Απάντηση: Αποριες σχετικα με μετατροπη!
Maik,
Πέρα από το ότι επιβεβαιώνεται ότι κόλησες το " μικρόβιο " γιά τα καλά , και η δική μου σκέψη στό θέμα πού σε απασχολεί. Πιστεύω ότι εκτός από το turbo kit , έχεις ξοδέψει ακετά χρήματα και σε πολλά άλλα " καλούδια ", τα οποία κανένας δέν σού τα πληρώνει , όταν πουλάς το αυτοκίνητο. Είναι κρίμα να τα χαρίσεις , και σε ότι αγοράσεις να τα θέλεις από τήν αρχή. Λέω λοιπόν , αν το αμάξι σου είναι σε καλή κατάσταση από πλευράς συντήρησης , πιστεύω ότι έχει να σού χαρίσει ακόμα πολλά ευχάριστα ,αν πάρεις τήν σωστή απόφαση. Η δική μου πείρα λέει ότι δέν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ αμάξι που να τουρμπίστηκε εκ τών υστέρων και ο κατοχός του να μήν έφτασε στά πρόθυρα νευρικής κρίσης απο το " πακέτο " που τρώει μετά τήν μετατροπή. Όποιος λέει το αντίθετο , μάλλον δέν σκέφτηκε καλά πρίν απαντήσει.
H καλύτερη λύση κατά τήν δική μου άποψη , είναι ο 1,8 κινητήρας , τέρας αξιοπιστίας , χωρίς προβλήματα και με πολλά περιθώρια καλύτερης απόδοσης από αυτήν πού έχει καί με ελάχιστο κόστος . Το πιό σημαντικό αν το κάνεις αυτό είναι να βρεθεί μηχανικός πού να έχει μεράκι για αυτό πού κάνει .( Δυστυχώς εγώ μέχρι τώρα έναν είχα γνωρίσει , όταν ήμουν πιό νέος , ο οποίος έχει αποσυρθεί λόγω προβλήματος υγείας. ) Νομίζω ότι χωρίς βιασύνη και με καλό ψάξιμο , μπορείς να βρείς όλο το πακέτο τής μετατροπής σε πολύ καλή τιμή . Εν τω μεταξύ πούλα ότι δέν χρειάζεσαι . Πάντα υπάρχει ένας αγοραστής γιά κάτι πού πουλιέται .!!
Η τελική απόφαση δική σου , σού εύχομαι να τελειώσεις με τα βάσανα πού έμπλεξες.
Φιλικά,
Nickrenn
Ετοιμαζω μετατροπη και παλι...ακομα βεβαια ειναι στα σκαρια και στο μπλα-μπλα!
ps:Θα 'σκαγα αμα δεν σας το λεγα! :D
Maik ρίχτο, μήν μας κρατάς σε αγωνία .!!
Nickrenn
Να κανω και μια ερωτηση,ισως χαζη για καποιους αλλα εγω θα την κανω.
Μοτερ καινουργιο 1.8 φερνει η φιατ και γενικα να κανει μια τετοια μετατροπη?
καλα δεν ρωταω τιμη...φανταζομαι!!!!!
Nickrenn θα το πω συντομα απλα θελω κι εγω να ειμαι συγουρος,θελω να σας κραταω και σε αγωνια λιγο!:)
Ένα μοτέρ μόνο χρειάζεσαι?...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Ένα μοτέρ μόνο χρειάζεσαι?...
Οχι μονο,για να γινει μια τετοια μετατροπη οπως ειναι ο 1.8 η ο 2.4 φανταζομαι θα χρειαστω οτι υπαρχει κατω απο το καπο... εξατμιση...αντλια-τεποζιτο...κρεμαριερα-τιμονι...καντραν...κλιμα...
όλο το αμάξι θέλεις και τα αφήνεις κουφάρια από το γδύσιμο.
Γιατι ρε πετραν,ολοκληρο το αμαξη**?
Εγω μονο τα μηχανικα θελω!Αν π.χ το αμαξη κοπει τροπετο απο μπροστα μεχρι και το ταπλο (αθικτα μεροι πλεξουδες,λεβιες,χειροφρενο και εξατμιση) και εχουμε εξτρα αντλια και τεποζιτο δεν θα γινει δουλεια?
** τα καλουδια του Abarth δεν τα θελω π.χ Nav,ηλεκτρικα καθισματα-Δερματινο σαλονι κτλ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Οχι μονο,για να γινει μια τετοια μετατροπη οπως ειναι ο 1.8 η ο 2.4 φανταζομαι θα χρειαστω οτι υπαρχει κατω απο το καπο... εξατμιση...αντλια-τεποζιτο...κρεμαριερα-τιμονι...καντραν...κλιμα...
fiat coupe θα βαλεις??
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
fiat coupe θα βαλεις??
Οχι ρε συ,ποιος μιλησε για Fiat Coupe :yikes: Για τροπετο απο Stilo μιλαω...