και κοστος συντηρησης,βενζινη και αλλα!
απλα σε μια προσπεραση ή κοντρα εισαι ανετοςςς!
Printable View
και κοστος συντηρησης,βενζινη και αλλα!
απλα σε μια προσπεραση ή κοντρα εισαι ανετοςςς!
Δηλαδή για να καταλάβω....
Εκτός από τις κόντρες και τις προσπεράσεις δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να πάρει κάποιος ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού??
Και επειδή είμαι και συγγενείς με την Μενεγάκη,
εκτός από το μεγαλύτερο σήμα τελών κυκλοφορίας,
μεγαλύτερη ασφάλεια, περισσότερη βενζίνη, περισσότερα χρήματα στο service, πολύ πιο βαρύτερο αμάξωμα και τελικές που φτάνουν στα 200 που φτάνει και το 1.2,
δεν υπάρχει κάποιος άλλος ιδιαίτερος λόγος να πάρει κάποιος πάνω από 1.2???
Όχι, το λέω γιατί τα κρατήματα, οι εξωτερική ομορφιά και το εσωτερικό είναι carbon!!! ολόιδια!!!
Τι να πω...
Ίσως εμείς οι άνθρωποι να είμαστε πολύ αλαζονικοί τελικά...
Τώρα μιλάς σοβαρά? Κατ'αρχάς να φανταστώ ότι μιλάς για ίδια μοντέλα πχ stilo. Θες να μου πεις ότι στην φιατ πχ όταν πας για σερβις σε ρωτάνε πόσα κυβικά είσαι και κοιτάνε τον αντίστοιχο τιμοκατάλογο? Πόσα φτάνει το 1.2?? Πολύ βαρύτερο αμάξωμα?? Όταν λες κρατήματα τι εννοείς? Και επειδή δεν περιμένω λογικά επιχειρήματα στις ερωτήσεις μου, να σου πω εγώ λόγους να πάρεις αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού (ή μικρού υπερκυβισμένου:cool:). Καλύτερη ενεργητική ασφάλεια (φρένα, αναρτήσεις, προσπεράσεις κτλ), μικρότερη καταναλωση καυσίμου σε ταξίδια με υψηλές ταχύτητες (άνετα ταξιδεύεις με 150 στην ελλάδα και δεν σε πειράζει κανένας), προσωπική ικανοποίηση κτλ... Μην μου λες τώρα για τέλη και βενζίνες γιατί όποιος έχει να πάρει Μ6 έχει και 200 ευρώ παραπάνω τον χρόνο για τα τέλη... Και να τελειώσω συμπληρώνοντας το 2o post του φίλτατου sn7per με την γνωστή ρήση: όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!
θα σου φερω ενα παραδειγμα που δεν ειναι προσωπικο...γιατι ολοι θελουμε το πουλι μας να ειναι μεγαλο????αφου εμεις το ιδιο ευχαριστιωμαστε(και χωραει παντου) οπως και να εχει???απαντηση..οσο νανε το μεγαλο μας δινει αυτοπεπηθηση. και ειναι αξιοσημιωτο οτι προκαλει θαυμασμο ετσι οταν εχουμε και ενα αβαρτη μας θαυμαζουν χωρις να κατεβασουμε τα παντελονια...
ΥΓ..να ευχαριστησω τον θεο που με εκανε 1,96 και μου εδωσε τα παντα μεγαλα...χερια ποδια μυαλο..αχχαχαααχ
Και εγώ τα ίδια σκεφτόμουν όταν είχα το stilo μου που ήταν και 1,4.
Μέχρι που πήρα το bravo μου. Δεν μπορείς να το αξιολογήσεις με ένα ή δύο επιχειρήματα. Είναι η συνολική <αίσθηση> που σου δίνει ένα αυτοκίνητο μεγαλύτερου κυβισμού ή turbo σε όλους τους τομείς οδηγική αίσθηση, ενεργητική ασφάλεια, πάτημα στο δρόμο κ.τ.λ.
Οσο για τα 200 χλμ/ώρα κάντο καλύτερα 200χλμ/1,5 ώρα :bleh:
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα αλαζονίας αλλά εξέλιξης
Βρέ παιδιά καλά όλα αυτά που μου λέτε αλλά όλοι λέτε ένα πράγμα αν διαβάσετε τις απαντήσεις σας...
Ο ένας μίλησε για προσωπική ευχαρίστηση, ο άλλος ότι το μεγάλο μας προκαλεί αυτοπεποίθηση, ο άλλος για συνολική αίσθηση...
Δεν λέω, ωραίο να έχεις ένα αμάξι για να "ανοίγεις" στον δρόμο αλλά αν το δεις μόνο για το Stilo κάποια διαφορά από μοντέλο σε μοντέλο δεν υπάρχει...
Όσο για τα ανταλλακτικά σίγουρα είναι πιο ακριβά για το Abarth καθώς έχει άλλα πράγματα από το μικρότερο της κατηγορίας του...
Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι ότι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο το παίρνουμε για να δείξουμε σε κάποιον ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από αυτόν που οδηγάει 1.2 η 1.0..
Τελικά καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα...
Ότι κάποιοι το αυτοκίνητο, το παίρνουν για δουλειά και κάποιοι άλλοι για φιγούρα και επίδειξη...
Δεν είναι κακό... απλά αλαζονικό....
Όσο για τον Verone απαντώ πως ο πατέρας μου έχει την merchentes E-500 την οποία την πήρε για φιγούρα πρέπει να σας πω
άλλα δούλεψε πολύ σκληρά για να το κάνει αυτό και το έκανε στα 60 του.
Εμένα προσωπικά σαν αμάξι δεν μου κάνει αίσθηση ούτε σε γκάζι, ούτε σε ομορφιά..
Από πολυτέλεια απεχτο, αλλά άμα θέλεις πολυτέλεια πάρε ένα σαλόνι σπίτι σου.. Πήγαινε στο Hilton... κάνε κάτι άλλο ρε αδερφέ!!!
ίσως γιατί η ηλικία μου δεν μου το επιτρέπει να ψωνιστώ με τέτοιες λαμαρίνες ακόμα...
Ψωνίζομαι με το Στιλακι μου που δόξα τον Θεό την δουλειά μου την κάνω...
Αυτά παίδες!!!
Ότι θες διαβάζεις και ότι να'ναι γράφεις... Δικαιολογημένα δεν σου κάνει αίσθηση το γκάζι της μερτσεντέ, αφού οδηγάς αμαξάρα με 80 ατίθασα ιταλικά άλογα...