xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxa
Printable View
Σύντροφε Ντρούλη ας φύγει με το καλό ο Ιβάν για Σιβηρία και μη σε νοιάζει έχω σχέδια............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................................
Κουφάλεςςςςς!!!!!! Όποιος το οδηγεί θα πρέπει απαραίτητα να έχει τρίχα στο αριστερό του χέρι, να φοράει χρυσή αλυσίδα στο λαιμό κ σαγιονάρα migato. Φυσικά το ηχοσύστημα θα παίζει τσιτα το καινούριο σουξέ της Βίσση "Μπορείς απόψε να πιείς, όλες τις πρέζες της Γης..."
Το συγκεκριμένο bmw πάει καλύτερα από το stilo μου, οπότε όσοι μη-abarth θέλετε, θα σας κεράσω (για ακόμη μια φορά) φρέσκο τσάι βουνού!!!!!
Soul η κόντρα θα γίνει, έστω κ χωρίς το δικό μου stilo (μόνο να προλάβω να βάλω τα νίτρα στη μπέμπα :) :) )
Ιόνιο με ενδιαφέρει μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο, πάντως σε ευχαριστώ...
Έχω βρει κ ένα στην Αθήνα, κ έχω βάλει ένα φίλο μου να το δει κ να το πάει σε συνεργείο, γιατί φυσικά "Θέλει ψάξιμο το αμάξι!!!!! :) :) :) "
"Μπορείς απόψε να πιείς, όλες τις πρέζες της Γης..."
Θεικο!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα:D:D
Τελικά η αγορά αυτοκινήτου θα αναβληθεί για 1 μήνα κ κάτι, γιατί πάω απόσπαση στη Λήμνο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιάζομαι... Η ψακτική θα συνεχιστεί (για να σπάω τα νεύρα μερικών-μερικών) μεχρι να βρεθεί ένα σωστό αμάξι....
PS. Κάποιος που είναι Αθήνα κ έχει λίγο χρόνο να δει ένα αμάξι που έχω βρει, ας μου κάνει ένα τηλέφωνο ή ας μου στείλει pm. Το αμάξι βρίσκεται στον Άλιμο. Θα το εκτιμούσα πολύ εαν το πήγαινε κ σε ένα δικό του μηχανικό-λαμαρινά για να το ψάξουν για τρακαρίσματα-κατάσταση μοτέρ....
Οχι ρε φιλε...μα γιατι...πως το εκανες αυτο τωρα...
Δηλαδη ειδα τον καινουργιο αγοραστη στο ικα του ευοσμου?
Να τον πεις να μην το σκιζει και να μπαινει στο club μας!