Ψαχνω μεταφορικη για να φορτωθει αμαξη τροπετο με ''παπαγαλο'' σε φορτηγο και να ερθει απο Αθηνα στην Καβαλα.Αν ξερετε η εχετε καποια τηλεφωνα απο μεταφορικες Αθηνα για να επικοινονισω το αμεσο δυνατον πειτε μου.
Printable View
Ψαχνω μεταφορικη για να φορτωθει αμαξη τροπετο με ''παπαγαλο'' σε φορτηγο και να ερθει απο Αθηνα στην Καβαλα.Αν ξερετε η εχετε καποια τηλεφωνα απο μεταφορικες Αθηνα για να επικοινονισω το αμεσο δυνατον πειτε μου.
τι τροπετο ρε θηρίο?
Maik , άρχισες να αμολάς τούς Scud , πάλι ;
Τι μπόμπα είναι αυτή πού έριξες ρε φιλαράκι ;
Περιμένουμε με αγωνία .!!
Nickrenn
Παιδια αν ξερετε η εχετε γνωστους με μεταφορικες δωστε μου τηλεφωνα!
Αν με συμφερει θα το φερω εδω και θα κανω εδω την μετατροπη αν οχι θα γινει στην Αθηνα.
Τοσα αμαξια φερατε απο εξω...καποιο καλο παιδι ας βοηθησει...
ξανασκέψου το Μιχάλη. θα τα πούμε και από κοντά...
Τα οδηγήσαμε στις πόλεις, δεν ξέρω εγώ καμία μεταφορική. Πρόσεξε μην χτυπάς το κεφάλι σου με τα συνεργεία πάλι. Με το καλό.
Για βοήθα λίγο να σε βοηθήσω. Ψάχνεις μια καρότσα που θα πάει ένα παπαγαλάκι δίπλα και θα της ρίξει το αμάξι πάνω ή ψάχνεις γερανό που να έχει και καρότσα να στο φορτώσει και να στο φέρει?
Όπως και να έχει αν είναι μεγάλες οι διαστάσεις (γιατί πάει με κιλά και κυβικά συνήθως) και θές έστω το 1/4 μιας νταλίκας τότε υπολόγιζε κάνα 300αρι συν τα έξοδα για γερανό στην Αθήνα και στην Καβάλα οπότε μιλάμε για 500-600ευρώ. Γερανός απο την Αθήνα στην Καβάλα θα θέλει τουλάχιστον 800-1000ευρώ για να το φέρει.
Ψαχνω γερανο για μετακομιση απο Θεσσαλονικη. Αν γνωριζει κανεις καποιον και εχει τηλεφωνο να βοηθησει. Τιμες ξερουμε; Φορτηγο εχω βρει απο Σερρες με 130 ευρω Σερρες-Θεσσαλονικη φορτωμα , Θεσσαλονικη-Σερρες ξεφορτωμα. Χωρις ατομα η τιμη.