Απάντηση: Μακελειο στην γειτονια μου...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Ειδικους φρουρους κιολας...
Εγω αυτο που καταλαβα απο το χθεσινο περιστατικο ειναι οτι πλεον η αστυνομια ζει μια απαξια και αυτο θα αλλαξει μονο αν οι αστυνομικοι σταματησουν να βλεπουν τον εαυτο τους σαν μαγγες και τραμπουκοι, και αρχισουν να γινονται λιγο οργανα της ταξης.
Προφανως απευθυνεσαι σε μεριδα αστυνομικων, τα παιδια χθες πηγαν να πιασουν καποιον που εκλεβε ενα αμαξι καποιου χ αγνωστου, αυτη ειναι και η δουλεια τους βεβαια, αλλα δεν μπορει να τους παρει ολους η μπαλα.
Και οι ξενοι, δεν ειναι ολοι φονιαδες, δεν μπορει και αυτους να τους παρει ολους η μπαλα.
Σημερα βγηκε στο mega ο προεδρος των αστυνομικων και ειπε οτι αυτη την στιγμη, το 80% ολων των φυλακων φιλοξενενουν αλλοδαπους μεταναστες, το νουμερο ειναι ασυληπτο!!!
Ολα τα καλα παιδια μας ηρθαν, καποιοι απο αυτους ειχαν δοκιμασει να πανε στην Ιταλια αν θυμαστε, και το καραβι αυτο δεν εφτασε ποτε στα ιταλικα παραλια αλλα ουτε γυρισε πισω...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Είσαι σίγουρος για αυτό;
Αυτή την ιστορία για τα σύνορα του 92 την ακούω χρόνια... Και τι πάει να πει αυτό ρε παιδιά; Πιο πριν ξεχνάτε τι είχαμε; Τους αθίγγανους και οι ναρκομανείς......
Αυτοι υπαρχουν και τωρα, απλα αλλαξαν ποστο, τουλαχιστον εδω στην Αθηνα, και μαλιστα αυξηθηκαν κι ολας.
Αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις εναν χρηστη ουσιων με εναν μαφιοζο, ο χρηστης χρειαζεται ιατρικη περιθαλψη, ειναι αρρωστος.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Πάντα σε κοινωνικά σύνολα θα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Είναι στην ανθρώπινη φύση. Όταν πλέον δουλεύεις με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, θα κλέψεις και θα χτυπήσεις και θα κάνεις πολλά.
Στην Γερμανια εχει 3,5 εκατομμυρια Τουρκους, αυτοι ολοι ειναι οικονομικα ανεξαρτητοι?
Απλα εκει υπαρχουν κανονες και κρατος.
Αυτα τα κανουν εκει που τους περνει, και η Ελλαδα ειναι μια χωρα που σου επιτρεπει να κανεις πολλα.
Richard πες μου λιγο κατι που το εχω απορια,αν δε κανω λαθος στη Γερμανια η στυνομια δε παιζει κ ριχνει κ φαπες αλλα δεν εχουν Πρετεντερη κ Τρεμη να του κραζει σωστα?
Γιατι εδω στην Ελλαδα ολοι γκρινιαζουμε για τους μεταναστες αλλα πεσει καμια μπατσα κ δουλεψουν λιγο τα ΜΑΤ πεφτουν ολοι επανω στους αστυνομικους κ τους δικαζουν στα παραθυρα.
Το μεγαλύτερο κακό απο όλους κάνουν οι δημοσιογράφοι...
Στην ουσία αυτοί κυβερνούν την χώρα και οι άλλοι σωπαίνουν μπροστά τους.
Και φυσικά αυτοί είναι που ξεσηκώνουν και τον λαό.
Όταν απο το πρωί ως το βράδυ βλέπεις να κατηγορούν και να καταριούνται τους πάντες και τα πάντα σε κάνουν πλύση εγκεφάλου....
Γι'αυτό άλλωστε έχουμε και τα υπόλοιπα με τους φοιτητές, τις διαδηλώσεις και τις απεργίες χόμπυ!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Το μεγαλύτερο κακό απο όλους κάνουν οι δημοσιογράφοι...
Στην ουσία αυτοί κυβερνούν την χώρα και οι άλλοι σωπαίνουν μπροστά τους.
Και φυσικά αυτοί είναι που ξεσηκώνουν και τον λαό.
Όταν απο το πρωί ως το βράδυ βλέπεις να κατηγορούν και να καταριούνται τους πάντες και τα πάντα σε κάνουν πλύση εγκεφάλου....
Γι'αυτό άλλωστε έχουμε και τα υπόλοιπα με τους φοιτητές, τις διαδηλώσεις και τις απεργίες χόμπυ!!!
+10000 δεν χρειαζομαστε δικαστηρια εχουμε την Τρεμη κ τον Πρετεντερη..
μου διαφευγει ο αλλος ηλιθιος στο μεσημεριανο δελτιο του Star..
γιατι αραγε η εγκληματικοτητα ξαφνικα αυξηθηκε απο το 92 και μετα που ηρθαν οι ξενοι???
και τωρα τα κανουν γιατι ξερουν δεν υπαρχει κρατος,αστυνομια,νομοι που να εφαρμοζονται και επειδη αρκετοι μπατσοι λαδωνονται και κανουν τα στραβα ματια!
Η φτώχια φέρνει ''γρίνια''και σίγουρα δε φταίνε μόνο οι αλλοδαποί.
Δεν υπάρχει περίπτωση στη Γερμανία π.χ.οποιοσδήποτε Χ αλλοδαπός να συμπεριφερόταν
όπως εδώ.
Ακόμα και οι γερμανοί που έρχονται για διακοπές και τα σκουπίδια πετάνε από τ΄αυτοκίνητά τους και αναστροφές στους εθνικούς δρόμους κάνουν ποθ στη χώρα τους ούτε στο νου τους δε το βάζουν