παιδια μιας και λεμε για Θεσσαλονικη ξερεται το ανεκδοτο με τον μεγα Αλεξανδρο και το πως πηρε το ονομα η Θεσσαλονικη?
Printable View
παιδια μιας και λεμε για Θεσσαλονικη ξερεται το ανεκδοτο με τον μεγα Αλεξανδρο και το πως πηρε το ονομα η Θεσσαλονικη?
Φίλιππε δεν το ξέρουμε...
Νικολάκη... θα πάρω κανένα πινέλο με μπλε μπογιά και θα κάνω μία βόλτα γύρω - γύρω από το αυτοκίνητό σου...
Φιλάκια!....Παράθεση:
Νικολάκη... θα πάρω κανένα πινέλο με μπλε μπογιά και θα κάνω μία βόλτα γύρω - γύρω από το αυτοκίνητό σου...
kalimera paidia
νίκο ξέχασα να σου πω.Στη συνάντηση που θα έχουμε θυμήσου να σου δώσω κάτι που σου υποσχέθηκα.Δύο αυτοκόλλητα ''ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ'' :117 Όσο για την συνάντηση παιδιά προτείνω Τετάρτη κτά τις 6 στους γνωστούς καναπέδες του λες αμις.Γρηγόρη το ξενοδοχείο είναι στην οδό Εγνατία γωνιακό και μόλις περάσεις την Αριστοτέλους αριστερά σου(πηγαίνοντας προς κέντρο).
Αποκλείεται να το χάσεις! Έχει κορδέλα απ' έξω, τυλιγμένο για δώρο! (Αυτό δεν είναι;)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.
Την καλημερα μου κ απο μενα, κγω μεσα ειμαι οσο για την μεταφορα Νικο&Μορφω μπορω να βοηθησω&γω αλλα θα σας κοστισει κατι παραπανω!!! :lol:
POU EISAI RE SPARK DEN SE BLEPO
εδω ειμαι ρε φιλε ολα καλα εσυ