Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Εδώ κάνεις ένα μικρό λαθάκι Νασο η ημερομηνία από το 2009 και μετά δεν θα μπορεί να τροποποιηθεί.
Αυτό θα γίνετε για θυμόμαστε όλοι ότι κάθε δυο Κυριακές έχουμε συνάντηση μπούμε δεν μπούμε στο stiloclub για να ενημερωθούμε.
Επίσης θα στέλνω και τα μηνύματα και έτσι κανένας δεν θα υπάρχει που να μην το ξέρει.
Εκτός από σένα όπου δεν δίνεις το κινητό σου γιατί το θεωρείς προσωπικό δεδομένο.
1ον εχεις βαλθει να μας τρελανεις μιλας εσυ για κινητο μου που το εχεις
2ον δεν θα μπορει να τροποποηθει γιατι? επειδη ετσι σου ηρθε ξαφνικα σωνει και καλα να αναλαβεις συντονιστης δηλαδη μεχρι τωρα που ησουνα και εισαι Θεσσαλονικη τι εκανες μας συντονιζες?να μου πει ο Γιαννης οτι θα αναλαβει οκ,να μου πει ο Θοδωρης οκ η ο Παντελης οκ αλλα εσυ απο Θεσσσαλονικη ημαρτον,εκτος και εισαι Αθηνα οποτε ουδεν προβλημα
3ον το forum το εχουμε για να ενημερωνομαστε τα τηλεφωνα και τα μυνηματα για οποιον μας αρεσει και του αρεσουμε να επικοινωνουμε
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
1ον εχεις βαλθει να μας τρελανεις μιλας εσυ για κινητο μου που το εχεις
2ον δεν θα μπορει να τροποποηθει γιατι? επειδη ετσι σου ηρθε ξαφνικα σωνει και καλα να αναλαβεις συντονιστης δηλαδη μεχρι τωρα που ησουνα και εισαι Θεσσαλονικη τι εκανες μας συντονιζες?να μου πει ο Γιαννης οτι θα αναλαβει οκ,να μου πει ο Θοδωρης οκ η ο Παντελης οκ αλλα εσυ απο Θεσσσαλονικη ημαρτον,εκτος και εισαι Αθηνα οποτε ουδεν προβλημα
3ον το forum το εχουμε για να ενημερωνομαστε τα τηλεφωνα και τα μυνηματα για οποιον μας αρεσει και του αρεσουμε να επικοινωνουμε
Κοίτα ίσος να έχεις στο μυαλό σου τον τελευταίο χρόνο όπου είσαι μέλος ότι οι συναντήσεις ήταν λίγο φλου.
Αν κοιτάξεις και τα προηγούμενα 5 θα δεις ότι και από τον Έβρο όπου ήμουν συντόνιζα τις συναντήσεις στην Αθήνα.
Ακομα αν κοιτάξεις την πρώτη συνάντηση του 2007 κατέβηκα με αεροπλάνο μόνο και μόνο για τη συνάντηση ήρθε με πήρε ο Γιάννης και η Στέλλα από το αεροδρόμιο και πήγαμε κατευθείαν στην συνάντηση και την επόμενη μέρα έφυγα.
Τα παιδία όπου αναφέρεις δεν μπορούν για προσωπικούς λόγους να κανονίζουν τις συναντήσεις και έτσι ο αμέσως επόμενος είμαι εγώ.
Θα παρακαλέσω τα νέα μέλει να φροντίσουν να ενημερωθούν ακομα και από μένα για την ιστορία αυτού του club και του 3ου κατά σειρά Forum.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Κοίτα ίσος να έχεις στο μυαλό σου τον τελευταίο χρόνο όπου είσαι μέλος ότι οι συναντήσεις ήταν λίγο φλου.
Αν κοιτάξεις και τα προηγούμενα 5 θα δεις ότι και από τον Έβρο όπου ήμουν συντόνιζα τις συναντήσεις στην Αθήνα.
Ακομα αν κοιτάξεις την πρώτη συνάντηση του 2007 κατέβηκα με αεροπλάνο μόνο και μόνο για τη συνάντηση ήρθε με πήρε ο Γιάννης και η Στέλλα από το αεροδρόμιο και πήγαμε κατευθείαν στην συνάντηση και την επόμενη μέρα έφυγα.
Τα παιδία όπου αναφέρεις δεν μπορούν για προσωπικούς λόγους να κανονίζουν τις συναντήσεις και έτσι ο αμέσως επόμενος είμαι εγώ.
Θα παρακαλέσω τα νέα μέλει να φροντίσουν να ενημερωθούν ακομα και από μένα για την ιστορία αυτού του club και του 3ου κατά σειρά Forum.
H καροι αλλαζουν Μπαμπη οπως αλλαζουν και οι ανθρωποι και οι καταστασεις ασε λιγο τι γινοτανε πριν 5 χρονια
Τωρα το ποσο flou ητανε δεν το ξερω παντως ειχε επιτυχια οσο για τα παιδια μπορει οντως να μην εχουν χρονο αλλα ειπαμε καποιος απο Αθηνα οσο για το ιεραρχια Ελεος πια δεν ειναι στρατος εδω
Τελος παντων ας βγει καποιος Υπευθυνος να μας πει κατι Ελεος με την ιεραρχια,η τελος παντων ας γινει μια ψηφοφορια να δουμε ποιος θελουμε να μας συντονιση απλο και ομορφο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
H καροι αλλαζουν Μπαμπη οπως αλλαζουν και οι ανθρωποι και οι καταστασεις ασε λιγο τι γινοτανε πριν 5 χρονια
Τωρα το ποσο flou ητανε δεν το ξερω παντως ειχε επιτυχια οσο για τα παιδια μπορει οντως να μην εχουν χρονο αλλα ειπαμε καποιος απο Αθηνα οσο για το ιεραρχια Ελεος πια δεν ειναι στρατος εδω
Τελος παντων ας βγει καποιος Υπευθυνος να μας πει κατι Ελεος με την ιεραρχια,η τελος παντων ας γινει μια ψηφοφορια να δουμε ποιος θελουμε να μας συντονιση απλο και ομορφο
+φωνω......
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
+φωνω......
κ εγω το ιδιο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
κ εγω το ιδιο
Νίκο πιστεύω ότι σου απάντησα θέλεις κάτι άλλο?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
μπαμπη ακουγετε λιγο ασχημο και οχι κομψο ετσι οπως το θετεις!
ειναι σαν να ημαστε στο στρατο και εσυ το ξερεις καλυτερα.
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα το εαν ο Μπαμπης ειναι Αθηνα,Θεσσαλονικη,Τρικαλα η Γιαννενα με 2 παπουτσια πανινα!
Συναντησεις δεν θελετε?Οριστε ο Μπαμπης το κανονιζει!Δεν ειχε επιτυχια μια συναντηση?Το θετουμε στο Forum και μιλαμε ολοι μαζι οτι πρεπει να αλλαξουμε ημερα πχ!
Που το κακο?Επειδη δεν θα ειναι παρων?Ποιο ειναι το προβλημα σε αυτο?
Ο Μπαμπης εχει ορεξη να το κανει ας το κανει!
Τι μου αγχωνεστε?
κακως λογομαχειτε ρε παιδια. αν και νεος στο forum θα ηθελα να εκφερω γνωμη, βασιζομενος στον τροπο λειτουργιας του rx7 forum στο θεμα των συναντησεων.
ΚΑΘΕ Κυριακη ολοι ξερουν οτι πινουμε καφε στην Πολιτεια, κυριως καποιοι που μενουν Βορεια και τους βολευει. μαζευονται στανταρ 3-4 ατομα και οσοι αλλοι εχουν ορεξη.
αλλα ΚΑΘΕ 2η Τεταρτη στις 21:30 το βραδυ εχουμε συναντηση στον ιπποδρομο, και αυτο το ξερει και η κουτση μαρια στο forum. εκει παντα μαζευομαστε 5-6 αυτοκινητα σταθερα. ολοι ομως ξερουν χωρις τηλεφωνα και μηνυματα οτι αν πανε θα βρουνε κοσμο εκει. δεν κανουμε κανενος ειδους συντονισμο, απλα υπαρχει μια ενοτητα στο forum οπου ο καθενας αν θελει μπαινει και γραφει οτι θα ειναι παρων.
αλλαγη μπορει να γινει ΜΟΝΟ λογω κακων καιρικων συνθηκων (λογω ιδιαιτεροτητας των αυτοκινητων) ή λογω εορτων-αργιων (οπως ηταν τα χριστουγεννα και η πρωτοχρονια)
νομιζω οτι ειναι ο πιο υγιης τροπος λειτουργιας, χωρις καποιος να φαινεται οτι "ηγειται" της καταστασης, και χωρις να δημιουργουνται παρεξηγησεις ;)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα το εαν ο Μπαμπης ειναι Αθηνα,Θεσσαλονικη,Τρικαλα η Γιαννενα με 2 παπουτσια πανινα!
Συναντησεις δεν θελετε?Οριστε ο Μπαμπης το κανονιζει!Δεν ειχε επιτυχια μια συναντηση?Το θετουμε στο Forum και μιλαμε ολοι μαζι οτι πρεπει να αλλαξουμε ημερα πχ!
Που το κακο?Επειδη δεν θα ειναι παρων?Ποιο ειναι το προβλημα σε αυτο?
Ο Μπαμπης εχει ορεξη να το κανει ας το κανει!
Τι μου αγχωνεστε?
Γιαννη μου εχεις απολυτο δικιο οπως το λες ας ειναι οποιος θελει αλλα εγω προσωπικα μετα την προσωπικη επιθεση εναντιον μου δεν θελω να τον βλεπω πολυ περισοτερο να τον ακουω
Η πρωσοπικη επιθεση εγινε στο south box
Περιμενω την σημερινη συναντηση................να δω
Το μονο που εχω να ευχηθω σε ατομα χωρις επειχηρηματα και τετοιες γελοιες και ανουσιες προσβλητικες επιθεσεις,απλα κεις ανωτερα