Το ανοιγμα των τροχων δε λεει τιποτα παντως, το Stilo ειναι αμαξι με μετρια συμπεριφορα στο δρομο.
Επιδοσεις νορμαλ.
Ανεσεις πολλες.
Printable View
Το ανοιγμα των τροχων δε λεει τιποτα παντως, το Stilo ειναι αμαξι με μετρια συμπεριφορα στο δρομο.
Επιδοσεις νορμαλ.
Ανεσεις πολλες.
Eγω που εχω τα bilstein κιτρινα ειναι τρενο δε παει πουθενα κ την μπαινω σε στοφες με πολλα....τωρα αν ο δρομος ειναι γυαλι κ την μπω τοτε....η καλητερη μου!!!γινετε πισωκουνα!!!το stilo ειναι τρενο.
Τα ίδια φοράμε Λάκη και όντως είναι πολύ καλό σε αίσθηση. Με 3 πόντους κάτω και τα κίτρινα γίνεται μια αρκετά ευχάριστη έκλπηξη...
Το έχω ζορίσει αρκετά (και με κρύα και με ζεστά λάστιχα) και είναι, τολμώ να πω, αρκετά δύσκολο να περάσεις το όριό του. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι όταν το περνάς, έχεις μια σχετικά καλή άνεση διόρθωσης.
ioannidis ολο το σετ μπιλστανια και λιγο χαμηλωμα
1. δεν χαλαει την αισθητικη ? να μπαινει η ροδα μεσα στον θολο εννοω.
2. ποσο κοστιζει σημερα περιπου ? πανω απο χιλιαρικο ?
1. ίσα ίσα που ΔΕΝ μπαίνει μέσα στον θόλο. Έλα σε καμιά συνάντηση να το δεις και από κοντά ρε
2. Περίπου 600-700 Bilstein κίτρινα & Eibach κόκκινα 3cm.
εγω εχω h&r 4 ποντα κοιταξτε την foto μου να δειτε δεν εχει κατσει σαυρα το αμαξι ειναι οτι πρεπει...ειναι πολυ καλος συνδιασμος ουτε μου κοπαναει ioannidis συμφωνω μαζι σου απολητος
οντως ειναι οτι πρεπει εγω πιστευω ετσι επρεπε να δινανε το αμαξι. Θυμαμε μαμα ητανε χαλια εθνικη οδο ειδικα σαν βαρκα πηγαινε τωρα μαμαει και δερνει.
Εμενα γιατι δεν ειναι χαλια ρε παιδια δηλαδη εθνικη οδο μονο ταξιδευω με το Stilo και πιανω τρελες ταχυτητες. (αφου εχω καταφερει να φτασω σε 4 ωρες περιπου και 1,5 τεποζιτα βενζινη)
Με τα παλια θυμαμαι οταν ακουγα το μπιμπιπ (140) αρχιζε και πηγαινε σαν βαρκα τωρα παω πολυ καλυτερα και στην στροφη μονο λιγο γερνει.
Για μπιλστανια κιτρινα το σκευτομαι αν δεν αλλαξω λαστιχα... και παρολο τον ενα χρονο και τα 30.000 χμ περιπου βλεπω οτι εχουν ακομα ψωμι, ισως επειδη δεν τα βλεπει ποτε ο ηλιος και τα προσεχω κιολας...
Ειδωμεν.