Απάντηση: Αν αλλάζατε το STILO τι παίρνετε?
Μετα την Μετατροπη το Stilo δεν θα το δοσω!Θα το κρατησω να το εχει η Στελλα και εγω θα παρω μια Alfa Romeo Spider και ο αδελφος μου μια Brera για να τις αλλαζουμε!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Μετα την Μετατροπη το Stilo δεν θα το δοσω!Θα το κρατησω να το εχει η Στελλα και εγω θα παρω μια Alfa Romeo Spider και ο αδελφος μου μια Brera για να τις αλλαζουμε!!!
The Italian Job...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
Το πρωτο μου stilo το πούλησα και πήρα το κίτρινο από τον Γρηγόρη.Αυτό δεν το πουλάω θα το κρατήσω και θα πάρω σε κανα δυο χρονια κανα Boxster...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
πω πω φτωχεια!:D:D:D
αχ ατιμη ζψη που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις!:D:D
Ρε παιδια δεν ειναι θεμα χρηματων!Ειναι θεμα καυλας και παθους!Εαν κατι σου αρεσει κανεις τα παντα για να το αποκτησεις!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Ρε παιδια δεν ειναι θεμα χρηματων!Ειναι θεμα καυλας και παθους!Εαν κατι σου αρεσει κανεις τα παντα για να το αποκτησεις!!!
γιαννη περα απο την πλακα αν δεν σε βασταει η τσεπη να το αγορασεις και να το συντηρησεις,δεν το κανεις!
εκτος και αν κοψεις τα παντα για να το αποκτησεις
Κι εγώ,αν κα ξεκίνησα αυτό το topic,δεν τ'αλλάζω,απλά θέλω ένα πιο οικογενειακό,
κρατόντας το stilo για μένα,ώστε να μην είναι και παιδική χαρά μέσα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Ασε τα παραμύθια Γιάννη το χρήμα δεν κρύβεται.. see you στο συνέδριο των Bilderberg 14-16 Μαίου :P
Αν σταματήσεις να κάνεις όνειρα... είναι σα να έχεις σταματήσει να ζεις...
Καλα τα λες Νικολα, εγω παντως εχω βρει το αμαξι που θα παρω, το εχει ενας φιλος και σε κανα χρονο θα το δωσει...
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/7892/dscn3403l.th.jpg[/IMG]
Εχω 1000 ευρω στην τραπεζα, μου λειπουν αλλα 239.000... κοντευω!!!