και εγω αλλαξα την ασφαλεια πριν μια εβδομαδα και την σκαπουλαρα
Παιζει μεγαλο ρολο ο ασφαλιστης
Printable View
και εγω αλλαξα την ασφαλεια πριν μια εβδομαδα και την σκαπουλαρα
Παιζει μεγαλο ρολο ο ασφαλιστης
Sorry από αυτούς που την πάτησαν γι' αυτό που θα γράψω δεν είναι στις προθέσεις μου και ούτε θέλω φυσικά να ειρωνευτώ κανέναν.
Είχα General Union για πολλά χρόνια και μιλάω για 2 αυτοκίνητα πίσω, το παν τελικά είναι να έχεις καλό ασφαλιστή.
Τι έκανε λοιπόν!
Μου ακύρωσε πριν από μερικούς μήνες την General Union (κάνω ετήσιο συμβόλαιο πάντα) και με πήγε Εθνική χωρίς καν να με ρωτήσει απλά με πήρε και με ενημέρωσε ότι θα κάνει την αλλαγή χωρίς να μου πει καθαρά τον λόγο.
Επειδή είναι χρόνια ασφαλιστής μου δεν είπα περισσότερα, μάλιστα το έξτρα κόστος της ασφάλειας (περίπου 15 ευρώ) δεν μου το ζήτησε και μου έστειλε και το ασφαλιστήριο με courier και δική του χρέωση χωρίς να πει οτιδήποτε.
Κρίμα για εσάς που χάσατε τα λεφτά σας κρίμα και για τους ανθρώπους που μένουν χωρίς δουλειά σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους εργασιακά και οικονομικά.
Και εγω παιδια εδω και αρκετο καιρο ειμαι στην Εθνικη, πρωτον γιατι ειναι ο αδερφος μου ασφαλιστης εκει, αλλα και γιατι για 15-20 ευρο πιστευω αξιζει να εχεις Εθνικη...
Η General Union πάντως φαινόταν εδώ και πολύ καιρό ότι πάει για κλείσιμο, είχε μήνες να πληρώσει ζημιές.