Δεν παρακολουθω χρονια Παντελη γιατι υπαρχει κ μια σχετικη ελλειψη χρονου αλλα σε μια εκπομπη ειχα δει κ τις 2 εκδοσεις κ την Spider κ την κανονικη κ μου χτυπησε καπως αυτο το σχολιο..τωρα οσον αφορα το GT40 τι να πω..
Printable View
Πάντα απορούσα γιατί οι Αγγλίδες περιμένουν να 'ρθει το καλοκαίρι, να κάνουν διακοπές Ελλάδα και να δουν χαρά στα σκέλια τους...Είναι επειδή όλο τον υπόλοιπο χρόνο τρώνε στη μάπα κάτι τέτοιους καραγκιόζηδες!
Εγω δουλευω τα καλοκαιρια στην Μυκονο εδω και τρια χρονια, ενα εχω να πω, Αγγλακια στρακιαπου...:D:D:D:dildo1:
....βρε άντε γεια πείτε του.
Ρε μάγκες κουλάρετε, το χιούμορ του Κλαρκσον είναι δεδομένο και πάντοτε ακραίο και καυστικό. Είναι η δική του άποψη για το πως βλέπει τα πράγματα. Δηλαδή -ειλικρινά τώρα- πόσοι ευρωπαίοι νομίζεται ότι έχουν σε εκτίμηση τους Έλληνες; Πολλοί δεν μας ξεχωρίζουν καν από τους Τούρκους (και αλήθεια πόσο διαφορετικοί είμαστε στην τελική από αυτούς;)! Οι ιταλοί λένε πως νερό από την βρύση πίνουν μόνο "Έλληνες, Τούρκοι και τα γουρούνια"! Και να το πάω και αλλού; Πόσοι από εσας δεν αναφέρεστε στους γάλλους ως φλώρους και για τους άγγλους ως gay? Ο κάθε λαός έχει μία συγκεκριμένη είκονα για τους υπόλοιπους, πόσο μάλλον ένας συγκεκριμένος παρουσιαστής που σκοπός του είναι πέραν όλων των άλλων να διασκεδάσει το κοινό του...στη Βρετανία.
Πολυ σωστος ο τελευταιος θα συμφωνησω και θα επαυξησω κιολας !
τετοια σχολια κανουνε οι αγγλοι και οι αγγλιδες το καλοκαιρι παλι δε θα μπορουν να περπατησους...αυτες θα την πληρωσουν..χαχαχαχ
ματζικ λα'ι'ν φρομ ιγκλαντ -- γιου λα'ι'κ ιτ μπε'ι'μπι - δε μπηραζει ο μιστερ κλαξον δε μπορε να χονεψει οτι ελληνα γκομενο εχει και η γυναικα του και κορη του αστον να λεει οτι θελει ο γκαγκας πηδαει τη γυναικα του αφεντηκου .
για αυτο ερχονται εδω οι αγγλιδες,μαμιουνται με οποιον βρουν και οπου βρουν,γινονται καθε βραδυ τυφλα και ξεφαντονουν!
για παντα η ελλαδα θα ειναι ο παραδεισος για τους αγγλους!