Του χρόνου για hosting τουλάχιστον δεν το βλέπω να δώσουμε μια. :D
Printable View
Παντος εγω πρωσοπικα το ειχα αναφερει αυτο το πραγμα στον MeGeLaNoS αν γινεται να πληρωσω και να εχω προσβαση εκει.αλλα μου ειπε τωρα περασε δεν γινεται και ειπα οκ.δεν θα κατσω να σκασω κι ολας....και ποτε μου δεν θα εκανα τετοια παραπονα τετοιου ειδους στο site admin Τhodoris για αυτο το γελιο θεμα που δεν μπορω να δω τα ποστ απο τους members 2009!
Παρτε με σοβαρα...Μιλαω σοβαρα!
ρε νικο μας δουλευεις τι αρπαζεσαι αμεσως? αφου ξερεις τι εχει γινει εδω και χρονια αφου δεν μπορουμε να κανουμε κατασταση, οποιος μπορεσει να κανει μια δωρεα διοτι υπαρχουνε εξοδα για το site μπαινει και σε αυτην την ενοτητα (που να σου πω και κατι σχεδον ποτε δεν γραφουμε εκει μεσα για να μην νομιζεις οτι ειναι καμια κλικα)
Κολλάω στα 15 ευρώ ρε συ? Αφού το ****το είναι ότι αν θέλετε χρήματα πείτε να κάνουμε μια συναντηση και να τα μαζέψουμε όχι όμως να αποκλείσετε παλιά μέλη που υπο-στηρίζουν το κλαμπ για ένα καφέ χρήματα.αντε να κατέβει ο βροθμ-βρουμ μπας και δούμε ασπρη μέρα...
Εγω παντως ειχα δωσει χρηματα σε μια λιστα που ειχαμε βγαλει με καταθεσεις, τοτε που ειχαμε προβλημα με το bulet...καπως ετσι τελος παντων!
Νικολα μην θυμωνεις βρε, το πολυ πολυ να μας τα χωνουν στο members και να μην εχουμε παρει χαμπαρι!!! χαχαχα
Εγώ? τα έχω 400!!! Εχω και χκουλαρικι χτι μυτη. Μη γαμηχω!!! Το κλαμπ δεν είναι μονο ιντερνετ! Αν ήταν έτσι γραφτείτε σε κανα site με κομπιουτεραδες ... Αυτά είχα να πω αν θέλετε κλειδώστε το και διαγράψτε το...
Ρε φίλε τι να ασχοληθείς? Να κάνουμε καμια συναντηση εννοώ...