Πέτρο εσένα λέει....
Ανδρίκο χαίρομαι που έχεις τέτοια τρέλα πάνω σου. (με την καλή έννοια)
Αν σου πούν τώρα ότι η επόμνη Πανελλήνια του club μας θα γίνει Γύθειο, για ΠΣΚ με συμμετοχή πχ 20 ατόμων, τι θα κάνεις; Θα πας;
Printable View
...γιατί μου Θυμίζεις την ...Μανωλίδου? ε?Παράθεση:
Αν σου πούν τώρα ότι η επόμνη Πανελλήνια του club μας θα γίνει Γύθειο, για ΠΣΚ με συμμετοχή πχ 20 ατόμων, τι θα κάνεις; Θα πας;
μεσα και εγω, σαν ιδεα ειναι πολυ καλη....
δεν ειπα οτι δεν αξιζει αλλα εκει που υπηρχε καποιο ενδιαφερον στην τελικη δεν σημμετειχε κανεις. Μαλιστα ητανε εκδρομη προς Nurburgring με το αγγλικο και γερμανικο κλαμπ.
Έχεις δίκιο γιατί οι συγκυρίες είναι πραγματικά δύσκολες αλλά μια διερευνητική συζήτηση μεταξύ μας μπορεί να μας δείξει καταρχήν
1) Αν αξίζει τον κόπο
2) Με ρεαλιστικά στοιχεία αν μπορεί να πραγματοποιηθεί ή αν στην τελική μπορούμε να το διεκδικήσουμε σαν club.
Όπως και να έχει αν μπούμε στην διαδικασία να το συζητάμε και το club θα συσπειρωθεί και θα γνωριστούμε όλοι καλλίτερα.
Εδω χασαμε την μπαλα με τισ συναντησεις στην θεσσαλονικη...θελουμε και πανευροπαικη!Ευχομαι να γινει απο καποιους αρμοδιους (λογο οργανωσης)!
παιδια εγω πιστευω πως αν εχουμε ορεξη ολα γινονται...
επειδη η ωρα ειναι δυσκολη και μετα απο πολλες μπυρες σας γραφω...εγω ειμαι μεσα απο τωρα οτι και αν κανονισουμε αρκει να ερθει και ο φιλος μας ο ανδρεας που οπως καταλαβα και αυτος δικος μας ειναι!!!