Ωραία πήραμε απαντήσεις απο όλους τους εργένηδες του club 18 - 26 ετών στο 5λεπτο break τους απο το WoW.
29-12-08, 16:40
παντελης
Απάντηση: Για παντα εργενης;
τοτε το εγραψα σε εκθεση στο σχολειο . απλα εμεινε στην ιστορια .
29-12-08, 16:45
MiKe_KaVaLa
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο παντελης
τοτε το εγραψα σε εκθεση στο σχολειο . απλα εμεινε στην ιστορια .
ακομα γραφεις ιστορια...
βρε εσενα κατι μου λεει οτι σε εχω πετυχει καποτε...
οταν ημουνα ενα αργο και ταπυνο fiat stilo...
(αερογεφυρα φαναρια προς ευκαρπια) απλα ο τυπος μου εδειξε τον
...κολο του!:D
29-12-08, 21:13
paidaros
απαλα φοβουνται τις δεσμευσεις και ειδικα στην σημερινη εποχη οι γυναικες οτι θα πρεπει να συμβιωσουν,να προσεχουν και αλλους εκτος απο τον εαυτο τους κτλ!
ειδκα λογο των οικονομικων δεδομενων στην σημερινη εποχη ειναι πολλη δυσκολο ο αλλος να συμβιωση κατω απο την ιδια στεγη με καποιον-καποια αλλη με δανεια,ΔΕΗ,ΟΤΕ,κινητα,σουπερ μαρκετ,παιδια και αλλα!
για αυτο λενε σημερα για να βρεις τον καταλληλο ανθρωπο ειναι καλλυτερο και απο να κερδισεις το τζοκερ!
για αυτο οι περισσοτεροι λενε καθομαι και μονος-μονη αφου με τα λεφτα που βγαζω μπορω να συντηρισω μονο τον εαυτο μου και ειδικα αυτοι που περνουν την αποφαση στα γρηγορα μετα απο 1-2 χρονια γαμου χωριζουν και για αυτο υπαρχει τρελη εξαρση στα διαζυγια!
θελει πολλη μεγαλη σκεψη και ειναι απο τις μεγαλυτερες αποφασεις που περνεις στην ζωη σου να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια!
29-12-08, 21:54
MiKe_KaVaLa
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο paidaros
απαλα φοβουνται τις δεσμευσεις και ειδικα στην σημερινη εποχη οι γυναικες οτι θα πρεπει να συμβιωσουν,να προσεχουν και αλλους εκτος απο τον εαυτο τους κτλ!
ειδκα λογο των οικονομικων δεδομενων στην σημερινη εποχη ειναι πολλη δυσκολο ο αλλος να συμβιωση κατω απο την ιδια στεγη με καποιον-καποια αλλη με δανεια,ΔΕΗ,ΟΤΕ,κινητα,σουπερ μαρκετ,παιδια και αλλα!
για αυτο λενε σημερα για να βρεις τον καταλληλο ανθρωπο ειναι καλλυτερο και απο να κερδισεις το τζοκερ!
για αυτο οι περισσοτεροι λενε καθομαι και μονος-μονη αφου με τα λεφτα που βγαζω μπορω να συντηρισω μονο τον εαυτο μου και ειδικα αυτοι που περνουν την αποφαση στα γρηγορα μετα απο 1-2 χρονια γαμου χωριζουν και για αυτο υπαρχει τρελη εξαρση στα διαζυγια!
θελει πολλη μεγαλη σκεψη και ειναι απο τις μεγαλυτερες αποφασεις που περνεις στην ζωη σου να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια!
Συνφονω και επαυξανω μαζι σου...τελικα κατι ξερεις παραπανο!
29-12-08, 22:20
paidaros
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maik_kavala
Συνφονω και επαυξανω μαζι σου...τελικα κατι ξερεις παραπανο!