Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΝΗΡΗ
Ωραια ηταν οντως! Αν και τελικα πολλοι δεν ηρθαν δεν μας χαλασε και ειπαμε να ξανακανουμε μια πονηρη συναντηση σε αλλο μερος βεβαια...
Για την ιστορια πηγαμε στα Πλατανακια στην Πυλαια και το προτεινουμε σε οποιον θελει να φαει καλο φαι! Ε Μπαμπη;
στα φαγαδικα ειμαι ειδικος!
βλεπεις 7 χρονια ηταν η δουλεια μου τετοια μαγαζια!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
στα φαγαδικα ειμαι ειδικος!
βλεπεις 7 χρονια ηταν η δουλεια μου τετοια μαγαζια!
Και ελειπες απο την συναντηση ρε Γιαννη;
Ψαχναμε ποση ωρα να δουμε που θα παμε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Ωραια ηταν οντως! Αν και τελικα πολλοι δεν ηρθαν δεν μας χαλασε και ειπαμε να ξανακανουμε μια πονηρη συναντηση σε αλλο μερος βεβαια...
Για την ιστορια πηγαμε στα Πλατανακια στην Πυλαια και το προτεινουμε σε οποιον θελει να φαει καλο φαι! Ε Μπαμπη;
Σαμαράκια ρε junior...ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ!!!!Τα πλατανάκια είναι στο Πανόραμα..Βαρέθηκα να στο λέω :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Μα το είπα και πιο πάνω από φαΐ έδινε ρεσιτάλ άλλα με χαλούσαν!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Σαμαράκια ρε junior...ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ!!!!Τα πλατανάκια είναι στο Πανόραμα..Βαρέθηκα να στο λέω :P
Καλά εσύ δεν έπρεπε να μιλήσεις εδώ μέσα!
Άσε ρε τα έμαθα εγώ σε πήγαν σε μαγαζί που δεν μπορούσες να φάς με τα χέρια και σου φάνηκε πολύ κυριλέ :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Ok, ρε Μητσε, ενα λαθακι εκανα και εγω ο κακομηρος...
Βρε τι εχω παθει τωρα τελευταια και ολα τα μπερδευω...
Μια γραφω αναρτηθει, μια λεω πλατανακια...
Κατι συμβαινει εδω και δεν ξερω τι...