Αυτο που λεω εγω δηλαδη και ακουγεται λογικο.
Ειναι δυνατον καποιος να θελει Xenon αλλα οχι esp ?
To esp θεωρειται βασικο αξεσουαρ πλεον ενω το Xenon οχι.
Printable View
Αυτο που λεω εγω δηλαδη και ακουγεται λογικο.
Ειναι δυνατον καποιος να θελει Xenon αλλα οχι esp ?
To esp θεωρειται βασικο αξεσουαρ πλεον ενω το Xenon οχι.
και ναι κυρίες και κύριοι επιδι (λενε) εχει πολυ δυνατα φρενα και το φαναρι το στερεωνουνε με μια βηδα κρημα σε αποτομο φρεναρισμα να σου φυγει το φαναρι ενεργεί το ESP και το φρενάρισμα ειναι πολυ ποιο ομαλό και για τα φανάρια xenon αλλα για ολοκληρο το σασι
και βαζουνε μια βηδα μονο και μονο γιατι λογο οικονομικής κρίσης εκει που βαζανε σε καθε φαναρι 8 βηδες τωρα με 2 γλειτωνουνε 6 και με τις 6 αυτες φτιαχνουνε 3 Renult ακομη
εμενα ομως μου φαινεται οτι με λιγο συρματακι θα τους εβγαινε ακομη ποιο οικονομηκα η' λιγο κολλα
αμαρτια ειναι να μιωσει τη παραγωγη το εργοστασιο με της βηδες να μη δουλεψει ομως το εργοστασιο με τις κολλες και τα συρματα.
XAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAX
Νομίζω η επίσημη ιστοσελίδα της Renault ειναι η:
http://www.renault.com.gr
Ρίξε μία ματιά εκεί.
Επέλεξε Renault Megane Coupe.
Στη συνέχεια πας στο "Τιμές & Εξοπλισμός" και έφτασες.
Τέρμα κάτω στη σελίδα στην υποσημείωση νούμερο 2 γράφει για τα Xenon και το ESP.
Υπάρχει πχ και η Ρεμές ΑΕ η οποία είναι και αυτή επίσημος και ανεξάρτητος αντιπρόσωπος Renault. Σε πολλές μάρκες γίνεται αυτό, όπως στη Ford υπάρχουν τουλάχιστον 3 επίσημοι αντιπρόσωποι που δεν έχουν καμμιά σχέση μεταξύ τους (Κοντέλλης, Στακόρ, Βελμάρ), και με διαφορετικά τιμολόγια - προσφορές η κάθε μία. Για αυτό είναι λίγο δύσκολο να πείς με σιγουριά πως η σελίδα του Κοντέλλη πχ είναι η επίσημη της ford :D
Πάντως ο τιμοκατάλογος φαίνεται λίγο άρπα κόλλα, είδα πως το 2.0 TCe dynamic έχει στάνταρ ζάντες αλουμινίου και 16" και 17"! Λές να έχει τις μεγάλες πίσω και τις μικρές μπροστά? :yikes:
Εγω εχω μαθει να το κανω ενστικτωδως αλλα αν μπορουσε να το κανει και αυτοματα θα ηταν ωραια !