Απάντηση: Γυμναστηριο & Τροπος ζωης
Εδω διαφερουν οι αποψεις μας και για να απαντησω θα μου παρει μια ολοκληρη εκθεση και δε θελω :P
Να πω μονο οτι και μια γυναικα 180 κιλλα με 15.000 cal δεν παχαινει.
Εχω ζυγαρια τετοια απλα μετα απο τοσα χρονια, κοιταω στον καθρευτη σαν συμειο αναφορας - βελτιωσης...
(η ζυγαρια που λες συγκεκριμενα νομιζω μπερδευεται με τα υγρα του σωματος που δεν ειναι λιπος... Ειναι ομως μια αααααλλη μεγαλη εκθεση)
χεχεχεχεχεχεχεχε Στο thread μου δεν θελω αντιπαραθεσεις ! ! !
Stilate ποιά Whey έχεις πάρει γτ έχεις μια προσφόρα 10LB 99euro ?:confused:
ασχολουμε χρονια με το γυμναστιριο και σε φαση γραμωσεις ειχα φτασει 11% το συνηθες νουμερο ειναι 18-20% με σωματικο βαρος 90 κιλα και ηψος 1,80 .
δεν εχω σκοπο να σταματησω μιας και ειναι τροπος ζωης το προγραμα ειναι απλο
δευτερα στηθος τρικεφαλο
τριτη πλατη δυκεφαλοι
τεταρτη κενο
πεμπτη ομοι πηχοις
παρασκευη ποδια
σαββατοκυριακο ξεκουραση
εδω και 5,5 χρονια δεν εχω παρει συμπληρωματα διατροφης γιατι δεν μου εφταναν τα ευροπλουλα να φτιαχνω το Abarth μου και το σωμα μου τωρα που τελειωνει σιγα σιγα κατι καλο θα φτιαξω μεχρι το καλοκαιρι .
Παντελή οκ όλα αλλά άμα κάνεις πλάτι σε πολλές ασκήσεις πιάνοντε και οι 2 κέφαλοι οπότε σκέψου να κάνεις
πλάτι-3κεφαλους
στιθος-κεφαλους ( γτ και στο στίθος συμετέχουν οι 3 κεφαλοι)
:D:D
Εχει πολλες προσφορες ρε αλλα μη κοιτας τοσο ρε Κωστα το whey ζωικη πρωτεινη να εχει και εισαι οκ.
Οι θερμιδες που καιμε την ημερα ειναι (βασικος μεταβολισμος + δραστηριοτητες) απο αυτο αν λαμβανεις λιγοτερες θερμιδες χανεις λιπος... Απλα πραγματα
1 κιλλο λιπους = 7700 θερμιδες.
Απλως σε μια ζυγαρια δεν μπορεις να το μετρισεις τι εχασες (σε μια ημερα πχ) διοτι στη ζυγαρια παιζει και ο παραγοντας "υγρα" τα οποια μπορει να αυξομειωνονται (ακομα και σε μια μερα) αναλογα με το αλατι που τρως η τους υδατανθρακες η και αλλους παραγοντες.
Αν προσεξεις Κωστα οταν ξυπνας το πρωι μπορεις ποιο ευκολα να πιασεις τους κυλιακους σου...
Η οι φλεβες φαινονται καλυτερα...
Αυτο γινεται γιατι το πρωι εχει το δερμα λιγοτερα υγρα.
(8 ωρες να φας αλατι η υδατανθρακες). ! ! !
το ποσοστο λιπος το υπολογιζει περνωντας παρα πολυ μικρο ρευμα 1.5 βολτ απο το ενα ποδι στο αλλο και το λιπος μειωνει το σημα και το υπολογιζει. Οπως σου ειπα με το επαγγελματικο μηχανημα της διατροφολογου ειναι αρκετα ακριβες. Εκτος αν θες να το κανεις με τον παλιο τροπο. Ζυγισμα κανονικα και μετα ζυγισμα ενω εισαι σε νερο (μιας και το λιπος επιπλεει).
Πηρα την Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey μιας και εφαγα ολο το νετ να βρω μια καλη (εχω αυτην την ψυχωση να μαθω τα παντα για κατι που παω να αγορασω η να κανω) ειναι γυρω στα 24 γραμμαρια πρωτεινη το scooup με 120 θερμιδες και μηδεν λιπος. πηρα το 5.15 pounds (2.3 κιλα) στα 69 ευρω. το 10 Lb ειναι προσφορα στα 99 ευρω απο x-treme stores. Η μαλακια ειναι φερνουνε μονο το gold standard ενω θα προτιμουσα το 100% Natural διοτι θελω να αποφυγω τις τεχνητες γευσης που εχει η GOLD. Η αλλη χαζομαρα ειναι δεν μπορω να φερουνε οι γονεις μου απο αμερικη τα κρατανε στο τελωνειο χρειαζονται εγκριση εοφ (που το θεωρω μαλακια μιας και το whey ειναι ουσιαστικα το παρατημενο γαλα που χρισιμοποιουνε αφου φτιαξουνε τυρι)
Συμπληρωμα διατροφης δεν χρειαζεσαι μπορεις να το παρεις και με κανονικο φαι αλλα επειδη εγω παω αργα το βραδυ γυμναστηριο μιας και τελειωνω 8 η ωρα απο δουλεια το να φτιαξω καμια μπριζολα η κανενα κοτοπουλο και να περιμενω να γινει παει πολλη ωρα. Ετσι πινω ενα shake και τρωω μια σαλατα.
+ το θέμα του κόστους άμα κάτσεις και υπολογίσεις πόσα γεύματα βγάζεις με ένα τσουβαλάκι και πόσα λεφτά θες
Υ.Γ Αν και εγώ προτιμώ να πέρνω την πρωτεινή απο τις τροφές
καλα κανεις αν βαριεσαι χτυπας ενα κουτακι τονο σε νερο και μπαμ 24 γραμμαρια πρωτεινη.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
το ποσοστο λιπος το υπολογιζει περνωντας παρα πολυ μικρο ρευμα 1.5 βολτ απο το ενα ποδι στο αλλο και το λιπος μειωνει το σημα και το υπολογιζει. Οπως σου ειπα με το επαγγελματικο μηχανημα της διατροφολογου ειναι αρκετα ακριβες. Εκτος αν θες να το κανεις με τον παλιο τροπο. Ζυγισμα κανονικα και μετα ζυγισμα ενω εισαι σε νερο (μιας και το λιπος επιπλεει).
Ναι ρε το ξερω ! Τετοιες ζυγαριες υπαρχουν εδω και χρονια αλλα μπερδευονται με τα υγρα, σου λενε λυπος, μυς, τα υγρα πανε στους μυς νομιζω.
(το νερο ειναι καλος αγωγος του ηλεκτρισμου...)
Απ οσο ξερω η ποιο ακριβης μεθοδος ειναι του Αρχιμυδι αυτη με την μπανιερα.
(Η ιστορια που επρεπε να βρει ο αρχιμηδης αν το Στεμα του βασιλια ειναι ολοκληρο χρυσαφι Η αναμεμειγμενο με ασιμι, και αφου ο χρυσος εχει διαφορετικο βαρος με το ασιμι το εβαλε σε μπανιερα και το βρηκε)
Υπολογιζουν στο καλυτερο δυνατο ποσο ογκο εχει ο σκελετος και τα εντοσθια σου... και επειδη το λυπος με ιδια μαζα ειναι ποιο ελαφρυ βρισκουν ποσο μυς και ποσο λιπος εχεις !
Αυτο που λες μεσα στο νερο δε το ξερω !
Τεσπα, εγω θα ελεγα οτι ειναι ποιο σωστο να επικεντρωνομαστε στον καθρευτη ειναι οτι καλυτερο !
εξαρτατε αν ειναι ακριβη. με το 5.3 κιλα που πηρα μου βγαζει γυρω στα 180 scoops στα 69 ευρω. πες οτι την παιρνω 4 φορες την βδομαδα μετα το γυμναστηριο αρα μου κραταει μηνες.