Nα κάνω εγω μια ερώτηση?
Το πρόβλημα πως ξεκίνησε?
Printable View
Nα κάνω εγω μια ερώτηση?
Το πρόβλημα πως ξεκίνησε?
Να σου δώσω και αγώ μια απάντηση?
...σαν πρόβλημα! :p:p:p
Χαλαρά αδέρφια, βάλτε χιούμορ στην ζωή σας και καλό θα είναι να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια club!
Το ότι υπάρχει ένας τόπος όπου καταθέτουμε τις απόψεις μας και τους προβληματισμούς σε σχέση με το stilo μας, είναι το πρώτο σκέλος!
Το δεύτερο και πιο σημαντικό κατ' εμέ είναι ότι αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία δημιουργεί φιλικούς δεσμούς όπου τελικά το αυτοκίνητο είναι απλά η αφορμή! Η αιτία είναι ότι ταιριάζουν μερικών τα χνώτα! Απλά είναι τα πράγματα!
Καλή παρέα, αλληλοβοήθεια (όπου αυτό είναι εφικτό), και χιούμορ!
Τι θέλει ο Έλληνας μωρέ? Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα...και το stilo του!
Είπαμε...απλά είναι τα πράγματα!
@#$@%$#@$#@$%...την παραλία μου...γμ!
Παιδιά καλημέρα σας.
Είναι για βιβλίο Γκίνες, πώς κάποιος κατάφερε να βγει off topic ποστάροντας ένα μήνυμα στην off topic κατηγορία…
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, είναι απορίας άξιο, τι ζόρι μπορεί να τραβάει κάποιος με nickname “EXARSIS” για τη βιωσιμότητα ενός site που αφορά μια παρέα ιδιοκτητών ή απλώς φίλων ενός αυτοκινήτου. Είχα ακούσει αγωνιώδεις φωνές οικολόγων για την εξαφάνιση της careta careta, της πολύχρωμης λιβελούλας του Κογκό και του γαλάζιου πιθήκου της Μοζαμβίκης, αλλά ζόρι για την αναμενόμενη πτώση του ρυθμού εγγραφής νέων μελών στο stilo club, πρώτη φορά.
Είναι τουλάχιστον αγενές να αντιμετωπίζεις με απαξίωση και ειρωνεία τον κόπο και την αφιέρωση σημαντικού μέρους από τον προσωπικό χρόνο κάποιων φίλων για τη λειτουργία του site, χωρίς να υπάρχει κάποια προφανής έστω αιτία. Είναι σαν να πηγαίνεις καλεσμένος σ' ένα σπίτι και να τα χώνεις αναίτια στον οικοδεσπότη.
Εγώ δεν είμαι «μάγκας» moderator, αλλά αν ήμουν θα τον έστελνα για ban-άκι μέρες που είναι…
+10000000000000000000
γιαννη ακριβως αυτο το παραδειγμα ηθελα να πω και εγω, ειναι σαν να ειναι καλεσμενος καποιος σπιτι σου και να σου την λεει. Ban δεν χρειαζεται για την ωρα αλλα σιγουρα αμα γινει προβλημα θα γινει αυτη η σκεψη.
συμφωνω με τον stilato δεν ειναι πραγματα αυτα ειναι ανωρημοτητες
το χιουμορ μπορει να γινει μεταξυ μας αλλα σε ενα site που μπαινουν τοσα ατομα φανταζεσαι να ελεγε ο καθενας του κεφαλιου του...γιαυτο υπαρχουν κ οι συναντισεις για να πουμε πραγματα με την ανεση μασ κ με ολη την ευχερια του λογου...δεν ειναι πραγματα αυτα να βγαινει ο καθενας απο το πουθενα που δεν ασχολειτε καθολου με το site κ να λεει μονο αρνητηκα πραγματα που μονο κακο θα μασ κανανε
Παιδιά δίνω λίγο χρόνο να μπει ο φίλος μας να δώσει (αν έχει) κάποια εξήγηση για το post του, γιατί αν διάλεξε κάτι απλά για να κάνει κουβέντα ήταν το λιγότερο ΑΣΤΟΧΟ.
Ελπίζω σε κάτι άλλο.
σημ: η ανοχή θα τελειώσει εδώ αφού άνοιγμα post που έχει κλειδωθεί από τους "μάγκες" mod, είναι από μόνο του αιτία για κλείδωμα και ban.
παιδες δεν θελω να κανω τον μαγκα για αυτο που καταφεραμε αλλα τουλαχιστον σαν ιστοσελιδα αυτοκινησης και γενικως πληροφοριων σκιζουμε ασκετα αν πολλοι δεν εχουνε το stilo ακομα.
Stilate, το site είναι άψογο και αν έχεις stilo πραγματικά μαθαίνεις τι αυτοκίνητο έχεις. Λύνεις προβλήματα, δε σε κοροϊδεύουν τα μαστόρια και περνάς το χρόνο σου ευχάριστα. Το θέμα είναι ότι ο εν λόγω χρήστης, είναι γραμμένος από το 2ο/2005, έχει ποστάρει μόλις 11 μηνύματα, εκ των οποίων τα 2 είναι οι ΑΝΤΟΧΕΣ Ι και ΙΙ. Λογικό;