Απάντηση: Αγορά μεταχειρισμένου Stilo
Στα 90000χλμ λιγο ψαλιδια αν τζογαρουν αμορτισερ που θα θελουν αλλαγμα Ιμαντας χρονισμου που σιγα μη τον αλλαξαν, δισκοι φρενων που θα ειναι σε αθλια κατασταση, δισκος πλατω και αλλα... Μαζευονται στα γρηγορα αλλα 2.000...
Απο μαντρα αν το βρεις στα 3800 παει να πει οτι το πηρε απο ιδιωτη στα 2.500 τουλαχιστον... Γιατι αραγε ?
Γενικοτερα προτιματε ιδιωτες για τετοια δουλεια μη ταιζετε τα λαμογια, ο ιδιωτης θα ερθει και στο συνεργειο θα σε αφησει να το ψαξεις οσο θελεις το αμαξι, ποσο μαλλον αυτο το αμαξι που δεν "φευγει" και γρηγορα.
Δες το φιλε και για οτιδηποτε αν στραβωσεις απλως μη το παρεις, ευκαιριες υπαρχουν απειρες...
Αυτα.
Γι'αυτό λέω καλοσυντηρημένο.Γιατί εύκολα βγαίνει +2000 ακόμα.
Ένας κουμπάρος μου έδωσε σε μαντρά ένα ASTRA με 90000χλμ και ο μαντράς το πούλησε με 54000χλμ.Αυτός που το πήρε έτυχε να είναι πελάτης μου και μου έλεγε πόσο τυχερός ήταν που το βρήκε μ'αυτά τα χλμ
Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ξέρω,το αμάξι που ανέφερα πουλήθηκε.Είχε 97.000χλμ κάνει...
Έχουν ένα 1400cc με 65000χλμ αλλά η τιμή είναι 5200€.
Καλη τιμη και αυτη, ψαξε για 1.4 η 1.6, μη το κοιτας καθολου το 1.2
Ρε μανία με το 1,2!!! Άσε το παληκάρι να αποφασίσει!!!
Φαγώθηκες!!! Είχες 1,2 πριν ή απευθείας πήρες 1,6?
Αν δεν είχες 1,2 δεν μπορείς να το εκτιμήσεις!Αν τα στήσουμε στα φανάρια μαζί άντε να μου φύγεις μισή καρότσα λόγω του ότι είμαι βαρυκόκκαλος! Κατά τα άλλα πφφφ!
Λοιπόν παληκαράκι κοίτα να βρεις ένα καθαρό αυτοκίνητο ατρακάριστο και μετά κοίτα τα κυβικά! Αν βρεις στην ίδια τιμή 1,4 ή 1,6 εννοείται θα πάρεις τα μεγαλύτερα όχι όμως ότι το 1,2 είναι άχρηστο ! (αν σε πετύχω πουθενά με το κιτρινάκι σου ρε Sn7per θα βαρεθείς να βλέπεις το πίσω αυτοκολλητάκι μου) χεχεχεχε.
Όπως σου είπαν και παραπάνω αν μπορείς και έχεις το μετρητό, μακριά από μαντρά και βρες κανα δικό σου συνεργείο να μπορεί να στο εκτιμήσει!!!
Ενταξει... Απλως αν εχει μαθει σε νορμαλ αυτοκινητο θα ξενερωσει πολυ ασχημα ο φιλος γιαυτο το λεω...
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές.Ψάχνω γενικά για αμάξι σε αυτό το ύψος τιμής,και πιστεύω κάτι θα βρω.Σίγουρα από ιδιώτη είναι καλύτερα και το ξέρω,θα το πάω σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο να το δουν.Αφού το έχω δει πρώτα εγώ με τις λίγες γνώσεις μου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
imaginas
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές.Ψάχνω γενικά για αμάξι σε αυτό το ύψος τιμής,και πιστεύω κάτι θα βρω.Σίγουρα από ιδιώτη είναι καλύτερα και το ξέρω,θα το πάω σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο να το δουν.Αφού το έχω δει πρώτα εγώ με τις λίγες γνώσεις μου.
Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι υπομονή και επιμονή, σίγουρα θα βρείς κάτι αν το ψάξεις και αν δεν είσαι ανυπόμονος. Επίσης μην έχεις προκατάληψη απέναντι στους μαντράδες, αν ήταν όλοι τους "λαμόγια" όπως έγραψαν παραπάνω τότε δεν θα υπήρχε αυτό το επάγγελμα! Αλίμονο αν σκεφτείς πχ πως τα λίγα χλμ του τάδε αυτοκινήτου είναι πραγματικά μόνο και μόνο επειδή το πουλάει ιδιώτης... Τα μάτια σου να εμπιστεύεσαι μόνο, και φρόντισε ο τεχνικός που θα το ελένξει να είναι άτομο εμπιστοσύνης.
Αυτά από εμένα.
Ενταξει δεν ειπα οτι ειναι ολοι λαμογια, για το ονομα του θεου...
Πιστευω οτι το 99,999 % ειναι λαμογια γιατι εχουν συστημα να παιρνουν ενα αυτοκινητο στην ξεφτιλλα και να αλλαζουν τα χιλιομετρα πουλωντας το χρυσο.
Ενας φιλος μου... Μαντρας ο πατερας του, μου ελεγε οτι το αλλαγμα χιλιομετρων ειναι το ποιο στανταρ πραγμα που κανουν πρωτα πρωτα.
Ο ιδιωτης ειναι μονοδρομος αν θελεις να δωσεις λιγα και να παρεις πολλα, καταργηστε τους μεσαζωντες. (επισης ο ιδιωτης θα ερθει σε οποιο συνεργειο θελεις).
(μια παρενθεση για ενημερωτικους σκοπους)
"αν ήταν όλοι τους "λαμόγια" όπως έγραψαν παραπάνω τότε δεν θα υπήρχε αυτό το επάγγελμα!"
Παπαδες υπαρχουν, Ταξιτζηδες υπαρχουν, Βενζιναδες υπαρχουν, Καθε ιδους μεσαζοντες υπαρχουν, και τελος πολιτικοι υπαρχουν...
Ολοι αυτοι στη συντριπτικη πλειοψηφια τους ειναι λαμογια αλλα υπαρχουν...
Μακια μακια μακια
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Ενταξει δεν ειπα οτι ειναι ολοι λαμογια, για το ονομα του θεου...
Πιστευω οτι το 99,999 % ειναι λαμογια γιατι εχουν συστημα να παιρνουν ενα αυτοκινητο στην ξεφτιλλα και να αλλαζουν τα χιλιομετρα πουλωντας το χρυσο.
Ενας φιλος μου... Μαντρας ο πατερας του, μου ελεγε οτι το αλλαγμα χιλιομετρων ειναι το ποιο στανταρ πραγμα που κανουν πρωτα πρωτα.
Ο ιδιωτης ειναι μονοδρομος αν θελεις να δωσεις λιγα και να παρεις πολλα, καταργηστε τους μεσαζωντες. (επισης ο ιδιωτης θα ερθει σε οποιο συνεργειο θελεις).
(μια παρενθεση για ενημερωτικους σκοπους)
"αν ήταν όλοι τους "λαμόγια" όπως έγραψαν παραπάνω τότε δεν θα υπήρχε αυτό το επάγγελμα!"
Παπαδες υπαρχουν, Ταξιτζηδες υπαρχουν, Βενζιναδες υπαρχουν, Καθε ιδους μεσαζοντες υπαρχουν, και τελος πολιτικοι υπαρχουν...
Ολοι αυτοι στη συντριπτικη πλειοψηφια τους ειναι λαμογια αλλα υπαρχουν...
Μακια μακια μακια
Λάθος... Αλλά ας μη χαλάσουμε το θέμα!
Εγώ θα κοιτούσα και σε μάντρα!
Υπομονή!!!