Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 (ΕΚΤΑΚΤΗ Σέρρες ελεύθερη προπόνηση)
αρε τι εχασα γ@μ... υπαρχη κανα βιντεο ρε παιδια?
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 (ΕΚΤΑΚΤΗ Σέρρες ελεύθερη προπόνηση)
εχω μερικα βιντεακια παρτε το πρωτο
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=HENtf7WEcUE[/ame]
βρε παιδια..αυτο ειναι..μπαινεις στην πιστα και του δινεις και καταλαβαινει...
...σας ζηλευω...
...ειδικα μετα απ αυτο..
http://img100.imageshack.us/img100/7...4resizejm8.jpg
καταλαβαινει κανεις πως περασατε...
εγω δε με ζηλευω οταν δινεις 700 ευρο και δε κρατανε ουτε μιση ωρα αλλα τι τα θες πηρα σημερα ενα ζευγαρι Matador S2 R3 σε διασταση 200/650/18 για μπροστα και πισω θα εχω τα Silverstone 225/650/18 και πιστευω οτι θα παμε καλητερα.
Sorry Παντελη..εννοουσα την ολη φαση...αλλα και την εντυπωση που μου δωσαν οι φωτο και τα σχολια..
κριμα που εγινε λαθος επιλογη,αλλα δεν περιμενα οτι θα γινουν κι ετσι σε λιγα λεπτα..
καλη τυχη..:)
δυστηχως καποια χομπι και γουστα κοστιζουν
Γιατί ρε πουλάκι μου δεν πήρες ΤΟΥΟ, που είναι και δοκιμασμένα....???
Ρε συ Παντελή, υπερβολική φθορά για μόνο μία μέρα στην πίστα! Ελπίζω με τα Matador να μείνεις πιο ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν είναι ίδια με αυτά που έχω, πάντως εγώ μπήκα μία Κυριακή για καμιά 20αριά γύρους και είναι σχεδόν σαν καινούργια...
Μήπως πορώθηκες και πήγαινες με το πλάι!!!??? :D
δε πηγαινα με το πλαι αλλα η παροιμια που λεει οτι οποιος λυπατε το καρφι χανει το πεταλο .
παντως στο βουλκανιζατερ οσοι ειδανε τα λαστυχα παθανε μεγαλη ζημια και ενας saxoRαλακιας σχολιασε οτι μονο αν ειναι πολυ δυνατο μπορει να το καταστρεψει ετσι αλλα μαλλων δε ξερει τι θα πει Σερρες.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Ρε συ Παντελή, υπερβολική φθορά για μόνο μία μέρα στην πίστα! Ελπίζω με τα Matador να μείνεις πιο ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν είναι ίδια με αυτά που έχω, πάντως εγώ μπήκα μία Κυριακή για καμιά 20αριά γύρους και είναι σχεδόν σαν καινούργια...
Μήπως πορώθηκες και πήγαινες με το πλάι!!!??? :D
Δυστυχώς από το πρώτο σετ είχαν φθαρεί υπερβολικά... Μιλάμε είχαν φύγει κομμάτια!