Επισης κ μια ακομα ερωτηση.Σε κατασταση ηρεμιας οσοι εχετε Quad τι θερμοκρασιες βλεπετε?
Printable View
Επισης κ μια ακομα ερωτηση.Σε κατασταση ηρεμιας οσοι εχετε Quad τι θερμοκρασιες βλεπετε?
εχω τον quad 9550 2.8ghz αυτη τη στιγμη σερφαροντας εχει 29.1 βαθμους κελσιου τρεχω τα xp 32 κ ο επεξεργαστης δουλευει 0-1%,στο nero 7 που εχω οταν γραφω double layer δισκο δεν ξεπερνα το 12% ο επεξεργαστης
Το Nero 9 ειναι οτι πιο Bug προγραμμα υπαρχει.. Πολλα προβληματα...
Δοκιμασε το Nero 8... Ειναι Σχεδον το ιδιο...
Εμενα που το εβαλα δεν αναγνωριζε το Blu-Ray... ενω η εκδοση 8 το εβλεπε μια χαρα... Μιλαω παντα για Vista 64...
Θα διαφωνησω για το Nod. Τουλαχιστον το AntiVirus και ειδικοτερα η εκδοση 4 για Vista64 ειναι σημειο αναφορας...
Οσο για τις θερμοκρασιες.. εγω οτι και να σου πω θα ειμαι μακρια γιατι ειμαι συνεχεια πανω απο 45...
τι ψυκτρα εχεις στον επεξεργαστη ionio-zante?γιατι αυτη του πακετου που ειχε ο quad ειναι της πλακας,εγω σε μετατροπη βιντεο h264 με το mkv2vob κανοντας αρχειο βιντεο υψηλης αναλυσης 720p για το ps3 εχω δει μεχρι 37.8 με τον επεξεργαστη να δουλευει 90-97%,πιστευω μια καλυτερη ψυκτρα θα σε βοηθησει αν κ εχω δει guad να δουλευουν στους 53 βαθμους χωρις προβληματα.Για το nero δοκιμασα το 8 αλλα η εκδοση που ειχα καταβασει δεν μου δουλευε καλα κ το παρατησα γυριζοντας στο 7.
45 βαθμοι κ για μενα σε κατασταση σχετικης ηρεμιας μονο με ενα antivirus να τρεχει..
Απο ψυκτρα εχουμε καμια καλη προταση?
εγω αυτη που χρησιμοποιω ειναι της XIGMATEK κ το μοντελο NEPARTAK s983 Direct Touch,στο πακετο εχει κ το cooler της.Ειναι λιγο μεγαλη κ 500 κατι γραμμαρια αλλα κανει καλη δουλεια.