1. Άνεση στις εγκάρσιες ανωμαλίες του δρόμου. (ρυμαδο-ημιάκαμπτε)
2. Τιμόνι με καλύτερη αίσθηση
3. μετρητή G (xoxoxo)
Printable View
1. Άνεση στις εγκάρσιες ανωμαλίες του δρόμου. (ρυμαδο-ημιάκαμπτε)
2. Τιμόνι με καλύτερη αίσθηση
3. μετρητή G (xoxoxo)
ένα σκυλάκι στην πίσω εταζέρα (αυτό που κούναγε το κεφάλι στις λακούβες) με την γλώσσα έξω :p για να κοροιδεύει τα παιδιά που κεράστηκαν!!!
...το τιμόνι να ξουρίζει!
...λίγο δίαιτα (κιλά)
κατά τα άλλα γιαυτό το γουστάρουμε! Γιατί τα έχει όλα (τα περισσότερα), είναι αγαπησιάρικο και το λέει η περδικούλα του (αν συμφωνεί και ο driver) σε καταστάσεις alarm!xexexexe
alarm= στο όριο!!! (Πηγή:Φίλος του Μπαμπινιώτη):D
Τι του λειπει χεχε κανεις δεν το ειπε μεχρι τωρα...
καλητερη βελτιωση ηλεκτικων...πολλαπλασιαστες-air bag-ζυγαρια-engine fault!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....και αυτή η κολόνα του τιμονιού να ήταν ποιο ήσυχη! :d
Eμένα τώρα που λέτε για τιμόνι,μου συμβαίνει το εξής,όταν φοράω πουκάμισο και στρίβω μία ολόκληρη περιστροφή το τιμόνι,μαγκώνει το μανικετόκουμπο στο καπάκι της κορνας κΑΙ γίνεται πολύ επικύνδινο αυτο.Ευτυχώς πάντα σε μικρές ταχύτητες!!!!
Σε αυτό φίλε μου φταίει το μανικετόκουμπο. :D:D:D
Πρόχειρες λύσεις:
1. Γύρνα τα μανίκια πάνω. Βγάλε και τυχόν βραχιόλια.
2. Φόρα μικρότερο νούμερο πουκάμισο.
3. Φόρα μανσέτες.
4. Φόρα μπλούζες.
5. Γύρνα το τιμόνι προβλεπόμενα (ΚΟΚ)
6. Στούμπωσε κάτι στις χαραμάδες του τιμονιού.
Πέρα από την πλάκα δεν μου έτυχε ποτέ ρε συ αυτό...
To stilo για μενα ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα.Το εχω εντελως "μαμα" και εχω να πω οτι επρεπε να ειχε:
1)Πιο σκληρα απορτισερ.Η "βαρκε" αισθηση του δε σου δινει σιγουρια στα πατηματα του(και ας ειναι αρκετα καλα)
2)Πιο σαφες τιμονι.Και αυτο ειναι κατι που σε γρηγορη οδηγηση σε "κοβει".
3)Να ειναι λιγο πιο δυνατο το 1.6.Πιστευω 103 αλογα ηταν λιγα για τις δυνατοτητες και το βαρος του συνολου.
4)Λιγο πιο καλο κλιματισμο.Βεβαια μπορει το δικο μου να εχει καποιο προβλημα και να μην ειναι τοσο αποδοτικο.
Κατα τα αλλα ειναι πολυ ωραιο.Ταξιδιαρικο,ανετο,ξεκουραστο και φοβερα εβελικτο στην πολη παρα τον ογκο του.Ειδικα στο θεμα χωρων των πισω επιβατων τετοιο πραγμα δεν εχω δει ουτε στην 159.Πολυ ανετο.