Εγώ που θέλω να κάνω την εκδρομούλα μου και δεν μπορώ, ποιος θα με στηρίξει ρε Θοδωρή;
Printable View
Εγώ που θέλω να κάνω την εκδρομούλα μου και δεν μπορώ, ποιος θα με στηρίξει ρε Θοδωρή;
Τι να κανουμε ετσι ειναι οι απεργιες, αυτο το σκοπο εχουν ρε παιδια, να μπλοκαρουν συστημα τι να κανουμε τωρα.
Ο μεσος ανειδικευτος ελληνας που βγαζει 32 ευρω την ημερα (κατωτερος μισθος) ποιος θα τον στηριξει ?
Εγω παντως με τις απεργιες του ΟΤΕ ποτε δεν τσαντιστικα γιατι ξερω οτι ειναι ο μονος τροπος για να ξυπνησουν μερικοι.
Μη νομιζετε οτι οι πολιτικοι στα @ρχιδια τους γιατι καθε ημερα που περναει ετσι, τοσο ποιο πολυ μπαινει το αγγουρι στον ποπο τους !
Κατι καθικια βενζιναδες μονο μου την σπανε που οταν ανεβαινει η βενζινη την ανεβαζουν αμεσως οταν ομως πεφτει δεν την κατευαζουν ποτε.
Τσουτσεκια και κλεφτες φιλε μου.
Βενζιναδες ταξιτζηδες και παπαδες, οι μεγαλυτερες λερες !
Πρόσθεσε ακόμα στην λίστα σου φίλε Sn7per πολιτικοί και δικηγόροι
[QUOTE=cavallino;65016]Οπως όλα δείχνουν άλλο ένα ευφυές τέχνασμα για να κρατούν την τιμή της βενζίνης πολύ ψηλά & κάποιοι να τα κονομάνε
Kαθως επισης ενα εξυπνοτατο κολπο για να ξεχαστη λιγο το σκανδαλο του Βατοπαιδιου
δεν υποστιριζω κανενα που κανει απεργια απο την στιγμη που ταλαιπωρει εμενα. Οπως ειπα και πριν εχεις καποιο προβλημα? πηγαινε και κυκλωσε το υπουργειο η την υπηρεσια, οχι να προκαλεις το προβλημα στους αλλους, να πας στην πηγη του κακου.
Οι τελωνιακοι ειναι μια αλλη υποθεση, ειναι οι ποιο καλοπληρωμενοι, εχουν επιδοματα υπερογκα περαν του τεραστιου μισθου και περα απο αυτο θελουν να διατηρησουν αυτα που οι υπολιποι δημοσιοι υπαλληλοι δεν εχουν. (ειδηκος λογαριασμος)
Αυτο για μενα ειναι κατακριτεο
Οσο για τις απεργιες γενικως...
Stilatos εδω και πολλααααα χρονια αν δεν γινονταν απεργιες θα ειχαμε φτασει σε συμειο εξαθλιωσης (ναι ναι υπαρχει και χειροτερη).
Απεργια ειναι η αναληψη δρασης με οποιοδηποτε κοστος.
Φυσικα οι ταλαιπωρια σου ειναι η δυναμη τους.
Κατι κοπελες (συχνα και αποφυτες ΤΕΙ) που δουλευουν στα vilage υμιαπασχοληση (κοντα 5 ωρες τις κρατανε) για 400 ευρω το μηνα τι θα κανουν ?
Καταλυψη στο υπουργειο εργασιας ?
Στα επιπεδα ανεργιας αυτες θεωρουνται εργαζομενες, δεν ειναι στο 15% η 20 % τις ανεργιας.
Αυτο ειναι ενα απλο παραδειγμα...
Εγω ειμαι οκ, απο εκει και περα δεν με νοιααζει τιποτα ? Ε ΟΧΙ
Δεν σκευτομαι μονο τον **** μου.
ΠΡΕΠΕΙ τα καθικια να καταλαβουν οτι ηρθαν δυσκολες εποχες, και οτι θα πρεπει λιγο να δουλεψουν.
Εσυ δεν θα παθεις τιποτα αν δεν εχεις μετρο η αν φας μια μερα κρυο φαγητο ετσι δεν ειναι ?
Υπαρχουν και χειροτερα.
(απο τους 300 καθι - κιδες που εχουμε στην βουλη πρεπει να μπει το αγγουρι βαθια μπας και γινουμε... κρατος !)
υ.γ.
Ε ναι, την ταλαιπωρια μου θα την βαλω σε δευτερη μοιρα.
+1
Το ίδιο ψηφίζω και εγώ.
Οι Έλληνες τι έχουν μάθει πάρα πολύ καλά να κάνουν? Απεργία...
Έ όχι ρε φίλε. Καθε φορά που κάποιος ξυπνά στραβά να κλείνει τσιμισκή και εγνατία.
Δεν είναι κατάσταση αυτή.
Δεν είναι περίεργο που σε ανεπτυγμένες χώρες δεν συμβαίνει τίποτα?
Το μόνο που προκαλείς είναι την αγανάκτηση μου και το θυμό μου.
Έτσι θα πάει η Ελλάδα μπροστά?
Αν δεν κάτσεις να δουλέψεις φίλε μου δεν πρόκειται να γίνει τίποτα...
Παρεπιπτόντως και εγώ για ένα χρόνο δούλευα στα Village και ναι έπαιρνα 400 Ευρώ.
Φοιτητής ήμουν και με βόλεψε. Δεν περίμενα πάντως πηγαίνοντας εκεί να πάρω και τα τρελά λεφτά.
Αν θέλεις όμως να βρείς δουλειά μπορείς να το κάνεις και αυτό.
Όποιος θέλει να βρεί, βρίσκει.
Παραδείγματα υπάρχουν...
Κρίμα πάντως όλα αυτά για την Ελλαδίτσα!
Απλά γίνονται χειρότερα τα πράγματα..
Apergiare finitare fullare benzinare. Erxomare Athinare! Oleeeee!
Γιούπι!!!!!