Βαλε ονομα καταστηματος Γιαννη στο επιτοπου.Χρειαζεται.Και καμια μπατσα που κ που χρειαζεται..
Printable View
Βαλε ονομα καταστηματος Γιαννη στο επιτοπου.Χρειαζεται.Και καμια μπατσα που κ που χρειαζεται..
Ωραια αφου σου κανανε τη δουλεια σου τι στεναχωριεσαι !
Δε καταλαβα τον λογο ομως να αλλαξεις τζαμι, αεροτομη ?
και πως κολαει δηλαδη βαλε καμια φωτογραφια οταν μπορεις.
(Σν7περ)
1. Νικόλα, ο σκοπός δεν είναι να χώσεις καμιά μπάτσα ή να εκθέσεις το μαγαζί ανεπανόρθωτα....
Απλά να ενημερώσεις τους υποψήφιους πελάτες πως αν πάνε εκεί θα ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο και αν μπορούν να το αποφύγουν γιατί να μην τους δώσεις την ευκαιρία??
Αυτός είναι και ο λόγος που αναφέρω αυτό το κατάστημα ως μη επαγγελματίες.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και μόνο για σήμερα.
Πριν από 4 μήνες είχαν κάνει άψογη εργασία αλλά ήταν και πιο έμπειροι.
Νέο - ανειδίκευτο ανθρώπινο προσωπικό σημαίνει μερικές φορές και νέα προβλήματα, αλλά και χαμηλό κόστος την επιχείρισης σε θέμα λειτουργικών εξόδων...
Αυτό όμως που δεν έχουν καταλάβει όλοι είναι πως το χρήμα το φέρνει ο πελάτης και αν δεν μείνει ευχαριστημένος θα φύγει.
Και άμα φύγει δεν έχει μαμ...
2. ΤΕΟ το τζάμι έσπασε σήμερα το πρωί και πήγα να το αλλάξω μέσω ασφάλειας καθώς έχω θραύση κρυστάλλων.
Η αεροτομή είναι άσχετη με το παρών θέμα.
3. Απάντηση του Διευθυντή μόλις του είπα πως έχει τα πρόβληματα που σας είπα...
"Ξηλώστε το και φτιάξτε το παιδιά.. Άντε πια με ένα τζάμι θα ασχολούμαστε 15 ώρες να πούμε..(Ειρωνικά και νευριασμένα)"
Εντυπώσεις, δικές σας... Άλλη FIAT μας βρήκε!!!
ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Η εταιρια εχω ακουσει οτι ειναι κορυφη κ επειδη ετυχε να φαω πετραδακι 1 1/2 πριν και να μου το φτιαξουν χωρις ν αλλαξω το τζαμι, εχω πολυ καλα λογια να λεω.
Τι κανανε δηλαδη ?
Βαζουνε ρητινη στο θρυμματισμένο τζάμι και απ οτι ρωτησα μου παν οτι αντεχει κ δευτερο χτυπημα στο ιδιο μερος.
Δες εδω που τα εξηγει ολα αναλυτικα.
http://www.carglass.gr/932.html
Κοστος : 30 Ε.
Αξια : ανεκτιμητη αν αναλογιστεις οτι δεν αλλαξα παρμπριζ (ασχετα αν με καλυπτε η ασφαλεια )
Α οκ τωρα το ειδα :P
Εγω θα το αλλαζα με την ασφαλεια, τι τους πληρωνουμε
Προσπαθω να κρατησω το Stilo οσο πιο εργοστασιακο γινεται κ ασε που δεν θα χα κ εμπιστοσυνη.
Εδω ενα βαψιμο πας να κανεις και που να πετυχουν την αποχρωση.Για τον πεοντ@ ειναι οι βαφεις, επισημοι κ μη. Μου φαινεται θα το παω στην Τουρκια που 'χει το εργοστασιο *LOL.
Τα τζαμια δεν ειναι της FIAT ειναι της PILKINGTON που κατασκευαζει για παρα πολλα μοντελα της αγορας.Οποτε κ να το αλλαζες παλι θα σου εβαζαν το εργοστασιακο.Δεν εχει να κανει με μαμα η οχι.Εκτος αμα ειναι καμια τσατσα εταιρια κ βαλει οτι ναναι.
Μπορεις ομως να ζητησεις το εργοστασιακο τζαμι ακριβως.