χαχαχα με μπερδευεις με τον paidaro...κατι τετοιες μακακιες αυτος τις λεει!:D
Printable View
καλααααα αφηστε τις πινακιδες ελευθερες και μετα μην κλαιγεστε!
Καλά πρώτο το εργαλείο.
Στα 160 χ.α.ω. το στροφόμετρο δείχνει τρεις παρά τέταρτο... (2:45) για το προ ή μετά μεσημβρίας δεν είμαι σίγουρος...
:D:D:D:D:D:D
Mε αφησε για 2η φορα το εργαλειο ερχομενος απο Καβαλα προς κατευθηνση Θεσσαλονικη. Πανω στην εγνατια κι εκει που εβλεπα 170χλμ ξαφνικα ακουγεται απο τον κινητηρα ενα τσικ-τσικ-τσικ κατι τετοιο τελος παντον και να χανει εδαφος το θυριο...μεχρι που εχανε επικινδυνα στα 120χλμ και μετα 110χλμ...παταω συμπλεκτη να δω και σβηνει το εργαλειο.Μετα βιας ανεβηκα την ανηφορα και κατηφορα του ΤΙΤΑΝ και αποφασιζω να σταματησω κατω απο την αερογεφυρα της Σταυρουπολης πιο συγκεκριμενα μπροστα στο βενζιναδικο Shell.Ανοιγω λοιπον το καπω και το μονο που βλεπω ειναι οτι πεταχτηκε λαδι σε αρκετα σημεια...και οτι βγηκε απο τον κινητηρα.Προσπαθω να το βαλω μπρος και δεν περνει...μετα δυσκολιας πηρε αλλα ρεταρει και σβηνει κατευθειαν...βλεπω και τα νερα και ειχαν φτασει στο οριο.Ανεβασμενη θερμοκρασια ομως δεν ειχαμε ουτε καπνους και τα λοιπα.Οποτε καλω την Express Service να το κανουμε μια βολτα...
Οποιος γνωριζει κατι επι του θεματος και πιστευει οτι θα βοηθησει ας το κανει... :wink:
Υ.Γ : Μου φανηκε σαν να δουλευει με 3 η 2 κυλινδρους αλλα δεν ειμαι και συγουρος περι αυτου...παιζει να εχει καψει πολλαπλασιαστες σαν το Stilo?
Αν κρίνω από τις παλιές σου φωτό, το αμάξι ήθελε και θερμοστάτη. Όχι ότι παίζει και μεγάλο ρόλο αλλά μπορεί να τον κόλησες, να σου τρύπησε κολάρο και να πέταξε τα νερά του δίχως να πάρεις πρέφα. Δίχως νερά δεν δείχνει θερμοκρασία σωστά. Αφού λοιπόν ήρθε και γκαγκάνιασε από την ξηρασία, άρχισε να σου στραβώνουν τα μέταλλα λόγω θερμότητας. Βρήκαν χώρο να βγούν τα λάδια σου για αέρα και δεν ξαναγυρίσανε...
Αν τα έχανες ώρα και είχες πατημένα τα 170, λογικά κάτω και πίσω το αμάξι σου θα είναι πίτα στο λάδι.
Εν τω μεταξύ, η φλάτζα που έχει ένα όριο αντοχής σε θερμότητα και χιλιόμετρα, αποφάσισε να επιτρέψει την ενδοεπικοινωνία κυλίνδρων οπότε και έχασες και συμπίεση.
Έτσι δίχως νερά, λάδια, και φλάτζα το αμάξι σου γνώρισε τον έρωτα.
Αυτό είναι ένα σενάριο.
Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι αυτό.
Πολλαπλασιαστές δεν θυμάμαι αν έχει ο συγκεκριμένος κινητήρας...
βεβαια και ειναι γαβ γαβ!!!!αν κρινω απο εμενα που ειχα seicento mk1 που το μαμουσα,δεν καταλαβενε τπτ 140 στο δρομο για συνδο!!!το μονο προβλημα που μου ειχε βγαλει ηταν το σασμαν που το ειχα μαμησει μια ΘΕΙΑ και το αποτελειωσα εγω!!!!!οσο για το punto εδω τα gt που τα σπανε και δεν βγαζουν πολλα μηχανηκα σε σχεση με αλλα π.χ golf tsi 1.4 150-160!!!
Ωχ περαστικά Μιχάλη αν και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα... Ευτυχώς δεν σε άφησε στη μέση του πουθενα στην Εγνατία
ξερω ενα αλλα ειναι φωτια οποτε φυγε μακρια!!!!!!!!!