Απάντηση: Eurovision 2009
Ρε παιδιά δεν συγκρίνονται αυτές οι δύο. Άλλο η μία και άλλο η άλλη. Τις έχω δει και τις δύο live και είναι φοβερές. Η Πέγκυ έχει πάθος, έχει τρέλα και δείχνει πάνω στην πίστα ότι αυτό που κάνει την ευχαριστεί τόσο πολύ και το διασκεδάζει.. Επίσης η Πέγκυ είναι περισσότερα χρόνια στο τραγούδι.. Τώρα η Έλενα είναι χάρμα οφθαλμών. Χορεύει, τραγουδάει.. τα κάνει όλα και συμφέρει.. Έχει την δυο μέτρα ποδάρα που πέφτει το μάτι σου θες δε θες και μη ξεχνάς ότι είναι και σχεδόν 10 χρόνια νεότερη από την Πέγκυ. Όμως και οι δύο έχουν πεί πολύ ωραία τραγούδια ξεχωριστά η κάθε μία και στο είδος της.
Αγαπημένο song από Πέγκυ τον τελευταίο καιρό αντί για video clip σας βάζω τους στίχους.. Το video clip θα το βρείτε στο youtube :p
"Τρέξε"
"Θ' άλλαζαν όλα αν δεν σ αγαπούσα θα μουν πιο ψύχραιμη δεν θα ξεσπούσα θα σε λευτέρωνα θα το μπορούσα όλα τα λάθη σου θα προσπερνούσα .Δεν θα ταν πόλεμος δεν θα νικούσα δεν θα περίμενα δεν θα αργούσα μόνο για μένα δεν θα σε κρατούσα θ άλλαζαν όλα αν δεν σ αγαπούσα πια...Tρέξε να γλυτώσεις ,τώρα τρέξε αν σε πιάσω μπορεί να νιώσεις πως η αγάπη δυναμώνει και έχει δύναμη που σκοτώνει τώρα τρέξε αν φοβάσαι από τον έρωτα πιο μακριά πιο μακριά άλλαζαν όλα αν δεν σ αγαπούσα την ηρεμία σου δεν θα χαλούσα, θα καταλάβαινα θα συγχωρούσα δεν θα χρωστούσες και δεν θα χρωστούσα δεν θα ταν πόλεμος δεν θα νικούσα δεν θα περίμενα δεν θα αργούσα μόνο για μένα δεν θα σε κρατούσα θ άλλαζαν όλα αν δεν σ αγαπούσα πια..."
(στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη, Μουσική: Χρήστος Δάντης)
Και από Παπαρίζου:
"Πάντα σε περίμενα"
Ποιός ξέρει να μου πει όσα θα φέρει η ζωή απ΄τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξαν όλα όσα πίστευα παλιά απ΄ανάγκη συμβιβάστηκα μα απ΄τα λίγα πια κουράστηκα επιτέλους έγινα καλά. Κι ότι έβλεπα μοναχά στο σινεμά τώρα εδώ το ζώ στη δική σου αγκαλιά δωσ΄μου φως μου την αγάπη σαν Θεός μου να΄σαι ψηλά.Πάντα σε περίμενα και σε φανταζόμουνα σαν το ιδανικό φιλί που θα ερωτευόμουνα.Ποιός λέει πως μπορεί τη χαρά εύκολα να βρεί κρίμα τη καρδιά μου που χαράμισα τόσα χρόνια έμειναν μισά
Να σε βρω μωρό μου άργησα μα το χτες μου πίσω άφησα επιτέλους έγινα καλά.Κι ότι έβλεπα μοναχά στο σινεμά τώρα εδώ το ζώ στη δική σου αγκαλιά δωσ΄μου φως μου την αγάπη σαν Θεός μου να΄σαι ψηλά. Πάντα σε περίμενα και σε φανταζόμουνα σαν το ιδανικό φιλί που θα ερωτευόμουνα.Πάντα σε περίμενα και σ΄ονειρευόμουνα και για σένα αγάπη μου προετοιμαζόμουνα"
(Στίχοι:Ναταλία Γερμανού, Μουσική:Τόνυ Μαυρίδης)
OMFG Αν μπορεις πατα το μια εκτυπωση να το εχω για το καλοκαιρι να το διαβασω
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
OMFG Αν μπορεις πατα το μια εκτυπωση να το εχω για το καλοκαιρι να το διαβασω
Είσαι χαζό :P Είχα έμπνευση :P
Πειράζει αν δεν το διαβάσω και πω απλά για κόμα μία φορά: ΠΕΓΚΥ RULEZ?
Θα το διαβάσω όμως κάποια στιγμή!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Όχι δε πειράζει καθόλου.. Έτσι και αλλιώς δεν είναι και τόσο μεγάλο.. Η πρώτη παράγραφος είναι μόνο. Από το ΥΓ και μετά είναι στίχοι απλά από Πέγκυ και από Παπαρίζου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
εχεις ερωτα βλεπω με την πεγκουλα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7peRiNa
Ρε παιδιά δεν συγκρίνονται αυτές οι δύο. Άλλο η μία και άλλο η άλλη. Τις έχω δει και τις δύο live και είναι φοβερές. Η Πέγκυ έχει πάθος, έχει τρέλα και δείχνει πάνω στην πίστα ότι αυτό που κάνει την ευχαριστεί τόσο πολύ και το διασκεδάζει.. Επίσης η Πέγκυ είναι περισσότερα χρόνια στο τραγούδι.. Τώρα η Έλενα είναι χάρμα οφθαλμών. Χορεύει, τραγουδάει.. τα κάνει όλα και συμφέρει.. Έχει την δυο μέτρα ποδάρα που πέφτει το μάτι σου θες δε θες και μη ξεχνάς ότι είναι και σχεδόν 10 χρόνια νεότερη από την Πέγκυ. Όμως και οι δύο έχουν πεί πολύ ωραία τραγούδια ξεχωριστά η κάθε μία και στο είδος της.
(το διάβασα)
Αν είναι να τις συγκρίνουμε με το μέγεθος της ποδάρας, τότε πάσο!
Από συνολική εικόνα και παρουσία όμως καθώς ΚΑΙ από κέφι, ΠΕΓΚΥ RULEZ!
Βέβαια όχι όλα της τα τραγούδια έτσι; Μη τρελαθούμε!
Και να σημειωθεί στα πρακτικά ότι τα Ελληνικά :sick: δεν είναι στις επιλογές μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
(το διάβασα)
Αν είναι να τις συγκρίνουμε με το μέγεθος της ποδάρας, τότε πάσο!
Από συνολική εικόνα και παρουσία όμως καθώς ΚΑΙ από κέφι, ΠΕΓΚΥ RULEZ!
Βέβαια όχι όλα της τα τραγούδια έτσι; Μη τρελαθούμε!
Και να σημειωθεί στα πρακτικά ότι τα Ελληνικά :sick: δεν είναι στις επιλογές μου!
Τα Ελληνικα δεν ειναι στις επιλογες σου. Ναι..
http://www.1club.fm/smilies/sofunny.gif
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
Για τραγούδια μιλάμε!