...και μετα βγαινουν στις τηλεορασεις ο Ευαγγελατος και οι αλλοι και μας λενε για φτωχεια και αλλες τετοιες μ@@@@@κιες...Αυτα βλεπουν οι κυβερνωντες και μας αλλαζουν τα φωτα σε φορους κλπ και δεν καταλαβαινουν τιποτα.
Printable View
...και μετα βγαινουν στις τηλεορασεις ο Ευαγγελατος και οι αλλοι και μας λενε για φτωχεια και αλλες τετοιες μ@@@@@κιες...Αυτα βλεπουν οι κυβερνωντες και μας αλλαζουν τα φωτα σε φορους κλπ και δεν καταλαβαινουν τιποτα.
ξεχνάτε και κάποια αλλα πράγματα! όπως πόσοι από μας συνεννοούμαστε με κάποιον γείτονα μας να πάμε μαζί στη δουλειά? τα μέσα μαζικής μεταφοράς? τα χρησιμοποιούμε ? όχι ! όχι όσο θα έπρεπε τουλάχιστον οποτε έρχεται και δένει το γλυκό!! και ένα τρίτο ο έλληνας δεν θα πάει με τα πόδια στο περίπτερο! όπου πάμε ακόμα και αν πρόκειται να διανύσουμε μια απόσταση 200 μέτρον θα πάρουμε το αυτοκίνητο (αυτό βεβαια στις επαρχίες δεν είναι τόσο έντονο!)
Ωραια... με βλεπω να παρκαρω στο.... ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!!!!
Όταν έρθει η "ώρα μηδέν" θα υπάρχει δακτύλιος ανά περιοχή σε όλη τη χώρα και θα κυκλοφορούν μια όσα οι πινακίδες τελειώνουν σε 0,1,2 την άλλη οσα σε 3,4,5 και την παράλλη όσα σε 6,7,9. Ξέρω από τώρα ότι όσα τελειώνουν σε 8 θα κυκλοφορούν όπότε θέλουν, χιχι.. :D
Εγω να φανταστειτε εχω 2 αυτοκινητα!!!
Ενα τις εταιρειας και ενα το δικο μου!!!
Ασε να δω τι θα τα κανουμε σε λιγο καιρο τα αμαξια!!!!
Πλεον εχει γινει ανυποφορη η κατασταση με τα αυτοκινητα. Εχουν φθηνήνει και αγοραζουμε απο 2-3 για να εχουμε ο καθενας το δικο του, και BackUp Car αν χαλασει καποιο απο τα καθημερινα, να μην μεινουμε με τα ποδια....
Για νεους δρομους στις πολεις δεν συμφωνω, δεν ειναι δυνατον να διαλυσουμε τα παντα, να κανουμε δρομους πολεων με 8 λωριδες ανα ρευμα για να μπορουμε να πηγαινουμε βολτες με τα αυτοκινητα μας πανω-κατω. Ετσι κι αλλιως η εμπειρια εχει δειξει οτι οσες διαπλατυνσεις και οσοι νεοι δρομοι κι αν εγιναν, ολοι καλυθφηκαν απο νεα αυτοκινητα και ξαναγυρισαμε στο ιδιο σταδιο... Μπλοκαρισμα...
Πρεπει να αλλαξει η φιλοσοφια του Ελληνα, να χρησιμοποιήσει τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας και να παρατησει την αλαζονια ενας επιβατης-ενα αυτοκινητο. Τουλαχιστον αν παρει μηχανακι.....
Το θεμα ειναι Πανευρωπαικό και απο οτι ξερω στο λονδινο υπαρχουν διοδια για να μπεις στο κεντρο της πολης!!! :shock:
Αλλα δεν γινεται αλλιως, ειναι αδιεξοδο...
Ωραίο θέμα άνοιξα ο άτιμος!
Εμεις στην οικογένεια οδηγάμε τέσσερις και έχουμε τέσσερα αυτοκίνητα...
Θανάση με το δαιμόνιο μυαλό που έχουμε οι Έλληνες, αν ποτέ μπουν διόδια για το κέντρο της Αθήνας ας πούμε,
είμαστε ικανοί προκειμένου να μην πληρώσουμε, ν' ανοίξουμε υπόγεια σήραγγα με ρυθμό ταχύτερο του μετροπόντικα!
Ξέρεται τι μου άρεσε παρά πολύ στο εξωτερικό? Η βόλτα με το ποδήλατο και στην πόλη και έχτος πόλης. Έχουν δικό τους δρόμο τα ποδήλατα με φανάρια και ωραίες διαδρομές μέσα από πράσινο και μαγαζιά, αν κάναμε και εμείς κάτι εδώ στην Ελλάδα ίσως μερική από μας να πιάναμε το ποδήλατο για να πάμε να στην δουλεία μας η να πάρουμε τσιγάρα η και μια βόλτα με την οικογένεια μας, μην ξεχνάτε ότι κάνει καλό και στην υγειά μας. :)
2 παρατηρήσεις Σπύρο...
α. Ποδηλατόδρομους είδαμε και στην Καρδίτσα
β. Τα χέρια είναι φτιαγμένα για να στρίβουν το τιμόνι και τα πόδια για να πατάνε τα πετάλια.... Όποιος έχει διαφορετική άποψη κάτι του έχουν πεί λάθος...