Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008 (ΕΚΤΑΚΤΗ Σέρρες TRACK EVENT)
Να φέρω ψησταριά Παντελή αλήθεια πάρε σουβλάκια και να τα βάλουμε μαζί τα λεφτά και άλλοι θα ψήσουν στο λέω να το ξέρεις πάρε καμία 80 και κάρβουνα εγώ δεν προλαβαίνω αύριο θα είμαι εκφωνητής όλη την μέρα.
paidia osoi tha pane ti wra tha sinantithite?
Παιδιά δεν θα μπορέσω να έρθω αύριο για προσωπικούς λόγους...
Να ξέρετε ότι θα είμαι εκεί μαζί σας, να ψήνω τα σουβλάκια, να λέω στο Παντελή να πηγαίνει με γραμμές και να μη το κάψει το εργαλείο, στο Μπάμπη τι να πω, ευτυχώς δε θα έχει γκαρσόνες εκεί και στον Νίκο να μη ξετουρμπίσει το εργαλείο και να βάλει το fast2.
Περιμένω φώτο.
Παιδία θα παρακαλέσω πραγματικά να γινει η πανελλήνια κάπου στην μέση γιατί έχουμε και παιδία από Έβρο όπου αν γινει κάτι τέτοιο θέλουν να έρθουν εδώ σκεφτείτε ότι ήρθαν δυο παιδία από club που μένουν Αλεξανδρούπολη θα ερχόταν και ο Χρήστος αλλά κάτι του έτυχε!
Ήρθαν για να μας υποστηρίξουν παιδία από Αλεξανδρούπολη και από Θεσσαλονίκη ήταν μόνο ο Μιχάλης και ο Σάκης!
Ένα μεγάλο μπράβο από μένα σε όλους όσους ήταν εκεί!
Stiloclub ABARTH team
( Επίσης είμαι σπίτι και είμαι καλά ξέρετε γιατί το λέω όσοι ήσασταν εκεί όλα καλά στον δρόμο!) Όποιος έχει Φώτο και video ας τα ανεβάσει εγώ θα λείπω από την παρέα σας για 2 βδομάδες!
Γιατι ρε Μπαμπη, τι εγινε; Επαθες τιποτα;
επειδη σαν κλαμπ ειχαμε μονο 2 αυτοκινητα στη πιστα ο μπαμπης σκεφτικε κατι για να μαζεψει κοσμο γυρο μας!
πολυ καλη εκδηλωση και πολα ομορφα αυτο-κινητα και μερικα πολυ ποιοτικα βελτιωμενα αυτοκινητα γενικα ειχε πολλα η ημερα το EVO του Βορα με τα 1000 αλογα γυρνουσε στο 1,30,5- πολυ καλος χρονος τα υπολοιπα γυρνουσανε απο 1,35 εως και 1,40 ο Μπαμπης εγραψε 1,46 και εγω 1,42,4 ο Νικος ηρθε στι πιστα με το Pasat TFSi και δεν ετρεξε με μια μικρη παραλιγο ζημια ο Μπαμπης ολα τα αλλα πηγανε καλα.
εχω μερικα βιντεακια συντομα......
Βίντεο και φωτό διαθέτω και γώ, αλλά μάλλον από βδομάδα θα τα βάλω online.
Πρώτη φορά που παρευρίσκομαι σε τέτοια συνάντηση και τολμώ να πώ ότι σίγουρα θα είμαι και στις επόμενες... Οι εντυπώσεις μου πολύ καλές.
Χάρηκα πολύ για την γνωριμία Παντελή, Νίκο και Άγγελε και Άγγελε! Για τους 2 Άγγελους έχω να πω και ένα μεγάλο μπράβο που παρά τις απειλές της ΕΜΥ για χιόνια, παγετούς, τσουνάμια και UFO, τολμήσανε και ήρθαν από Αλεξανδρούπολη για 3-4 ώρες μόνο και μόνο για να μας δούνε/γνωρίσουνε...
Όσο για τον Μπάμπη... απέδειξε ότι η παρουσία πυροσβεστήρα ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!
παντως η Ε.Μ.Υ δεν επεσε και πολυ εξω αφου στο Οραιοκαστρο χιονιζει απο τις 8:30 το απογευμα.αντε ανεβαστε υλικο να εχουμε να βλεπουμε και να θημομαστε εμεις και να καταλαβουν τη χασαν οσοι δεν ηρθαν!
Εγώ βλέπω ότι ο Παντελής εξελίσεται σε μεγάλο οδηγό, και το Stilo το στήνει κάθε φορά και καλύτερα, οπότε σύντομα μεγάλα ονόματα αυτοκινήτων θα κλαίνε μέσα στην πίστα... ;)