Επειδή εκτός των Ιταλικών είμαι λάτρης και των Γαλλικών πάρτε και ένα video που πάει από κοντά ένα focus RS (νέο)
Printable View
Επειδή εκτός των Ιταλικών είμαι λάτρης και των Γαλλικών πάρτε και ένα video που πάει από κοντά ένα focus RS (νέο)
Ρε συ Πέτρο το Focus ρελαντί το πάει, τι συγκρίνεις τώρα! Θέλαν να δείξουν ότι είναι καλό το clio αλλά το παράκαναν λίγο!
Δηλαδη συγκρινει σε στριψιμο ενα 2.5Τ με ενα Clio,ωραιος.
Λατρεια το Focus με το διαφορικο αλλα ειναι πολυ κλειστη η διαδρομη για να βγαλει δυναμη.Συμφωνω με τον Σωτηρη οτι το παει ρελαντι γιατι στα ανοιγματα των ευθειων τον χανει το Clio.
Οπως και να εχει και το Clio ειναι πολυ καλο σε στριψιμο.
Εγω ειχα παθει ζημια περισυ που με εκαναν βολτα με ενα Megane RS στην Χαλκιδικη..απιστευτη αισθηση..
Εαν ημουν και εγω με το Abarth απο πισω στις στροφες προφυλακτηρα θα τους πηγαινα και τους 2 αλλα στα ανοιγματα θα μου εφευγαν οπως εφευγε το RS στο Clio!!!
Παντως μου κανει εντυπωση πως δεν ειπαν καλο το Rs και το Clio αλλα σαν τα αγγλικα αυτοκινητα κανενα!!!!
Άλλο το ένα αυτοκίνητο και άλλο το άλλο,όμως αν τα είχαν δυο φίλοι σίγουρα θα μπορούσαν να πάνε μια διαδρομή παρέα χωρίς να καθυστερεί ο ένας τον άλλο