Απάντηση: Αποκαλυψη για τα φρενα του Fiat Bravo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
* Γράφει κάπου "ΚΑΚΩΣ θεωρείται η υποστροφή "ασφαλής" οδική συμπεριφορά"! Αν είναι δυνατόν! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται ΟΛΕΣ οι αυτοκινητοβιομηχανίες που εδώ και πολλά χρόνια φτιάχνουν υποστροφικά αυτοκίνητα, και ξέρει αυτός?
Και βεβαια κακως.Οταν μου συγκρινει την 159 με το passat και γραφουν η αλφα στριβει τρενο χωρις υποστροφες και υπερστροφες αλλα το passat ειναι καλυτερο γιατι μπορεις να προβλεψεις ανετα την υποστροφη που ερχεται τι να πω;Αυτο εννοουσε ο συγκεκριμμενος.
Οταν σου λεει η bmw 320 ειναι καλυτερη οδηγικα απο την 159 επειδη πεταει πισινο αλλα ελεγχεται ευκολα επισης τι να πω;
Αν ειναι ετσι δε θελω ενα καλο(κατα αυτους)αυτοκινητο.Προτιμω τα τρενα:mobile:
Ρεεεε μην φτάνουμε στο άλλο άκρο και λέμε ότι θελουμε!!! Από πότε η υπερτροφή ελέγχεται πιο εύκολα από τον υποστροφή??!?! Ασφαλώς η bmw είναι καλύτερη οδηγικά από την 159...
Βασικα απο το περιοδικο δεν ειναι τοσο βλακες... να βαλουν φρενα απο αλλο αυτοκινητο και να περιμενουν να πεισουν τους παντες, απλως βαλανε μια τυχαια φωτογραφια ωστε να στολισουν το αρθρο τους...
Δε ξερω τι λετε και ποιος εχει δικιο παντως 257mm φρενο σε αυτοκινητο νεας γενιας ακουγεται καπως...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
τουλαχιστον το παλικαρι δεν εχει καποιο οικονομικο οφελος απο αυτα που λεει και εντιμα διλωνει ποιος ειναι και τι γνωσεις εχει
Με συγχωρείς αλλά θα διαφωνήσω... άσχετα αν αυτός που γράφει το κάνει ανώνυμα ή επώνυμα(δεν είδα το ονομά του στο άρθρο), πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν έχει κανένα οικονομικό(και όχι μόνο) όφελος από αυτά που λέει? Πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν λειτουργεί πρός όφελος πχ κάποιου ανταγωνιστικού περιοδικού, αντιπροσωπείας κτλπ? Συγνώμη, αλλά το συμπερασμά σου είναι αστήριχτο.
Παράθεση:
Δυστυχώς για τους περισσότερους Έλληνες είσαι ότι δηλώσεις... Εγώ πάντως προτιμώ να κριθώ από αυτά που γράφω και όχι από αν θα δηλώσω ανώτατη εκπαίδευση στον κλάδο μηχανολογίας ή απολυτήριο δημοτικού
πρωτον αυτη την εκφραση την εχει πει σε εμενα καποιος παλιοτερα
και μεχρι σημερα δεν εχω συμφωνησει πες τι γνωσεις εχεις γιατι απο τι στιγμη που ασκεις κριτηκή πρεπει να κριθείς.
το αν ειναι ποιο αναρχος αστο ειναι πολυ μεγαλο θεμα.
Δεν έχεις συμφωνήσει συνειδητά, αλλά με την επιμονή σου να δηλώσω τις γνώσεις μου συμφωνείς εμμέσως... :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
breraromeos
Και βεβαια κακως.Οταν μου συγκρινει την 159 με το passat και γραφουν η αλφα στριβει τρενο χωρις υποστροφες και υπερστροφες αλλα το passat ειναι καλυτερο γιατι μπορεις να προβλεψεις ανετα την υποστροφη που ερχεται τι να πω;Αυτο εννοουσε ο συγκεκριμμενος.
Οταν σου λεει η bmw 320 ειναι καλυτερη οδηγικα απο την 159 επειδη πεταει πισινο αλλα ελεγχεται ευκολα επισης τι να πω;
Αν ειναι ετσι δε θελω ενα καλο(κατα αυτους)αυτοκινητο.Προτιμω τα τρενα:mobile:
Αν δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στο άρθρο, θα δείς ότι στο σημείο που γράφει περί υποστροφής απλά αναφέρεται στο πως θα έπρεπε να είναι ένα αυτοκίνητο με σωστή ενεργητική ασφάλεια, και δεν αναφέρεται σε σύγκριση 320 vs 159(αυτό εσύ το αναφέρεις).
Αν ένας οδηγός με ένα υποστροφικό αυτοκίνητο στρίψει με μεγαλύτερη ταχύτητα σε μια στροφή από όσο πρέπει, τότε το αυτοκίνητο θα υποστρέψει και αυτό διορθώνεται εύκολα με στιγμιαίο άφημα του γκαζιού ή/και με μικρή διόρθωση στο τιμόνι. Αν δεν κάνει πολύ γρήγορα τις διορθώσεις, τότε απλά το αυτοκίνητο θα συνεχίσει για λίγο ακόμα ευθεία χωρίς να χάσει την κατευθυντικοτητά του.
Αν όμως το αυτοκίνητο είναι υπερστροφικό, θα πρέπει ο οδηγός να κάνει ανάποδο τιμόνι πολύ γρήγορα και με πολύ δεξιοτεχνία για να το μαζέψει. Αν δεν κάνει πολύ γρήγορα τη διόρθωση όμως, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα χάσει τον έλεγχο!
Για αυτό λοιπόν οι αυτοκινητοβιομηχανίες φτιάχνουν πλέον όλα τα αυτοκινητά τους ελαφρώς υποστροφικά σε όλες τις συνθήκες, είναι πολύ πιό εύκολο για τον μέσο-καθημερινό οδηγό να ελένξει πιό εύκολα την υποστροφή παρά την υπερστροφή.
δηλαδη τι λες?
και εμπειρος να μην εισαι η φωτογραφια ειναι απο αυτοκινητο πανω απο 12 ετων!
μην τρελαθουμε κιολας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
δηλαδη τι λες?
και εμπειρος να μην εισαι η φωτογραφια ειναι απο αυτοκινητο πανω απο 12 ετων!
μην τρελαθουμε κιολας!
Σε εμένα απευθύνεσαι?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Σε εμένα απευθύνεσαι?
ναι γιατι σε βλεπω οτι τους δινεις και δικιο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ναι γιατι σε βλεπω οτι τους δινεις και δικιο
Είναι λίγο άστοχο να μιλάω εγώ για εμπειρία/απειρία οδηγού και υποστροφή-υπερστροφή, και εσύ να μου απαντάς για τα φρένα της φωτογραφίας!
Όσο για την γνώμη μου όσον αφορά τα φρένα του bravo την έχω ήδη αναφέρει στο συγκεκριμένο thread στο post #9, μάλλον δεν το είδες:
Παράθεση:
Συμφωνώ και εγώ στο ότι η ιστορία με τα φρένα του bravο ήταν προσπάθεια δυσφήμισης της fiat
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Ρεεεε μην φτάνουμε στο άλλο άκρο και λέμε ότι θελουμε!!! Από πότε η υπερτροφή ελέγχεται πιο εύκολα από τον υποστροφή??!?! Ασφαλώς η bmw είναι καλύτερη οδηγικά από την 159...
Kαταρχην.
Απο αυτα που λες μαλλον δεν εχεισ οδηγησει κανενα απο τα 2.
Η βmw ειναι υπερστροφικη και οπως λες δεν ειναι τοσο ευκολο να οδηγηθει.
Ας μη δοκιμασει καμμια bmw να φτασει μια 159 στις στροφες(στα ιδια κυβικα) γιατι απλα δεν γινεται.
Υ.Γ Η 159 ειναι υποστροφικη.Το θεμα ειναι ποτε εμφανιζει την υποστροφη και ποια ειναι τα περιθωρια της προσφυσης