Αυξανεται το Stiloclub με νεα μελη!Συγχαρητηρια Μαικ κ Παντελη κ με το καλο το νεο αιμα στην οικογενεια :D
Printable View
Αυξανεται το Stiloclub με νεα μελη!Συγχαρητηρια Μαικ κ Παντελη κ με το καλο το νεο αιμα στην οικογενεια :D
με το καλο παιδια και ολα να πανε καλα!
Συγχαρητήρια σε όλους που έχουν παιδάκια και που πρόκειται να αποκτήσουν και άλλα πολύ σύντομα...Τελικά θα πάτε διακοπές? Έτσι και αλλιώς διακοπές δικαιούνται όλοι.. Και οι παντρεμένοι με παιδιά και οι χωρίς παιδιά και τα απλά ζευγαράκια αλλά και μοναχικοί τύποι...Και επείδη φαντάζομαι ότι κάτι έχετε όλοι να προτείνετε για πείτε τελικά προς τα που θα κάνετε βουτιές το καλοκαίρι? Εγώ σκέφτομαι πάλι να κατευθυνθώ προς Ιόνιο Πέλαγος και πιο συγκεκριμένα στη Κεφαλονιά αλλά θέλω να πάρω και ιδέες για άλλα μέρη...
καλυτερα ζακυνθ με χιλια παρα κεφαλλονια!
στην κεφαλλονια στην κυριολεξια ξυριζουν!
Εγω θα προσπαθησω να συνδιασω δουλεια και διακοπες μαζι στην χαλκιδικη!
Πες εσυ ενα μερος που ειναι κοντα στη θαλασσα και να ειναι φθηνα να παμε ολοι μας!
Οπως και να το κανουμε, διακοπες και φθηνα δεν προκειται να βρεις πουθενα Γιαννη.
Ειναι ετσι τα πραγματα που ολοι ανεβαζουν τις τιμες και κανεις δεν σκεφτεται που θα παει αυτο το πραγμα. (Ας μην το συνεχισουμε ομως γιατι στο τελος θα το γυρισουμε σε συζητηση περι οικονομικων και μπορει πολιτικης)
Πιστευω παντως οτι η Χαλκιδικη για μας που ειμαστε απο Θεσσαλονικη ειναι μια ευκολη και γρηγορη λυση, τωρα για το ποσο φθηνη ειναι η οχι το κρινει ο καθενας αναλογα με την ανεση του.
ζακυνθο θα πας,θα περασεις τελεια και ανετα,λογικες τιμες στα δωματια,φθηνο και παρα πολυ καλο φαγητο,λογικες τιμες στα beach bar,φθηνο ακτοπλοικα εισητηρια και πανε ελα ενα stilo 1,2 μαζι με διοδια και ριο-αντιρριο,περιπου 5,5-6 ωρες να πας,150 ευρω
πληροφοριες για εκει ειδικα για φαγητο και beach bar μπορω να του δωσω,και για δωματια μπορει να μας βοηθησει και ο ionio zante-γιωργος που μενει μονιμα εκει
χαλικιδικη πουλες σοφοκλη ακομα και το 2ο ποδι που ειναι πιο φθηνο απο το 1ο μια βδομαδα,2 ατομα θελεις καμια 1200 ευρω τουλαχιστον