AAaa προς το παρον τπτ, πιστευω οτι απο το τηλεφωνο θα λυθουνε ολα φιλε μου !
Αφου υπαρχει ΚΡΑΤΟΣ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΜΑΛΙ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ ΕΧθΕΣ ΚΑΙ εΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑθΩ ! (κοινωνικη συνοχη... δεε ξερω που ειναι θα το βαλω στο GPS)
Printable View
AAaa προς το παρον τπτ, πιστευω οτι απο το τηλεφωνο θα λυθουνε ολα φιλε μου !
Αφου υπαρχει ΚΡΑΤΟΣ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΜΑΛΙ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ ΕΧθΕΣ ΚΑΙ εΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑθΩ ! (κοινωνικη συνοχη... δεε ξερω που ειναι θα το βαλω στο GPS)
Μακαρι να βρεις ακρη αλλα δυσκολο το βλεπω.
Ειναι κυκλωματα ολοι αυτοι ρε, ο ενας καλυπτει τον αλλο.
Υπομονη και ορεξη να το κυνηγησεις θελει.
Η αδεια κυκλοφοριας λεει 2005 μοντελο.
Παιδια το μηχανακι θα το εχω και παραλιλα θα το κινηγησω...
Αν κατσει εκατσε.
Αν με καλεσει και μου πει να μου κοψει κανα 2χιλιαρο καλως, αλλιως ακυρωση αγορας.
Ζήτα το Abarth της κόρης...
το πολύ πολύ να σε κάνει καμιά έκπτωση στα εργατικά από τούδε και στο εξής...
Μονο εκπτωση;
Ταμπα service εφ'ορου ζωης θα ζητουσα!
σκισε τους και αν το πας νομικα σιγουρα θα βγαλεις ακρη!
Σημερα θα παρω τηλεφωνο να τα πω εγω με τον ιδιο, σε μια συζητηση που ειχε ο πατερας μου μαζι του, του ειπε οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο που συνεβει και οτι δεν τρεχει τιποτα....
Ειδωμεν...
Λοιπον, συμφωνα με μια εκτενη συζητηση που εκανα με τον εμπορα μου ειπε οτι... Ναι μεν το μηχανακι λεει η Kymco οτι κατασκευαστικε το 2002,
Αυτο ομως σημαινει οτι τοτε απλως πηρε την εγκριση η εταιρια και ξεκινησε... και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μπορει να κατασκευαστικε το... 2005 παραδειγμα.
Η αδεια γραφει 2005 για λογους εγκρισης.
Σε ερωτηση μου "Τελικα, αν θελω να το πουλισω το μηχανακι... σαν ΤΙ θα το πουλισω, σαν 2002 ? 2005 ? 2008 ? 3000 ?"
Μου απαντησε "μα φυσικα σαν 2007 και θα δειξεις και το τιμολογιο και θα εξηγησεις την ιστορια αυτη"
Ρε παιδια για εξηγηστε μου γιατι ειμαι χαζος οπως φαινεται...
Αλλα πραγματα υσχιουν για ημερομινια κατασκευης αυτοκινητου, και Αλλα για μοτοσυκλετας ?
Εχει δικιο ? ? ?
ο τερζης που κολλαει στην ολη υποθεση?