Λοιπον μεταφερθηκε εδω.Βγαλτε τα ματια σας μονοι σας αλλα στο members section.Δεν χρειαζεται να γινομαστε ρεζιλι σε ολους.
Printable View
Λοιπον μεταφερθηκε εδω.Βγαλτε τα ματια σας μονοι σας αλλα στο members section.Δεν χρειαζεται να γινομαστε ρεζιλι σε ολους.
einai para pola taa lefta file moy de mporo na katalabo tis agelies aytes eixe ksana alli mia idia tetia..ego se antalaktika stin xamosternas eixe kantran abarth me psifiaki othoni k to edine 250 eyro de katalabeno..de mporo na blepo tetia iperbolika pragmata signomi kiolas alla de kratieme..
sorry gia ta agglika....
Το θεμα κλειδωνεται και ο Maik γινεται Ban
Οι λογοι στους ορους χρησης του Forum.
Maik δεν μπαινω στο κοπο να σου απαντησω γιατι θα αρχισεις να μου λες πως δεν σου εδωσα το δικαιωμα να απαντησεις.
Ναι Μιχάλη...160 πήρα το δικό μου..
Ο χρήστης maik_kavala δε μπορεί να απαντήσει στη παρούσα φάση.
Τι έγινε ρε πάλι; Δεν κάνω το λάθος να λείψω καμιά μέρα και γίνεσται κομμάτια!
Αμάν πια! Τόσο πολύ σας έλειψα;
Παρεπιπτόντως, τα 5 άτομα που γνώρισε εδώ μέσα, λέτε να τα ξέρουμε;
Ποιο να είναι το top 5;;;
:D
Σώπα όπου νά ναι θα σημάνουν οι καμπάνες!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλάτε του παιδιού την αγγελία; Τι σημασία έχει πόσο το έχουν πάρει κάποιοι το καντράν; Εγώ το πήρα όχι ανακατασκευή 500ε τι σημαίνει ότι είμαι κορόιδο;;; θα παρακαλούσα τους Moderator να σβήσουν ότι δεν αρμόζει στην αγγελία του παιδιού…
Δεν την χαλάμε την αγγελία, την στρώνουμε για τον βοηθήσουμε να πουλησει το καντραν και να μην το βάλει στον κ.. του.