Απάντηση: Πανελλήνια συνάντηση 2010 - Προτάσεις
υπολογιστε και μενα τον ποιο νοτιο απο Πελοποννησο (εξαιρουνται οι νησιωτες),ας πουμε καλος ο τσαμαντας (εχω παει ανδρεα) αλλα για μενα απο πυλο ειναι 7 με 8 ωρες δρομο,οποτε ειναι λογικο να μοιραστει η αποσταση οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ikaros80
υπολογιστε και μενα τον ποιο νοτιο απο Πελοποννησο (εξαιρουνται οι νησιωτες),ας πουμε καλος ο τσαμαντας (εχω παει ανδρεα) αλλα για μενα απο πυλο ειναι 7 με 8 ωρες δρομο,οποτε ειναι λογικο να μοιραστει η αποσταση οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω
Καποιοι θα χρειαστει αν ερθουν, να κανουν λιγα χιλιομετρα παραπανω, δεν μπορει να γινει διαφορετικα, εκτος αν την κανουμε στην Αθηνα, εχει κατι ωραια ξενοδοχεια στο Μεταξουργειο και φθηνα!:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Καποιοι θα χρειαστει αν ερθουν, να κανουν λιγα χιλιομετρα παραπανω, δεν μπορει να γινει διαφορετικα, εκτος αν την κανουμε στην Αθηνα, εχει κατι ωραια ξενοδοχεια στο Μεταξουργειο και φθηνα!:D:D:D
δεν εχω προβλημα με τα παραπανω χιλιομετρα,δεν με φωναζουν χιλιομετροφαγο χωρις λογο :D:D:D:D:D.απλα μετα απο 8 ωρες ταξιδι ειναι μια μερα χαμενη......,τωρα αν ειναι για μεταξουργειο να μην παρω την γυναικα μου μαζι:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ikaros80
Πάνο τον Τσαμαντά τον ανέφερα ενδεικτικά για να εξηγήσω ότι η πρόταση να μην είναι ότι βολεύει τον καθένα αλλά ρεαλιστικά επισκέψιμη με ευκολία από το σύνολο!
Με παρεξήγησες βρε ΑΣΜ!:D
Εγώ παλικάρια προτείνω....Πάργα!
Έχει τουριστική υποδομή...για μάσα κάτι θα βρούμε, έχει κοντινούς προορισμούς, πηγές Αχέρωντα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Άρτα. Απέχει 4 ώρες από την Αθήνα (περίπου), 3,5 ώρες από Θεσ/κη, (35 λεπτά από εμένα)χεχεχεχε και έχουμε και μέσον τρελό βλ. Ikaros 80.
τεν ποιντ γκρισσ!!!:D:D:D:D
Παιδια οπως ξερετε παντα οι συμμετοχες απο Βορεια Ελλαδα ηταν 1-2 (Ιωαννιδης-Παιδαρος)ο ενας παει!Θα φαμε τον αλλον τωρα και θα παμε πανελληνια στην Πελλοπονησο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Εγω μπορω ανετα να σας κανω καλη κατασταση εδω στην Ζακυνθο και το Καραβι ειναι 1 ωρα δρομο....
Υπαρχουν 2 μειονεκτηματα σχετικα με το να παμε σε ενα νησι.
α) Θα εχει ενα Α κοστος το να φορτωσουμε τα αυτοκινητα σε καραβι και για καποιον που ειναι λιγο ''στεγνος'' οικονομικα, θα ειναι σαν ταφοπλακα μετα τα εξοδα βενζινες-διοδια.
β) Σε περιπτωση κακοκαιριας θα κοψουμε την πιτα στο λιμεναρχειο...;)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
andreasL
Πάνο τον Τσαμαντά τον ανέφερα ενδεικτικά για να εξηγήσω ότι η πρόταση να μην είναι ότι βολεύει τον καθένα αλλά ρεαλιστικά επισκέψιμη με ευκολία από το σύνολο!
Με παρεξήγησες βρε ΑΣΜ!:D
Εγώ παλικάρια προτείνω....Πάργα!
Έχει τουριστική υποδομή...για μάσα κάτι θα βρούμε, έχει κοντινούς προορισμούς, πηγές Αχέρωντα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Άρτα. Απέχει 4 ώρες από την Αθήνα (περίπου), 3,5 ώρες από Θεσ/κη, (35 λεπτά από εμένα)χεχεχεχε και έχουμε και μέσον τρελό βλ. Ikaros 80.
τεν ποιντ γκρισσ!!!:D:D:D:D
αντε πατριωτη εχω κανει κατι υπνους στο ποταμι στη Λιστα πιτσιρικας......
δεν σε παρεξηγησα βρε απλα ειπα οτι θελω χρονο για να φτασω οχι οτι με χαλαει........
Παργα παιδια ειναι πολυ ομορφη να μαζευτουμε να ΠΑΤΕ:D:D:D:D
αλλα χειμωνα θα εχει ξενοδοχειο τα αστρα,φαγητο οποιος ξερει να ψαρευει καλα και να ξεχωριζει τα αγριοχορτα στα βουνο κυκλοφορουν ενιοτε και κατι αδεσποτα σκυλια,γατια κτλ.
μεσον δεν εχω μονο βισμα rs232 και rca.
παίδες όπου θέλετε αρκεί να είναι σε βουνό πράσινο πράσινο με στροφοδιαδρομές, σωστή κλίση στον δρόμο, καλο αντιολισθηρό τάπητα με σκουριά μέσα να κρατάει καλά, σωστές εσωτερικές και εξωτερικές ακτίνες στροφής, τουλάχιστον καμια 10αρια καλές πατημένες, και 5 φουρκέτες, οι 2 με καντίνα να φάμε και κάτι μετά το "έβγα"
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
παίδες όπου θέλετε αρκεί να είναι σε βουνό πράσινο πράσινο με στροφοδιαδρομές, σωστή κλίση στον δρόμο, καλο αντιολισθηρό τάπητα με σκουριά μέσα να κρατάει καλά, σωστές εσωτερικές και εξωτερικές ακτίνες στροφής, τουλάχιστον καμια 10αρια καλές πατημένες, και 5 φουρκέτες, οι 2 με καντίνα να φάμε και κάτι μετά το "έβγα"
Για τις φουρκετες ελα Καρπενησι.Στον τυμφρηστο εχει 22 φουρκετες συνεχομενες και αλλες 9 καθως κατεβαινεις για την σηραγγα...Τωρα για καντινα,αν δεν κρατιεσαι να φτασεις Καρπενησι θα σε περιμενω εγω σε οποια φουρκετα θες με hot-dog και βρωμικα στο χερι!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Παιδια οπως ξερετε παντα οι συμμετοχες απο Βορεια Ελλαδα ηταν 1-2 (Ιωαννιδης-Παιδαρος)ο ενας παει!Θα φαμε τον αλλον τωρα και θα παμε πανελληνια στην Πελλοπονησο!
Δεν σε χάλασε που θα με φάς στην μάπα;;;;!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Συμφωνω μαζι σου Γιωργο, και να υπενθυμησω οτι περυσι εγινε ψηφοφορια και αποφασιστηκε Αραχωβα αλλα καποια παιδια απο Βορειο Ελλαδα ειπαν οτι ειναι αρκετα μακρυα για αυτους και να μοιραζαμε την αποσταση που ακουγεται πολυ λογικο γιατι παμε μονο για ενα Σ/Κ, και ετσι εγινε στο Περτουλι.
Ομως αν δεν κανω λαθος υπηρχε μονο μια συμμετοχη απο Θεσσαλονικη...
Γνωμη μου ειναι να μπουνε παλι στο τραπεζι διαφορα μερη απο Εβρο μεχρι Κρητη και να παμε εκει που θελει η πλοιοψηφια.
Δημοκρατικες διαδικασιες :)
Θέλετε να το κλείσουμε μια και έξω Αράχωβα - Παρνασσό; Δεν έχω πρόβλημα...
Μήπως να βρίσκαμε κάνα 3ήμερο;;; ε;