Δηλαδή μιλάμε για 7 με 7,5 Ευρώ και εκεί.
Εδώ κοντά στα 2,5 με 3 νομίζω κάνει ε?
Printable View
Πραγματικα αυτο που εζησα χθες δεν το περιμενα!!!Εβλεπα ποιος καθοτανε απεναντι!!!Απιστευτα ωραια!!!Εβλεπα τα παιδακια να παιζουν και να περνανε καλα και να μην βρομανε τσιγαριλα!!Το ιδιο ειχα αισθανθει στην Αυστραλια και πραγματικα ειχα κατσει με το στομα ανοιχτο οταν εβλεπα τον κοσμο εξω ασχετα με το κρυο να καπνιζει και να σεβονται τους αλλους μεσα στο κεντρο!!!
Βεβαια εαν θελουν να κοψουν το τσιγαρο ο κοσμος αυτος ο νομος δεν αρκει!Ας παιξουν τις διαφημισεις που παιζουν στην Αυστραλια και μετα δεν θα θες ουτε σαν μαρκα να το ακουσεις!!!
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=HHA0HRjDgc8[/ame]
Να ενα δειγμα!!
φιλε stilate ατοπο το παραδειγμα σου, εαν παρω ενα οπλό και καθε πρωι πυροβολω τον εαυτο μου ειναι δικαιωμα μου ειπα οτι δεν συμφωνω στο κομματι της φορολογιας δεν μπορεις να με φορολογεις και στα καπακια να μου το απαγορευεις ,κατα τα αλλα παντα σεβουμουν τους μη καπνιστες ακομα και σε δικους μου χωρους δεν εχω κανενα προβλημα να παω σε ενα μαγαζι και να μην καπνισω, αφου ειναι παρανομο τελικα να καπνιζεις οπου θελεις γιατι δεν κανει απαγορευση της πωλησης??????????????????????????
και θα σου απαντησω εγω αυτο που κανει ειναι ημιμετρο για δυο λογους ενα να εναρμονιστει με ευρωπη (γιατι η Ελλαδα χεστηκε αν πεθανω και αν πεθανω μαζι αλλους δεκα παθητικους) και δευτερον εισπρακτικο μεσο να μην χασει την φορολογια του καπνου που εχει απιστευτα εσοδα αλλα και τα εσοδα απο τον καθε θεριακλη που θα γραψει τα μετρα στα π@π@.....και στον επαγγελματια που θελει την πελατια του για να ζησει.
Και την βενζίνη φορολογούν και το να αγοράσεις αυτοκίνητο, αλλά το να οδηγήσεις σε πεζοδρόμιο, με 1000 μέσα στη πόλη με ελεύθερες εξατμίσεις κλπ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
Οι νόμοι θεσπίζονται για την γενικότερη βελτίωση του επιπέδου ζωής των λαών. Από κει και πέρα κάποιοι νόμοι επηρεάζουν περισσότερο κάποιες μερίδες πληθυσμού και άλλοι λιγότερο. Όμως όπως δεχόμαστε όλους τους υπόλοιπους νόμους, πρέπει να δεχτούμε και να εφαρμόσουμε τον αντικαπνιστικό. Διαφορετικά ας αντιδράσουμε σε όλους τους νόμους.
Παιδιά, αν και καπνιστής δε καπνίζω ούτε στο σπίτι μου μέσα και θεωρώ το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους απαράδεκτο για όλους.
Το μέτρο είναι πολύ καλό και ελπίζω να εφαρμοστεί. Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου να βγαίνω έξω να κάνω τσιγάρο σε καφετέριες. Το πολύ πολύ να κάθομαι κάτω από μία ωραία θερμάστρα και να απολαμβάνω το τσιγάρο έξω.
Εκεί που θα με πειράξει είναι στα εστιατόρια αφού 2-3 τσιγάρα μετά το φαγητό και όταν είχαν σταματήσει όλοι να τρώνε, τα έκανα.
Γενικά θα αναπροσαρμόσω τη λίστα με τα μαγαζιά που θα πηγαίνω και θα προτιμάω αυτά που έχουν εξωτερικούς χώρους που έτσι και αλλιώς το έκανα γιατί όπως είπα, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να καπνίζεις σε κλειστό χώρο.
Τώρα τους φανατικούς αντικαπνιστές με ύφος πάπα, τους συχαίνομαι σαν ανθρώπους γιατί είναι αγενείς και ρατσιστές. Όπως επίσης και όλους τους καπνιστές που τους γράφουν όλους και ανάβουν τη τσιγαρούμπα εκεί που δε πρέπει.
Επίσης θεωρώ υποκριτική την συμπεριφορά του κράτους απέναντι στους καπνιστές αν και τελευταία δείχνει ότι μας φροντίζει λίγο με μονάδες απεξάρτησης, 4ψήφια νούμερα τηλεφωνικής βοήθειας. Αλλά και πάλι υποκριτικό είναι εφόσον συνεχίζει να εισάγει νόμιμο ναρκωτικό και να το φορολογεί. Καταργήστε το κύριοι να κάνετε και σε εμάς καλό, αλλά τα @@ δεν τα έχει κανένας μα κανένας.
Μπράβο ρε Πέτρο. Λογική απλή, αλλά δυστυχώς όχι κοινή...
Λοιπόν, τα αυτοκίνητα δεν απαγορέυονται γιατί απλούστατα δεν ευθύνονται τα ίδια για τα τροχαία. Ευθύνονται οι μεθυσμένοι οδηγοί, οι παραβάτες του ΚΟΚ και οι παράνομοι χειριστές τους. Ομοίως δεν απαγορεύονται τα μαχαίρια και τα πιστόλια για τις δολοφονίες, αλλά καταζητούνται και ενίοτε συλλαμβάνονται οι δολοφόνοι που τα χρησιμοποίησαν. Επίσης δεν διανοείται κανείς να κλείσουν οι ιατρικές σχολές επειδή, κάποιοι απόφοιτοί τους παίρνουν σήμερα φακελάκι. Με την ίδια ακριβώς λογική, ο νόμος δεν απαγορεύει την πώληση τριγάρων από τα περίπτερα, αλλά το κάπνισμά τους σε χώρους όπου μπορεί να είναι επιβλαβές για τους μη καπνίζοντες.
Μα τίποτα από όλα αυτά δεν δημιουργεί εθισμό, και προς θεού δε λέω να δημιουργήσουμε άτομα μέσα σε γυάλινο κλουβί, ούτε είμαι της άποψης πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι αλλά το τσιγάρο είναι ναρκωτικό άκρως εθιστικό. Παρόλα αυτά το κράτος το εισάγει, και παίρνει και λεφτά από αυτό. Εκεί είναι η υποκρισία για εμένα.
Μην μλέχνουμε όμως το κράτος γιατί καπνίζουμε,όχι ότι δεν ευθύνεται,αλλά αν απαγορέψει την εισαγωγή θα καταντήσει το τσιγάρο πιο επικερδές από τα ναρκωτικά(για τους ''μάγκες'')
Και θυμηθείτε με πιο τρόπο ο Καποδίστριας έκανε τους έλληνες να τρώνε πατάτες