Απάντηση: ALFA ROMEO MITO kai Grande PUNTO ABARTH
Μια που λεμε για Mito παιδιαααα.....
Τελευταια φορα που ειδα το 500κι το Φιατ ηταν πισω μου οταν με εφτανε με ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ, ενω εγω πηγαινα τελικες.
Ποσα cc/ελαφρυ να ειναι αυτο το μπουρδελ@κι πως το κανανε ετσι...
(ναι, στο αποτομο φρενο αναβουν τα αλαρμ, το διαπιστωσα οταν του εκανα το γνωστο φρεναρισμα επειδη κολουσε στα 5 μετρα)
Καλά το 14άρι είναι πυραυλάκι...Το είχα για test drive ένα Σ/κ και έπαθα πλάκα με το πόσο σβέλτο είναι....με κάτι saxo τα έδινα για να καταλάβεις και δεν έμενε και πολύ πίσω..
1400cc 102ps και κατηγορία φτερού σε κιλά...
Επιμένω, το MITO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ALFA!
:D:hmmm:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Επιμένω, το MITO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ALFA!
:D:hmmm:
και τι ειναι?BMW?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Καλά το 14άρι είναι πυραυλάκι...Το είχα για test drive ένα Σ/κ και έπαθα πλάκα με το πόσο σβέλτο είναι....με κάτι saxo τα έδινα για να καταλάβεις και δεν έμενε και πολύ πίσω..
1400cc 102ps και κατηγορία φτερού σε κιλά...
μπορει να ητανε και abarth που ετυχε να το δω ποσο μαμιοντας φευγει!
Εγώ περιμένω να δω τι θα κάνει σε λίγο καιρό το groupo μια και τώρα φήμες λένε οτι αγοράζει τμήμα Αμερικάνικης εταιρείας την οποία θα χρησιμοποιήσει και ως όχημα για να μπει στην Αμερικανική αγορά.....παίρνει τα πάνω του το groupo.
Να σημειώσω επίσης οτι σύμφωνα με αρκετούς μηχανικούς κλπ με τους οποίους έτυχε να συζητήσω το τελευταίο διάστημα γιατί βρέθηκα σε μια παρέα τέτοια οτι το Stilo είναι δυστυχώς παρεξηγημένο όχημα....και το Bravo δεν φτάνει την κατασκευή του Stilo ...(μην τα πάρετε οι του Bravo τώρα απλή μεταφορά κάνω).
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PascM
Εγώ περιμένω να δω τι θα κάνει σε λίγο καιρό το groupo μια και τώρα φήμες λένε οτι αγοράζει τμήμα Αμερικάνικης εταιρείας την οποία θα χρησιμοποιήσει και ως όχημα για να μπει στην Αμερικανική αγορά.....παίρνει τα πάνω του το groupo.
Εκεί που θα εξαγόραζε η GM την Fiat, τώρα η Fiat θα μπεί & στα χωράφια τους ? !!
Δεν νομίζω πάντως ότι είναι καιρός για επεκτατικές κινήσεις αυτήν την στιγμή, με την έννοια ότι δεν έχουμε δει τα χειρότερα...
Φίλε αν δεν σε ενοχλούν τα φανάρια που είναι λίγο στρογγυλά, τότε είναι καλή αγορά.. και στο λέω από ένα φίλο που το πήρε και μου έχει πει τα καλύτερα...
το εχω δει ηδη σε κοκκινο να κυκλοφορει στην θεσσαλονικη
πολυ ομορφο και αγριο!
Πάρα πάρα πάρα πολύ όμορφο!!!
(Δεν το έχω δει ακόμα από κοντά και δε πρόκειται για μήνες ακόμα-ούτε το απλό δε βλέπουμε εδώ)