιλια σε κατουρημενες ποδιες...
Μου ηρθε τελιικα η μεταθεση...
ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩ... Μαυρη πετρα στην Αθηνα για το ομορφο το ΖΑΝΤΕ...
Θα με χασετε απο το Αθηνα... Αλλα θα σας περιμενω Ζακυνθο...
Φίλε μου ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος για σένα και ελπίζω στο αμέσως προσεχές διάστημα να είμαι ακόμα περισσότερο για μένα (σκοπεύω να μετακομίσω στο Κιάτο, όπου μεγάλωσα)...
Έκανες τη σημαντικότερη κίνηση ζωής που μπορούσες να κάνεις και το καλύτερο δώρο στα παιδιά σου. Μακριά από εδώ, μόνο για ψώνια και για καμία συνάντηση του club, αν σε βγάζει ο δρόμος...Είμαστε και συνάδελφοι, οπότε καταλαβαίνω και το πήξιμο που έχεις φάει με τους στόχους, το στρες και τους ρυθμούς της Αθήνας.
Μπράβο ρε Γιώργο. Επιτέλους, να ηρεμήσετε και οικονομικά αλλά και ψυχικά. Θα κανονίσω οπωσδήποτε να περάσω μόλις ξελαμπικάρουμε εδώ με το σπίτι και τη δουλειά (μας έχουν σκοτώσει οι βάρδυες).
Με την Άννα τι έγινε, μπόρεσε να μετατεθεί και αυτή, γιατί νομίζω πρέπει να περάσουν 10 χρόνια απ'ότι λέει η σύμβασή μας στον ΟΤΕ?
Την καλύτερη απόφαση πήρες.
Εφ' όσον δεν υπάρχει πρόβλημα εργασίας τι να συγκρίνουμε ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Karateka
Με την Άννα τι έγινε, μπόρεσε να μετατεθεί και αυτή, γιατί νομίζω πρέπει να περάσουν 10 χρόνια απ'ότι λέει η σύμβασή μας στον ΟΤΕ?
Γιαννη το κυνηγαμε τωρα απο εκει... Σπαει το αμεταθετο της 10ετιας αν συντρεχουν σοβαροι λογοι...
Ενας απο αυτους ειναι και η απομακρυνση συζηγου και παιδιων...
Βεβαια σπαει ακομα και με απλη αποσπαση...
Για την ωρα κατεβαινω μονο εγω Ζακυνθο να ετοιμασω το σπιτι και μεχρι να τελειωσει πιστευω να εχει καταφερει να ξεμπερδεψει και η Αννα με τον Οτε. Ειδωμεν...
Συγχαρητήρια Γιώργο! Σας εύχομαι μία ανθρώπινη ζωή, όλη την οικογένεια!