Απάντηση: Nokia N97 VS HTC HD
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Άκουσα για το Iphone... Πρώτα από όλα δεν έχει Ελληνικά...
Δεύτερον δεν έχει ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ!!!
Επίσης υπάρχει και ένα θεματάκι με τις εφαρμογές..
Δεν έχει πολλές στο διαδίκτυο και τα πάντα είναι μέσο ίντερνετ...
Κατά τα άλλα πολύ γρήγορο και πολύ καλό από ότι έχω ακούσει από παιδιά που ασχολούνται πολύ με το ίντερνετ...
Αν είχε ραδιόφωνο θα το έπαιρνα με τα 1000
Πλεον εχει ελληνικα με την αναβαθμιση καποιους σταθμους που εκπεμπουν δορυφορικα.
Και πιστεψε με αδερφε εχει χιλιαδες εφαρμογες στο appstore!!!
Εγω είμαι πολυ ευχαριστημένος πάντως!!!!
Αδερφε εσυ απο που παρέλαβες το 3GS?
To πηρες απεξω (ζηλευωωωωωωωωω)?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
to iphone για μενα ειναι το πιο χαλια κινητο. το μονο που εχει ειναι το touchpad που ψαρεψε πελατες πολλους. ΤΟ N70 που εχω 3 χρονια κανει πιο πολλα απο το Iphone. Ν97 με κλειστα ματια το περιμενω πως και πως. ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΝΝΕ ΣΤΙΝ VODAFONE Η ΠΛΑΙΣΙΟ να το παρω πιο γρηγορα?
και εσυ stile πως καταφερες να το παρεις πιο νωρις οταν παγκοσμιως κυκλοφορησε 10 ιουνιου? κανενα prerelease βρηκες? Ελλαδα αρχισε να πωλειται πολι περιορισμενα πριν μια βδομαδα και μονο το μαυρο. Τωρα την δευτερα περιμενω να αρχισουνε πωλησεις στο ασπρο που τα σπαει απλα.
Ηδη εχω καργα προγγραματα ετοιμα να του βαλω. SYMBIAN RULES!!!
το Ν97 εχει
ραδιο,gps, πυξιδα, keyboard, touch screen, tv out 16:9, 32 gb εσωτερικη μνημη,ληψη ραδιοφωνο, εκπεμπει ραδιοφωνο να ακουσετε στο αμαξι μουσικη, high definition ληψη βιντεο,wifi, bluetooth, τελεια ηχεια, επιλογη widgets στο Home screen, 5 megapixel camera.
Τo iphone ουτε τα μισα δεν εχει, πρεπει να το σπασεις να βαλεις προγγραματα αρα χανει εγγυηση και αμα θες να αλλαξεις την μπαταρια την πατησες πρεπει να το στειλεις στο εξωτερικο.
Αυτός είναι άνθρωπος!!! Νοκιάκιας με τα χίλια!!!!
Αδερφέ πρόσεξε με....
Θυμάσαι που σου το είχα πει ξανά...
Μου το είχε φέρει ένας πολύ καλός μου φίλος από την νόκια που τους είχαν φέρει κάποια τεμάχια για επίδειξη... Αργό??? Μιλάμε σερνόταν το κινητό. Αγγλικά βεβαίως βεβαίως...
Τώρα άκουσα πως το έχουν βελτιώσει. εμένα πάντως κοντά 15 μέρες που το είχα μου χάλασαν από πίσω τα δύο στηρίγματα που είναι στο πορτάκι που κρατάει το πληκτρολόγιο με την οθόνη.. Θα τα δεις καθώς χρυσαφίζουν.
Τώρα είμαι μεταξύ Νόκια στα 580€ και στο HTC στα 480€.. Μην ρωτάς...
Οι τιμές είναι πραγματικές... 100€ διαφορά...
Windows ή symbian??? Ιδού η απορία...
Καλα πως το εκανες αυτο και το χαλασες? ολα τα reviews sto net λενε ποσο στιβαρο ειναι τα λαμακια που υποστιριζει την οθονη. Αργο ειχανε πει το prerelease. Μαλιστα ειναι και Multitouch με το χτεσινο update που βγηκε στο firmware αλλα και ενα δυο προβληματακια οπως το κουμπι ξεκλειδωματος που φτιαχτηκε επισης με το update.
Πάντως σημαντικές αλλαγές από το 5800 δεν είδα... περίμενα να είχε τουλάχιστον TV ψηφιακή καθώς με τα λεφτά που κάνει αγοράζεις 62''ΤV με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη μαζί με 1 χρόνο Nova στο full πάγιο!!!!!
Μεταξύ μας.. πολύ ακριβό για τα χαρακτηριστικά του.. Πάρε το 5800 και σύγκρινε τα.. ΤΑ ΊΔΙΑ...
Με ψήνουν για το Iphone το καινούριο τώρα...
Τα είδα από κοντά και τα δυο σήμερα το πρωί (HTC και N97)..
ο HTC ψηλοψεύτικο μου φάνηκε...
Το Ν97.. Λίγα πράγματα έχει για τα λεφτά του...
Αύριο θα δω και το Ιphone... 3G rc μου είπαν...
Για να δούμε τι θα δούμε...
Ρε παιδιά όχι ότι συγκρίνονται...
To iPhone αμα έχεις λίγο υπομονή και όρεξη κάνει τα πάντα...καμία σχέση με τα απλά κινητά...
Τώρα όσο αφορά το ράδιο κυριολεκτικά αμα κάνεις ένα πρόγραμμα με free mb μόνο το ράδιο δε θα σε νοιάζει...όλη την ώρα αμα θές θα μπαίνεις νετ...
HTC Touch PRO 2 απλά τα σπάει............................................. ...............................
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Ρε παιδιά όχι ότι συγκρίνονται...
To iPhone αμα έχεις λίγο υπομονή και όρεξη κάνει τα πάντα...καμία σχέση με τα απλά κινητά...
Τώρα όσο αφορά το ράδιο κυριολεκτικά αμα κάνεις ένα πρόγραμμα με free mb μόνο το ράδιο δε θα σε νοιάζει...όλη την ώρα αμα θές θα μπαίνεις νετ...
+1
Το iPhone κάνει τα πάντα και ειδικά το καινούριο το S είναι και ταχύτερο από το 3G.
Εγώ έχω το first generation ακόμη με Version 2.2.1 σε λίγες μέρες θα βάλω και το Version 3 και παίζει τζάμι.
Από apps χιλιάδες και όλα τζάμπα. Το σπας βέβαια και νομίζω χάνεις την εγγύηση... Αυτό ΟΚ μειονέκτημα.
Πάντως είναι αναλόγος το τί "τύπος" είσαι...
Αν το θες μόνο για κλήσεις πάρε ένα ΝΟΚΙΑ.
Αν θες και κάτι παραπάνω τότε σκέψου Windows/Mac...
Η άλλη επιλογή είναι να δεις για λειτουργικό Android που βγαίνει στο HTC και θα είσαι κρέμας....... αφρός!!!:):):)
Εγω προσωπικα δεν περνω τετοια κινητα με τετοια λεφτα...οχι ποτε!
εχω κατι απλο και απλος κανω την δουλεια μου...να μιλαω και να στελνω μηνυματα!
αν σας δειξω αυτο που εχω μην με κοροιδεψεται...:(
αμα σας πω τι εχω θα παθετε ζημια .
εχω παρει ενα καροτσακι απο το μαρκετ και του εκανα τις αναλογες τροποποιησεις .
απο κατω εχω μια γενητρια αμεσως απο πανω ενα στερεοφωνικο 600 RMS εχω ενα λαπτοπ ACERμε μια μεγαλη δορυφορικη κεραια και εβαλα το φαχ και τον εκτηποτη με το σκανερ τωρα το πρωι προσαρμοσα και το GPS μεχρι το μεσημερι θα εχω βαλει τηλεκατευθυνση και μια σελα για να με πηγενει παντου και το απογευμα μια τοστιερα και μια καφετιερα
α ξεχασα να πω οτι εχω βαλει τρεις καμερες για βιντεο 3D και για να εχω 3G βιντεοκληση ολα τα διαχειρηζομε σε μια οθονη 40'' και εχω μπλουτουθ ποντηκι και πληκτρολογιο επισης εβαλα και μια θηκη για να εκουμπαω το κινητο μου δε παιζεται με τιποτα τα εχει ολα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
αμα σας πω τι εχω θα παθετε ζημια .
εχω παρει ενα καροτσακι απο το μαρκετ και του εκανα τις αναλογες τροποποιησεις .
απο κατω εχω μια γενητρια αμεσως απο πανω ενα στερεοφωνικο 600 RMS εχω ενα λαπτοπ ACERμε μια μεγαλη δορυφορικη κεραια και εβαλα το φαχ και τον εκτηποτη με το σκανερ τωρα το πρωι προσαρμοσα και το GPS μεχρι το μεσημερι θα εχω βαλει τηλεκατευθυνση και μια σελα για να με πηγενει παντου και το απογευμα μια τοστιερα και μια καφετιερα
α ξεχασα να πω οτι εχω βαλει τρεις καμερες για βιντεο 3D και για να εχω 3G βιντεοκληση ολα τα διαχειρηζομε σε μια οθονη 40'' και εχω μπλουτουθ ποντηκι και πληκτρολογιο επισης εβαλα και μια θηκη για να εκουμπαω το κινητο μου δε παιζεται με τιποτα τα εχει ολα.
χαχαχαχαχαχαχαχα.....α ρε Παντέλο..