Βαριές κουβέντες Μπάμπη για το τίποτα.
Printable View
Βαριές κουβέντες Μπάμπη για το τίποτα.
Φυσικά αντιλαμβάνεσαι ότι και να τα ξεπεράσεις τα 30 μηνύματα, υπάρχει μια ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ πιθανότητα, να μην δημοσιεύσεις την αγγελία αυτή.
Δεν είναι μόνο αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες (άδικα ή όχι δεν θα το κρίνω εγώ) αλλά είναι η 3η απόπειρά σου για δημοσίευση αγγελίας στο συγκεκριμένο Club.
Ό,τι κανόνας υφίσταται για τις αγγελίες γίνεται καθαρά για την "ομορφιά" του site. Σε κανέναν δεν αρέσει να συντηρεί ένα ιστοχώρο που να μπαίνουν hit and runners. Για αυτό το λόγο ΚΑΙ το Stilo-Club όπως και πολλά άλλα (πχ Yaris club΄- το παράδειγμα ΔΕΝ είναι τυχαίο) απορρίπτουν αγγελίες "περαστηκών". Στην τελική, κάθε άλλο από Αγγελιοχώρος είμαστε...
Αυτά περι αγγελιών...
Εγώ θα μείνω μόνο σε αυτό όπου με καλύπτει απέναντι σους φίλους που έχω μέσα στο club όπου αγαπάω και υποστηρίζω στο έπακρο τόσα χρόνια και θα το κάνω για πολλά ακομα.
Δεν γουστάρω να μπαίνει κανένας για πουλήσει μόνο τέλος αν θέλω θα πάρω την χρυσή ευκαιρία.
Καλός ήρθες λιπών και καλό δρόμο.
Α και συγχαρητήρια γιατί τουλάχιστον το παραδέχτηκες θα παρακαλέσω εγώ ο ίδιος τους moderators να μην σε σβήσουν αρκεί να μπαίνεις να παρακολουθείς όπως λες.
Η κοροϊδία δεν μου αρέσει.
Μια συμβουλή ακομα αν θες να πουλάς στα forum και να μην σε παίρνουν χαμπάρι να αλλάζεις το Nick σου και το mail σου συχνά για να χάνονται τα χνάρια σου και μην βάζεις το τηλέφωνο σου από δω και από εκεί μπορεί να μην είμαι hacker αλλά ρε φίλε αμέσως βρήκα το τηλέφωνο σου και σε πήρα.
Α και την φάτσα σου μην την εμφανίζεις απλές συμβουλές τίποτα άλλο
τελικα ειχαμε δικιο που το συζητουσαμε εχθες το βραδυ οτι τελικα ποιος θα ειναι ο σκοπος του συγκεκριμενου μελους!
και δεν διαφημιζουμε καμια αντιπροσωπεια εδω μεσα!
Πριν αρκετές μέρες έλαβα και εγώ pm απο τον συγκεκριμένο <<επισκέπτη>> του club με το οποίο μου ζητούσε να δημοσιεύσω την αγγελία του. Οπότε πρόκειται για περίπτωση spam αφού φαίνεται ότι γίνεται σε παραπάνω από ένα μέλη του club. Τώρα αν ο φίλος verone το πήρε λίγο πιο σοβαρά είναι καθαρά δικό του θέμα και δεν νομίζω ότι χρειάζεται συμβούλους συμπεριφοράς. Σε τελική ανάλυση φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος <<επισκέπτης>> προσπάθησε να χρησιμοποιήσει καλοπροαίρετα ή όχι κάποιο μέλος του club για να δημοσιεύσει την αγγελία του.
Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο χώρος αγγελιών καθε club έχει ως σκοπό να εξυπηρετεί τα μέλη του και μόνο. Ούτως ή άλλως υπάρχουν δεκάδες Site με αγγελίες οπού μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις ότι θέλεις.
εχεις δικιο!τελικα φαινετε οτι δεν ισχυει το πολυ κακο για το τιποτα!
ειναι κατι που εχει μονο σκοπο να πουλησει και τιποτα αλλο!
Η προσπάθεια να κοροιδέψεις κάποιον πείθοντας τον ότι θα σου κάνει και καλά εξυπηρέτηση (η συγκεκριμένη λέξη ήταν ο τίτλος του pm που πήρα) είναι αρκετά σοβαρό θέμα. Για μένα ελέγχεται αν ο συγκεκριμένος <<επισκέπτης>> πουλάει μεμονωμένα κάτι δικό του η προσπάθησε να κάνει εμπόριο. Αν ήταν τόσο αθώος όσο θέλει να φαίνεται δεν χρειαζόταν να γράψει μια σελίδα για να το αποδείξει ούτε να κάνει ειρωνικά σχόλια κατα του verone..
Τέλοσπάντων καλό θα ήταν να αναφέρονται τέτοιου είδους περιστατικά στους moderators οι οποίοι ξέρουν τι να κάνουν ώστε να κρατηθεί το club καθαρό
Εγώ stilatoi φίλοι είμαι στην κατηγορία που παρακολουθώ το forum σχεδόν καθημερινά, αλλά δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά... (μεγάλη βλακεία αυτή το ξέρω... σκοπεύω κάποια φορά να έρθω στο ΣΕΦ που κανονίζετε για καφέ να γνωριστούμε...).
Για να υπάρχει η γνώμη και ενός user σαν κ μενα, θεωρώ ότι ένα club/forum από τη στιγμή που έχει κανόνες πρέπει να τηρούνται. Από κει κ πέρα οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά -ακόμη κ αν επί της ουσίας δεν είναι τίποτα το τραγικό- ΔΕΝ είναι αποδεκτή.
Για αυτό έχουμε τους κανόνες...
Αυτά από μένα...
Χάρης