Όχι δεν θα πάω θα είμαι μαζί σας!
Printable View
Όχι δεν θα πάω θα είμαι μαζί σας!
Μπαμπη σε περιμενω στην εκδρομη!Οκ?
Γιάννη άστο μην το συνεχίσουμε καλά ηρέμησα.
Μπαμπη μην μου γαμας την ψυχολογια!Οκ?Ειχες πει πως θα ερθεις και θα ερθεις!Στο κατω κατω το εαν εχεις προβλημα με καποιους τι σε νοιαζει αφου δεν ειναι στην εκδρομη?
Εγώ ξέρεις πως νιώθω? Μαλάκας.
Αλλά να πώ ότι δεν το ήξερα ότι θα γίνει έτσι? Ίδιοι με τα πυροτεχνήματα μερικοί ρε πούστη μου....το σίγουρο είναι ότι σκάνε....στον χρόνο διαφέρουν....
Κάποτε εδώ έλεγες....
Τελικά ξέρεις τι κατάλαβα? Έπρεπε να την κάνουμε στα Καμμένα βούρλα....Παράθεση:
Παιδία θα παρακαλέσω πραγματικά να γινει η πανελλήνια κάπου στην μέση γιατί έχουμε και παιδία από Έβρο όπου αν γινει κάτι τέτοιο θέλουν να έρθουν εδώ σκεφτείτε ότι ήρθαν δυο παιδία από club που μένουν Αλεξανδρούπολη θα ερχόταν και ο Χρήστος αλλά κάτι του έτυχε!
Ήρθαν για να μας υποστηρίξουν παιδία από Αλεξανδρούπολη και από Θεσσαλονίκη ήταν μόνο ο Μιχάλης και ο Σάκης!
Ένα μεγάλο μπράβο από μένα σε όλους όσους ήταν εκεί!
Stiloclub ABARTH team
Α και αυτά για τα συναισθήματα και τις λοιπές ιστορίες να πάς να τις πείς σε κάνα παιδάκι ή σε κάνα γκομενάκι....εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα δεν είμαστε κάτι τέτοιο....
Για θυμήσου:
Ειδικά το τελευταίο....μα καλά την Δευτέρα τελικά δεν ήσουν ΟΚ γιατί ήξερες τι θα γίνει την Τρίτη - Τετάρτη ε? Α ρε Μπάμπη....ξέρεις γιατί ξενερώνω? Γιατί τα ρημάδια τα γραπτά μένουν....και λένε μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λές....