Richard περαστικα ρε φιλε!!!
Printable View
Richard περαστικα ρε φιλε!!!
Καλλιτερα να εισαι ψυχραιμος και να δινεις τοπο στην οργη οπως λεμε. Και αυτο ισχιει για ολλους μας. Τετοια περιστατικα συμβαινουν καθημερινα στην Αθηνα και αλλου. Το να μαλωσεις με καποιον δεν ειναι η λυση. Εξ' αλλου δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος. Δεν ξερεις τι μπορει να κριβει. Πιστευω να καταλαβαινεις.
Οχι μωρε κοντα στο σπιτι μου εγινε το περιστατικο και το παλικαρι το ηξερα φατσικως, η κοπελα του μολις καταλαβε οτι ειμαι ντοπιος πηρε το θαρος να ερθει και να τσιριξει στο αυτι μου. :P
Οταν το επαιζε τσαμπουκας ο τυπος αυτη ηταν ηρεμη, οταν τον ειδε ξαπλα εβαλε τις φωνες το μαλακισμενο και τους σηκωσε ολους στο ποδι λολ
Απλα λεω κοιτα να δεις τωρα, να μαζεψει κανα δυο "μαρτυρες" φιλους να πληρωνω ενα σωρο σωματικες βλαβες και λοιπα...
Και εγω το ιδιο θα εκανα αλλα ειναι λαθος.
Εκεινη την ωρα πανω στα νευρα δεν το σκεφτεσαι.
Σκεψου να σε εκανε μια μυνυση με μια εκθεση απο γιατρο(μιας και εχει κ προβλημα) και τωρα να λες,τι λαλακια εκανα που δεν εφυγα.
Θα τον χρυσοπληρωνες τον τυπο.
Τοπο στην οργη φιλε μου γιατι για 10 λεπτα μπορει να τρεχεις και να μην φτανεις μετα.
Τι να εκανα μωρε, να εβαζα μπρος και να εφευγα...
(Απο ενστικτο δεν μπορεσα)
Σιγα μη καθομουν μεσα, εξ αλου αν εσπαγε παραθυρο εγω σε κλειστο χωρο δεν ειχα ελπιδα θα μπορουσε να με σκοτωσει (που να ξερω οτι ειναι robocop ο τυπος).
Σου λεω ειχε μια απιστευτη ανεση,
"και ελα δω να σου πω εγω ποιον ειπες μαλακα και τετοια"
Εγω εκεινη τι στιγμη προσπαθουσα να βγω εξω πριν προλαβει να ερθει απο τη μερια του οδηγου, αλλιως ΔΕΝ θα εβγαινα...
Εξαλλου σε τετοιες περιπτωσεις οι ανθρωποι ειναι οπως τα Σκυλια...
Αν νομισουν οτι φοβιθηκες... Εξαγριωνονται περισσοτερο...
Αν ηξερα οτι εχει τετοιο προβλημα ο τυπος δεν θα ασχολιομουν πραγματικα, θα του ελεγα απλα ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ και θα εφευγα...
Ρε και εγω το ιδιο θα εκανα αλλα κατι τετοιοι μαλακες ψαχνονται για αλλα.
Ενας γνωστος μου την πατησε ετσι.
Το χρυσοπληρωσε τον τυπο.
ελα μια βολτα μαζι μου για 8ωρες και θα δεις και θα καταλαβεις πολλα!
ετσι ειμαι ολη την μερα εγω!
εχουμε ξεφυγει τελειως!
με καρφια στα ποδια και πουλαει μαγκια!
τι αμαξι ειχε ο σακατης? γιατι απο το αμαξι καταλαβενεις ποση Μ...................α κουβαλαει ο καθε ενας απο αυτη τη ρατσα.
ενα συγνωμη δε βλαφτει αλλα γιατι να το πω εγω που δε φταιω να το πει ο αλλος.
- και γιατι να το πει ο αλλος που φταιει αφου με ενα Α'ι' Γ.......................ου και μια μουτζα βγενει απο πανω και ειναι και μαγκας .
Γ' αυτο περνεις Abarth με φρεναρες και η' εισαι ποιο γρηγορος απο τα τζαμια η' προλαβαινεις και σταματας πριν σε παρει χαμπαρι.
που το παω παλι στη ζεμπεκια το φερνω.
Αν η λυση σε καθε απροσεξια ή μαλακια καποιου ειναι ο τσαμπουκας...
τοτε αυτη την στιγμη ολη η Ελλαδα θα επαιζε τις μπουνιες!!!
Ας σκεφτουμε μονο να μην κανουμε χαζομαρες...διοτι στην θεση του θυματος..μπορει να βρεθουμε εμεις...το θελουμε?..δεν το θελουμε!