Απάντηση: Ο verone Αθήνα μόνο για σας!!!
αφου ηρθες για εμας θα είμαι κι εγω εκεί ρε ΣΚΥΛΕ! απλα μαλλον με κανα πεζο 308 θα με δειτε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
αφου ηρθες για εμας θα είμαι κι εγω εκεί ρε ΣΚΥΛΕ! απλα μαλλον με κανα πεζο 308 θα με δειτε...
Ακόμα χωρίς σασμάν είσαι;;;
Το σασμαν είναι εντάξει... είχα ένα ατυχηματακι... χτύπησα σε μια κοτρωνα (βραχακι) στη μεση του δρομου,πάνω σε στροφη με 50χλμ και έσπασε η ζάντα,ακραξόνιο,γέφυρα , ψαλίδι , κρεμαργιέρα... κάποιος με μούτζωσε... Παρασκευή το παραλαμβάνω χωρίς ζάντα γιατί δεν υπήρχε στην Ελλάδα. από δευτέρα... θα είναι βρωμόγκαζο ντραγκστεράδικο με μαυρες ζάντες και μπαλόνια λάστιχα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
Το σασμαν είναι εντάξει... είχα ένα ατυχηματακι... χτύπησα σε μια κοτρωνα (βραχακι) στη μεση του δρομου,πάνω σε στροφη με 50χλμ και έσπασε η ζάντα,ακραξόνιο,γέφυρα , ψαλίδι , κρεμαργιέρα... κάποιος με μούτζωσε... Παρασκευή το παραλαμβάνω χωρίς ζάντα γιατί δεν υπήρχε στην Ελλάδα. από δευτέρα... θα είναι βρωμόγκαζο ντραγκστεράδικο με μαυρες ζάντες και μπαλόνια λάστιχα
Κάτι πρέπει να κάνουμε επιτέλους με αυτές τις ρημαδοκοτρώνες! Όπου να ναι πετάγονται! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ!
:slap:
βλεπω νικο οτι σε κυνηγαει ατυχια
1.Verone
2.Soul_Giannis
3.Richar
4.ThoDoriS
5.PsiloS
6.ngtech
Ante na min xexniomaste !!!
Με εχει πηδηξει η τύχη...θα παω να παίξω κανα τζοκερ... τι ώρα συνάντηση ρε βερονε?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
Με εχει πηδηξει η τύχη...θα παω να παίξω κανα τζοκερ... τι ώρα συνάντηση ρε βερονε?
ΑΥΡΙΟ 20:00
Εεεεε!!!!Άντε τι έγινε πότε θα μας δώσετε τον Μπάμπη πίσω??!!!Μπάμπη μας ξέχασες φίλε....
Πεστα ρε Μητσο, για 2 βδομαδες τον στειλαμε εκει αλλα δεν το βλεπω να ερχεται κατα εδω.
Απο οτι με ειπε ενα πουλακι παντως θα ερθει το αλλο Σαββατο...